SiteDeBucate » piscoturi

Retete cu piscoturi

 Fantome ciocolatoase Fantome ciocolatoase
Se topeste ciocolata pe aburi sau la microunde. Se dau piscoturile prin ciocolata si se aseaza pe o hartie de copt. Cu o furculita puteti desena "modele" prin ciocolata inainte sa se raceasca. Bobitele de ciocolata se folosesc pe post de ...
 Tort ,,Mihaela,, Tort ,,Mihaela,,
Se prepara blatul : se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina cernuta si esenta de vanilie. Se toarna aluatul in tava cu peretii detasabili cu diametrul de 26 cm tapetata pe fund cu hartie de copt. se coace blatul cam ...
 Tort M&G Tort M&G
Se dizolva gelatina in apa rece,dupa care se amesteca cu laptele caldut. Ouale se separa albusul de galbenus. Albusul se bate bine spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si coaja de la portocala, dupa care se pun pe foc si se amesteca cu ...
 Tiramisu cu fructe de padure Tiramisu cu fructe de padure
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare, apoi adaugam crema Mascarpone si omogenizam amestecul. Albusul batut spuma se amesteca cu crema folosind o spatula si frecand usor. Incepem sa pregatim si picoturile: ...
 TIRAMISU TIRAMISU
Freci intr-un vas galbenusurile cu zaharul pana se umfla putin compozitia si devine spumoasa,apoi adaugi mascarponele.Adaugi albusul batut spuma si lichiorul si amesteci pana se omogenizeaza. Apoi pui intr-o tava un strat subtire de crema,inmoi ...
 Tiramisu Tiramisu
O forma de cozonac se tapeteaza cu o folie de nylon. Se formeaza o compozitie din 3 linguri de cafea, zahar si crema mascarpone. Frisca se amesteca bine cu 3-4 linguri de lichior. Cand se ingroasa se pune si compozitia pregatita in ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Gelatina se lasa la inmuiat aproximativ o jumatate de ora. Se formeaza un amestec din: lapte, oua, zahar si gelatina inmuiata in prealabil in apa. Compozitia se fierbe la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se lipi de vasul in care se ...
 Tort cu gem de caise Tort cu gem de caise
Gelatina se pune la inmuiat in lapte intr-o cratita timp de cateva minute si apoi pe foc pana se dizolva. Nu trebuie sa o lasati sa dea in fiert. Se adauga branza dupa ce se ia de pe foc si se amesteca foarte bine. Se pune un rand de piscoturi ...
 Mingiute din piscoturi Mingiute din piscoturi
Ambalezi piscoturile intr-o punga de plastic si le zdrobesti cu un sucitor. Le poti marunti mai rapid in robotul de bucatarie, in cazul in care ai un astfel de aparat in dotare.Amesteci piscoturile cu nuca macinata, praful de cacao sau ciocolata ...
 Desert cu budinca si piscoturi Desert cu budinca si piscoturi
Cureti stafidele de codite si le speli. Pui intr-o strecuratoare capsunele si le treci repede, prin jet de apa rece. Le cureti de frunzulite si codite si le lasi sa se scurga.Asezi piscoturile in cupe de compot, rupandu-le in bucati, daca este ...
 Desert cu inghetata si piscoturi Desert cu inghetata si piscoturi
Speli fructele in strecuratoare, iar dupa ce s-au scurs, le cureti de codite.Asezi un prim strat de piscoturi pe un platou si le stropesti cu lichior sau coniac.Acoperi piscoturile cu inghetata, apoi asezi un alt strat de piscoturi, pe care il ...
 Desert din branza de vaci si visine Desert din branza de vaci si visine
Alegi visine coapte si sanatoase, pe care le speli, le cureti de codite si le indepartezi samburii. Pui fructele intr-un castron si presari peste elezahar. Le lasi la rece, pentru 20 de minute.Intre timp, mixezi branza dulce cu 50 g zahar, smantana ...
 Tort de piscoturi si mure Tort de piscoturi si mure
Separi albusurile de galbenusuri si pui galbenusurile pe foc intr-un vas mic impreuna cu zaharul. Amesteci incontinuu pana se ingroasa.Iei vasul de pe foc si-l lasi sa se raceasca. In acest moment adaugi fructele.Bati si albusurile spuma si le ...
 Tiramisu Tiramisu
Galbenusurile se freaca foarte bine cu zaharul pudra,apoi se adauga crema mascarpone si lichiorul de migdale.Piscoturile se trec rapid prin cafea.Se aseaza jumatate din piscoturile insiropate usor pe fundul unei tavi tapetate cu folie de plastic, ...
 Papaia cu iaurt si portocale Papaia cu iaurt si portocale
Se spala portocala, se curata subtire de coaja, se taie fasii inguste, apoi se stoarce zeama. Papaia se curata de coaja, se taie in doua, se scot samburii, iar pulpa se taie cubulete. Iaurtul racit se imparte in patru cupe sau pahare, se stropeste cu ...
 Sarlota cu afine Sarlota cu afine
Fierbi un sirop dintr-o cana de apa cu 3 linguri de zahar si il lasi sa se raceasca. Tapetezi o forma rotunda cu peretii mai inalt,i cu o folie de celofan sau hartie de copt. Treci putin fiecare piscot prin siropul de zahar, apoi le asezi pe toate, ...
 Salata de fructe din compot Salata de fructe din compot
Intr-un castron pui visinele fara samburi, fructele din compot, cate 2-3 linguri de zeama din fiecare compot si le amesteci usor. In boluri mai mici pui salata de fructe, ornezi cu frisca lichida batuta bine, visine si cate doua piscoturi. ...
 Budinca de piscoturi Budinca de piscoturi
Incalzesti putin laptele, adaugi piscoturile pana se inmoaie toate, pui amestecul pe foc si-l dai in cateva clocote, apoi il lasi sa se raceasca. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc, iar albusurile le bati spuma. Adaugi apoi compozitia de ...
 Prajitura cu piscoturi si crema caramel Prajitura cu piscoturi si crema caramel
Topesti 4 linguri de zahar. Separat, freci galbenusurile cu 4 linguri zahar pana se albesc si le adaugi peste zaharul topit si amesteci continuu si energic pana se ingroasa crema.O dai apoi deoparte si o lasi sa se raceasca.In acest timp, prepari un ...
 Sarlota de capsuni cu frisca Sarlota de capsuni cu frisca
Gelalatina se scufunda in apa rece. Jumatate din capsuni se zdrobesc piure, iar restul se taie bucati mici.Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza treptat frisca , iar branza se amesteca cu piureul de capsuni.Gelatina inmuiata in apa se ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piscoturi - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z