SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu cascaval

 Purcelus fals Purcelus fals
-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut -se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea -laptele si drojdia dizolvata se framanta bine -se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul -se pune peste aluat ...
 Pizza Naty Pizza Naty
Apa se pune la incalzit , iar drojdia se topeste cu sare. Intr-un blol se pune faina cernuta apoi se face o scobitura in mijloc ; acolo se pune apa apoi drojdia se se framanta un aluat tare, adaugandu-se din cand in cand ulei. Se lasa la dospit 30 la ...
 Pizza "Altfel" Pizza "Altfel"
Se desface bulionul in apa si se amesteca cu condimentele pentru pizza si cu putina sare. Cele 4 felii (de preferat paine mai veche ) se taie cuburi si se dau rapid prin sosul de rosii. Se aseaza frumos pe fundul castronului termorezistent uns ...
 Pizza diavola Pizza diavola
      Aluat de pizza preparat dupa metoda mea obisnuita ( 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare ( care nu trebuie sa intre in contact cu drojdia in prima etapa asa ...
 Pizza cu ceapa verde si kaiser Pizza cu ceapa verde si kaiser
   Avem nevoie de aluat de pizza ( preparat dupa metoda clasica de 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare, compozitia este pt 2 pizza. Se framanta un aluat clasic, lasand sa ...
 Pizza cu blat crocant Pizza cu blat crocant
Faceti un aluat din ingredientele de mai sus,manual sau la masina de paine,si lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.Cand este gata infainati planseta si impartiti aluatul in 3.Fiecare bucatica o intindeti si o decupati cu forma in care faceti un ...
 Colaci turcesti Colaci turcesti
Intr-un vas se dizolva drojdia cu apa calduta si apoi se adauga laptele,uleiul,sarea + zaharul si faina.Se amesteca pana se obtine o coca care se lasa la dospit aprox 1h. Intre timp pragatiti ingredientele pt umplutura:le dati prin razatoarea mare ...
 Mic dejun in lipie libaneza Mic dejun in lipie libaneza
Ungem o lipie cu branza topita sau crema de branza almette cu verdeata.Deasupra punem pe rand o felie de muschi file,cabanosul taiat cubulete,ardeiul si castravetele cubulete,felia de svaiter sau de cascaval ,rosia cubulete,radem cascaval,decoram cu ...
 Pizza de casa Pizza de casa
Se intinde blatul intr-o tava unsa cu margarina RAMA si tapetata cu faina.Se unge blatul cu ketchup,salamul de porc se rade si se pune deasupra,urmeaza jambonul taiat fasii,cabanosul taiat cubulete,salamul uscat,ciupercile feliate.Se presara ...
 Cornuri "25 BANI" -retata si pt cele de post Cornuri "25 BANI" -retata si pt cele de post
Se amesteca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza putin cu laptele (apa ) caldut apoi se amesteca cu faina cernuta si se framanta(eu o framant in masina de paine)se lasa la dospit 30 minute apoi pt a se lucra  mai usor cu aluatul fiind cantitate ...
 Mini pizza Mini pizza
Se intinde o foaie din aluat foarte subtire si se taie (eu am o forma de floare asa sa dat la tava care am cumparat-o ) dupa care se pun in tava unsa putin apoi se pune salamul,casacavul,ardeiul............si se pune la cuptor Sant foarte ,foarte ...
 Pizza cu aluat din branza Pizza cu aluat din branza
Se framanta un aluat din margarina RAMA, branza maruntita si faina, la care se dauga praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.Se intinde aluatul si se pune intr-o tava unsa cu margarina RAMA si tapetata cu faina si se da la cuptor pana se ...
 Paine umpluta Paine umpluta
Pentru ca nu am tava mare de aragaz, mi-a ramas o buna bucata de aluat de la Focaccia alla genovese. Astfel ca am hotarat sa pun in practica painea celor de la Good Food, paine care mi s-a parut a fi foarte apetisanta. Si chiar este. :)) Aluatul se ...
 Foccacia Foccacia
Se dizolva drojdia in ½ cantitate de apa calduta cu putina sare si se toarna la mijlocul fainii intr-un castron. Lasi 5 minute si apoi faci coca (cu restul de apa calduta) aducand faina dinspre exterior spre centru. Daca e foarte lipicioasa se ...
 Pizza Pizza
Se framanta aluatul de blat si se lasa sa sa creasca putin apoi se pune in tava de cuptor va iasa o tava foarte mare depinde de cuptor sau 2 mai mici sau in forma rotunda va iasa 4 bucati(intindeti foaie si o decupati cu o farfurie sa nu fie groasa ...
 Pizza cu sos de rosii Pizza cu sos de rosii
 Prepararea aluatului: Faina, sarea si drojdia se pun intr-un vas, se adauga uleiul si apa fierbinte cat se cere pentru a forma un aluat moale. Se intinde aluatul pe o plansa unsa cu ulei si se lasa sa creasca aproximativ 15 - 20 min. Dupa ce ...
 Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu
Aluatul se prepara simplu,intr-un bol mare se pune faina amestecata cu sarea, apoi facem o maia din 100 ml apa calduta , drojdia si lingurita de zahar , pe care o turnam intr-o groapa facuta in faina si o lasam presarata cu putina faina 15 ...
 Pizza in patratele Pizza in patratele
Facem un aluat pufos  din faina cu apa calduta in care am dizolvat drojdia(grantul) si sarea, adaugam si parmezanul si untul topit si racit la temp camerei nu fierbinte.Framantam bine cu mainile pe masa  cu faina si-l lasam sa creasca la ...
 Pizza "crocodil" Pizza "crocodil"
Se ia blatul de pizza si se pune pasta de tomate ,apoi se pune cacavalul ras mai fin,apoi se aseaza feliutele de jambon (eu am pus fara grasime si taiat foarte fin)apoi ouale fierte si razuite ,ardeiul rosu taiat cubulete,iarasi cascaval ras mai fin ...
 Pizza din felii de paine Pizza din felii de paine
Ungem o tava cu putin ulei. Intr-un bol, punem laptele si trecem feliile de paine prin el si tapetam toata suprafata tavii cu ele. In restul de lapte, adaugam 2 oua, batem bine si turnam compozitia peste feliile din tava. Punem tava in cuptorul ...
1-1011-13
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu cascaval - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z