SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu apa

Pizza de casa
Intr-un lighenas se freaca drojdia cu zaharul, se adauga 100ml lapte caldut si 120g faina, se amesteca bine si se lasa 15 min sa creasca la cald. Dupa aceea se adauga restul de lapte, oul intreg, grasimea moale/topita/calduta, sarea si se amesteca cu lingura. ...
pizza impaturita
pregatesti asa:amesteci toate ingredientele pentru aluat si-l framanti bine.Il laşi la dospit 15-20 min.Pe un tocător tai bucăţi mici de salam uscat,kaizeru-l şi brânza gorgonzola. ...
 Covrigi sarbesti Covrigi sarbesti
-se dizolva drojdia si zaharul in putzin lapte cald si se lasa 10 min -intr-un vas mare se pun faina amestecata cu sarea, laptele, apa, maiaua si uleiul -se amesteca pana nu se mai prinde de mana -se lasa 30 min acoperit cu un prosop, timp in care ...
 Mini pizza rapide Mini pizza rapide
-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut -se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea -laptele -si drojdia dizolvata -se framanta bine -se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul -se pune peste aluat ...
 Chifle cu ceapa Chifle cu ceapa
-Faina se amesteca cu drojdia si cu 1 si 1/2 lingurita sare -se adauga treptat apa calduta -si uleiul de masline -se framanta cel putin 15 min si se lasa 30 min la crescut -ceapa se taie marunt -si se caleste in 2 linguri de untdelemn pana devine ...
 Turte ca la bunica Turte ca la bunica
Facem un aluat din toate ingredientele de mai sus si il lasam la dospit jumatate de ora. Impartim aluat in bucatele mai mici pe care le intindem. Coacem pe ambele parti turtele noastre intr-o tigaie de teflon. Eu inlocuiesc cu succes painea cu aceste ...
Pizza cu ciuperci si sunca
Toate ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine,la programul de framantare+dospire.A fost gata dupa 1 ora si jumatate. Intre timp am pregatit sosul de rosii. Am pus la fiert sucul de rosii cu usturoiul pisat,zaharul si restul ...
 Paine impletita Paine impletita
Se freaca drosjidia cu putin lapte caldut si zahar. Se face o adancitura in faina si se toarna acolo.Lasam vreo 10 minute,pana incepe drojdia sa se umfle. Sarea o dizolvam in laptele caldut amestecat cu apa,dupa care turnam peste faina putin cate ...
 Paine rustica cu cartofi Paine rustica cu cartofi
-Se curata cartofii, se fierb in apa in care am adaugat jumatatea de sare (2 lingurite) pina sunt moi -Scurgem cartofii si oprim din apa in care i-am fiert 120 ml. Lasam cartofii la racit pina s-au uscat in intregime. -Cartofii reci zdrobim cu ...
 Treccia ripiena sarata Treccia ripiena sarata
Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa calduta. Varsam drojdia peste faina, adaugam untul la temperatura camerei, restul de zaharul, sarea si restul de apa. Dupa 5 minute de framantat punem aluatul intr-un bol acoperit si il ...
 Paine cu seminte Paine cu seminte
Am framantat in MP, apoi am scos aluatul si l-am pus la crescut in castron, la cald 1 ora pana si-a dublat volumul. L-am pus in tava de chec si l-am lasat iar la crescut 40 minute. Apoi am udat mana cu apa calduta, am uns usor painica si am presarat ...
 Paine cu ou si chimen facuta la MP Paine cu ou si chimen facuta la MP
Painea se face la Masina de Paine, programul 1 - paine de baza de 1 kg, coaja - Medie. Se pun ingredientele in cuva masinii exact in ordinea in care au fost scrise mai sus. Dupa 3 ore si 18 minute (depinde si de tipul masinii) painica este gata. ...
 Paine cu rosii si busuioc Paine cu rosii si busuioc
Am amestecat drojdia cu faina , le-am lasat 15 minute. Apoi am adaugat sarea, zaharul, ulei , apa, busuioc si am framantat. La sfarsit am pus si rosiile si am framantat, adaugand cateva prafuri de faina pana s-a dezlipit aluatul de castron. Am lasat ...
 Paine cu masline Paine cu masline
Se face la Masina de Paine,  Programul 1 - paine de baza, de 1 kg, crusta inchisa. ...
 Chifle Chifle
Am framantat si dospit cu MP , am format bile de aluat de cca 70 gr. si le-am mai pus in tava la crescut 30 minute. Apoi le-am uns cu ou, am presarat mac, susan, chimen si am copt cca 35 minute la foc mediu. ...
 Paine alba italiana Paine alba italiana
  Am folosit Programul 1 - Paine de baza de 1 Kg - Coaja inchisa. Cand mai avea 15 minute de copt, am uns-o cu galbenus. ...
 Baghetele frantuzesti Baghetele frantuzesti
Facem o maia din drojdie, doua linguri de apa calduta, faina si un praf de sare. Lasam la dospit vreme de 10 minute. Apoi intr-un vas punem toata faina amestecata cu tarate de grau si in mijloc facem o adancitura unde punem maiaua. Adaugam uleiul de ...
 Paine cu ceapa si marar Paine cu ceapa si marar
Dupa ce aluatul a fost framanta si a dospit in MP, l-am pus in tava de chec unsa si tapetata cu faina, l-am crestat si l-am mai lasat la crescut in tava 15 minute. Apoi am copt painica la foc mediu 40 minute. ...
Paine cu dovlecei
Dovlecelul se rade pe razatoarea mare, se presara o lingura de sare, se lasa vreo jumatate de ora,dupa care se scurge foarte bine de zeama. In apa calduta se dizolva zaharul si drojdia. In cuva masinii de paine se pune dovlecelul , apa cu drojdie, ...
Pizza
Curatam cepele si 3 dintre ele le taiem solzisori, ardeiul la fel (daca e unu rosu si unu galben e mai bun), le punem intr-o tigaie la foc potrivit impreuna cu condimentele,cayena si uleiul ca sa se caleasca. Ciupercile le spalam, curatam si le taiem ...
1-1011-16
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu apa
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z