SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu apa

 Pizza regala cu ou Pizza regala cu ou
Preparare : cuptorul trebuie sa fie bine incins eu il pun pe maxim mereu la pizza sa se faca repede si la foc mare. Se coace pe cea mai de jos treapta de preferinta in tava speciala de pizza , eu am luat o tava perforata si sunt foarte multumita de ...
 Summer Pizza Summer Pizza
Amestecam ingredientele pentru aluat si framantam bine. Aluatul trebuie lasat la dospit timp de 30 de minute la loc ferit de curent.Dupa ce aluatul s-a dospit, il impartim in doua. Vor iesi doua pizza.Intindem bine prima parte de aluat intr-o tava ...
 Pizza cu ciuperci si sunca Pizza cu ciuperci si sunca
Toate ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine,la programul de framantare+dospire.A fost gata dupa 1 ora si jumatate.Intre timp am pregatit sosul de rosii.Am pus la fiert sucul de rosii cu usturoiul pisat,zaharul si restul ...
 Pizza cu de toate Pizza cu de toate
Pregatim coca si daca mai este nevoie de apa si de faina mai adaugam.Lasam coca sa se odihneasca dupa ce am framantat-o cam 30 de minute cel putin.Apoi tocam toate ingredientele pentru pizza.Intindem foaia de pizza cu mana directa in tava de la ...
 Pizza cu ton Pizza cu ton
Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si incorporam in vasul cu celelalte ingredinente. Framantam maxim 10 minute, adaugam uleiul de masline si iar framantam pana cand se incorporeaza uleiul.Se ...
 Pizza "Primavera" Pizza "Primavera"
Pentru blat se amesteca toate ingredientele si se lasa la dospit aproximativ 1/2 h:Vinetele si ardeii se coc dupa care se curata si se taie cubulete. Rosia se curata de coaja si se taie la fel cubulete. Acestea se calesc impreuna cu usturoiul in ...
 Focaccia cu rosii Focaccia cu rosii
Formam o gramajoara din faina amestecata cu sarea,in mijloc turnam amestecul de apa calduta ,ulei de masline,zaharul si drojdia (amestecate bine in prealabil);Framantati bine pana cand compozitia devine moale si elastica ,nu are aspectul compozitiei ...
 Pizza trois fromages cu ruccola Pizza trois fromages cu ruccola
Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim.Preparare : se intinde cu mana un blat de pizza subtire pe care il dam cu sos de rosii si presaram busuioc sau oregano in functie de preferinte.Dupa ...
 FOCACCIA CU ROSII CHERRY FOCACCIA CU ROSII CHERRY
Faceti un aluat din ingredientele de mai sus si framantati bine pana devine un aluat compact si nu se lipeste de maini.Este foarte important sa il lucrati bine macar 20 de minute.Il lasati sa creasca o ora si dupa il intindeti intr-o tava unsa cu un ...
 Pizza clasica Pizza clasica
Se framanta aluatul, se intinde in forma se aseaza salamul si caizerul feliate se orneaza cu ciupercile si ardeiul feliate si acestea se bat ouale cu bulionul si se intinde pe toata suprafata. Dupa coacere se rade cascaval si se lasa aproximativ 15 ...
 Pizza Hawai Pizza Hawai
Pregatim aluatul, il lasam la dospit si intre timp pregatim toppingurile.Intindem aluatul direct in tava tapetata cu hartie de copt si intindem pe toata suprafata sosul de rosii in care am adaugat o lingurita de rozmarin. ...
 PIZZA APROAPE VEGETARIANA PIZZA APROAPE VEGETARIANA
Framantam un aluat din toate ingredientele (mentionate pentru aluat) pe care il lasam la crescut vreo 2 ore. Apoi pregatim o tava cu hartie de copt, aprindem cuptorul si ne apucam sa modelam pizza. Aluatul il intindem intr un strat subtire ...
 Pizza cu ton Pizza cu ton
Se prepara un aluat, se lasa sa se odihneasca, dupa care se intinde pe planseta, apoi se aseaza in tava. Blatul se unge cu suc de rosii, se aseaza salamul taiat felii, ciupercile, tonul si cascavalul feliat. Se decoreaza cu masline si suc de rosii si ...
 Pizza Pizza
Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde pe plansa, se pune pe tava (hartie de pergament in tava pt a nu se lipi), se stropeste cu suc de rosii, dupa care se pun mezelurile taiate cubulete, ...
 pizza de casa pizza de casa
Mod de preparareSe pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se ...
 Pizza rulata Pizza rulata
Se pune apa calduta (37-40 °C) intr-un castron unde dizolvam drojdia, zaharul si sarea. Se adauga 1,5 cani de faina, se framanta, iar restul de faina se pune putin cate putin pana cand coca nu se mai lipeste de maini. Se pune undeva sus (pe dulapul ...
 Pizza cu fructe de mare Pizza cu fructe de mare
pregatim coca amestecand faina cu sarea, cu apa in care am topit drojdia cu o lingurita de zahar,amestecam bine pana obtinem o coca potrivita ;O asezam, intr-un vas aproape de caldura cam 1 ora ;Cand coca si-a dublat volumul o intindem cu sucitorul ...
 pizza cu blat crocant pizza cu blat crocant
Mod de preparareFaceti un aluat din ingredientele de mai sus,manual sau la masina de paine,si lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.Cand este gata infainati planseta si impartiti aluatul in 3.Fiecare bucatica o intindeti si o decupati cu forma ...
 Paste cu prosciutto si mazare Paste cu prosciutto si mazare
Intr-o tigaie se caleste prosciutto cu un cub de unt. Se adauga mazarea fiarta de la cutii sau fiarta in prealabil, se continua coacerea iar la sfarsit se adauga smantana se amesteca totul, se asezoneaza cu patrunjel, sare, piper, se adauga pasta ...
 paste cu fructe de mare in sos de rosii paste cu fructe de mare in sos de rosii
Fructele de mare se pun la fiert si se lasa sa dea cateva clocote (cam 3 minute). Sosul se pregateste astfel: intr-o tigaie de teflon punem usturoiul taiat feliute la calit in putin ulei de masline. Lasam pana devine sticlos,amestecand cu o lingura ...
1-1011-16
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu apa - Pagina 14
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z