SiteDeBucate » piscoturi

Retete cu piscoturi

 TORT DIPLOMAT TORT DIPLOMAT
Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand continuu pana se ajunge la consistenta unei ciulama. Se dilueaza gelatina intr-o cana apa oparita. Calduta se amesteca cu ciulamaua care este ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta. Laptele se pune la fiert dar pe baie de aburi,cand incepe sa fiarba se pune amestecul de galbenusuri,vanilia si gelatina. Se amesteca incet si cand se ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga laptele si se pun intr o cratita la foc mic. Se amesteca mereu pana se ingroasa putin. Nu se fierbe!Gelatina se dizolva in sucul de la ananas. Se adauga peste lapte si se mai lasa la foc mic pana se ...
 Tort de portocale Tort de portocale
Portocalele curatate se taie rondele subtiriPe fundul si lateralele unei oale de 3kg impachetata in hartie sau ciolofan se aseaza portocaleleGelatina se dizolva in lapte la foc micOuale se bat intregi cu zaharul, se adauga gelatina, toate la foc ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Se bate frisca si se da la rece.Laptele se pune la fiert cu zaharul,coaja de la o portocala.Cand este fierbinte se adauga ouale batute bine si se ia de pe foc,se mai adauga gelatina inmuiata in sucul compotului de ananas si se lasa la racit.Intr-o ...
 Tort de piscoturi cu visine Tort de piscoturi cu visine
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj iar cand este gata se ia de pe foc si se da la racit. Siropul se face din apa pusa la fiert cu zaharul 5 minute. Apoi se adauga romul si cafeaua si se mai fierb pana cand o picatura din sirop ...
 Tort cu capsuni si crema de capsuni. Tort cu capsuni si crema de capsuni.
Mascarpone se amesteca cu zaharul vanilat si cele 8 linguri de zahar,intai la viteza mica si apoi la viteza mare, pana se intareste crema,apoi adaugam cele 250 gr de smantana,capsunile(500gr capsuni le amestecam intr-un blender),gelatina(inmuiata in ...
 Tort Tiramisu Tort Tiramisu
Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit.Frisca lichida trebuie sa stea la frigider cel putin cateva ore inainte de a fi batuta cu mixerul.Galbenusurile le frecam cu zaharul pudra si putina sare pana ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Blatul se prepara astfel: se bat galbenusurile cu doua linguri de zahar pana se obtine o crema; se adauga apoi faina cernuta cu praful de copt si cacaoa iar la final se incorporeaza albusurile batute spuma tare impreuna cu restul de zahar. Se toarna ...
 Tiramisu Tiramisu
Prima oara separi galbenusurile de albusuri si pui galbenusurile intr-un vas( albusurile nu iti trebuiesc!)Pe urma, bati galbenusurile f bn pana se fac o spuma. Urmatorul pas....pui zaharul, putin cate putin si il bati bine cu galbenusurile.Dupa ...
 tort cu capsuni si banane tort cu capsuni si banane
Se fierbe laptele din care se rezerva 200 ml pt a dizolva gelatina.Cind laptele incepe sa fiarba, se adauga galbenusurile frecate bine cu zaharul si se fierb pina se ingroasa un pic ca o smintina groasa cam 2-3 minute.Se adauga gelatina se lasa sa ...
 Tort de portocale Tort de portocale
Gelatina se inmoaie in apa rece, conform instructiunilor de pe pachet. Separat, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, pana ajung la consistenta unei spume. Treptat, se adauga laptele, dupa care compozitia se aseaza pe bain marie pana se ...
 Tort de fructe Tort de fructe
se separa galbenusurile de albusuri.laptele, galbenusurile si 300g zahar se fieb la foc mic amestecand continuu pana cand compozitia are consistenta unei smantani.dupa ce se ia de pe foc se adauga zaharul vanilat si se lasa la racit.intre timp se ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Un desert cu adevarat racoritor, usor si numai bun pentru a servi oaspetii, chiar si pe cei mai mofturosi de fel! Incepem prin a pune laptele pe foc, dupa care adugam ouale, zaharul tos iar apoi zaharul vanilat. Amestecam compozitia cu tellul pana ...
 Tort Capuccino Tort Capuccino
Blat:Se pune untul la topit pe baie de aburi, adaugandu-se 100 grame de ciocolata rasa si piscoturile sfaramate in prealabil cu un robot sau date prin masina de tocat si se mesteca bine. Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort cu fundul ...
 Tort Tiramisu Tort Tiramisu
500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar vanilat de la dr Otker si jumatate de pliculet de gelatina, apoi o bagam la frigider,cel putin 30 minute.Mascarpone se amesteca cu 10 linguri de zahar ...
 Tort fulger Tort fulger
Pe un platou aranjeaza un rand de piscoturi, pune bucatele de ananas taiate fin, apoi frisca si tot asa pina la sfarsit.Se orneaza cu ce vreti. ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
1)Se pun cele 3 plicuri de gelatina in 200ml apa rece la "inmuiat"2)Se prepara crema de galbenus din cele 5 galbenusuri+3lg.faina+1/2l.lapte+100gr.zahar+coaja rasa de portocala si lamaie(nu prea multa),se fierbe pe foc mic amasetecandu-se continuu sa ...
 Tort cu piscoturi de sampanie Tort cu piscoturi de sampanie
Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie cate un piscot si se aseaza pe un platou; dupa fiecare rand de piscot, se intinde un rand de crema; la sfarsit se orneaza cu frisca si ornamentele ...
 Tort de piscoturi cu ananas Tort de piscoturi cu ananas
Freci untul cu zaharul pudra si esenta de vanilie.Prepari budinca conform instructiunilor de pe plic si freci cu crema de unt obtinuta anterior.Ananasul il scurgi printr-o strecuratoare si amesteci zeama cu visinata.Fructele le incorporezi in crema ...
111213
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piscoturi - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z