SiteDeBucate » piscoturi

Retete cu piscoturi

 Tiramisu cu capsuni Tiramisu cu capsuni
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, pana devin ca o crema. Se adauga laptele rece, amestecand usor. Se pune vasul pe foc si se fierbe, la foc mic, amestecand mereu, pana compozitia incepe sa se ingroase. Se da deoparte si se lasa la racit. Cand ...
 Italian Trifle Italian Trifle
Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topii ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde. Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ...
 Tiramisu Tiramisu
Se amesteca mascarpone cu zaharul si galbenusurile de ou cu mixerul  Se adauga frisca lichida si se amesteca in continuare pana se face ca o crema Separat se bate albusul de ou, apoi se amesteca cu crema. La sfarsit se incorporeaza gelatina care ...
 Tort cu branza, biscuiti si fructe Tort cu branza, biscuiti si fructe
Se sfarma biscuiti cu sucitorul si se amesteca cu untul lichid apoi asezati-l pe fundul formei in care face-ti tortul si dati-l la rece. Intre timp cele 5 foi de gelatina se inmoaie in apa rece. Se amesteca bine smantana cu branza dulce, zaharul si ...
 Tiramisu Tiramisu
Vasul in care puneti tortul poate sa aiba orice forma, se aranjeaza un rand de piscorturi in forma {piscoturile se inmoaie in cafeaua rece amestecata cu esenta de rom si esenta de amareto sau de migdale} , se pune un rand de crema , se razuieste ...
 Tort Tiramisu Tort Tiramisu
1.Se tapeteaza o tava sau forma cu ceolofan.Gelatina se hidrateaza cu 4 linguri de apa sau suc de fructe. 2.Se pun ouale intr-un castron impreuna cu zaharul,si se bat un pic.Apoi se pun pe baie de abur si se tine pana se ingroasa ca o smantana. ...
 Desert cu frisca, mascarpone si ciocolata Desert cu frisca, mascarpone si ciocolata
Ciocolata se topeste pe baie de abur. Se adauga galbenusul, zaharul vanilat  si cacaoa si se mai lasa inca un minut pe foc, amestecand. Se ia de pe foc si se adauga mascarpone, omogenizand. Se baga crema la rece pentru aproximativ 10 minute. ...
 Diplomat cu iaurt si caise Diplomat cu iaurt si caise
gelatina se pune la inmuiat in apa rece si apoi se dizolva la bain marie sau la mw si se pune peste iaurt si se amesteca energic. Frisca se bate bine si se adauga cremei de iaurt si se mixeaza bine. 250 g caise se zdrobesc cu blenderul si se adauga ...
 Tiramisu Tiramisu
Crema Mascarpone  se amesteca cu 8 linguri de zahar si 2 pliculete de zahar vanilat pana se dizolva zaharul,apoi se adauga smantana si se se amesteca totul cu mixerul. Frisca lichida se bate bine cu mixerul impreuna cu 2 linguri de zahar pana se ...
 Tort de vara Tort de vara
Tortul se pregateste in forma cu inel detasabil.Pe fundul tavii eu pun hartie de copt cu toate ca nu-l dau la cuptor.Masuram inaltimea tavii cu un piscot si capatul ce trece peste il taiem,celelalte piscoturi le taiem dupa acesta.Zdrobim bine ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Se taie cubulete fructele si se pun la scurs cele din compot,intr-o sita. Intr-un vas se amesteca praful de sarlota cu 200ml suc din compotul de ananas si mandarine si se lasa la inmuiat 10minute,impreuna cu coaja de portocale confiate. Se pregateste ...
 Fantezie cu ciocolata, lamaie si menta Fantezie cu ciocolata, lamaie si menta
Pregatim mai intai siropul de care avem nevoie pentru insiroparea piscoturilor si apoi il lasam sa se raceasca. Punem gelatina la inmuiat in cateva linguri de apa rece. Intre timp taiem marunt ciocolata neagra, o amestecam cu frisca lichida si punem ...
 Desert racoros cu afine/fructe de padure Desert racoros cu afine/fructe de padure
Intr-un vas de yenna inalt se aseaza un strat de piscoturi inmuiate f. scurt in laptele rece indulcit. Gelatina se inmoaie in 200 ml. apa rece, se tine cam 10 minute apoi se da 45-60 secunde la microunde. Se amesteca bine si se pune la racit intr-un ...
 Italian trifle Italian trifle
Se pune la fiert laptele. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si cu 4 linguri de lapte rece. Cand laptele a fiert se ia de pe foc, se adauga budinca invartind continuu si se mai pune pe foc aprox. 1 minut pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca ...
 Tort cu iaurt si fructe Tort cu iaurt si fructe
Crema 1: 1 iaurt mare(400g) de fructe piersici (sau alt fruct)1 compot mare de piersici2 plicuri de gelatina fin maruntita(transparenta)200 ml frisca Hulala Frisca se bate spuma (se pune intaritor daca este cazul) dupa care se adauga iaurtul de ...
 Tiramisu cremos si pufos Tiramisu cremos si pufos
Intr-un castronel se face un sirop din o parte (canita) cafea si doua parti apa.  Se bate frisca cu mixerul si cand e aproape gata se reduce viteza la minim. Se adauga galbenusurile pe rand, iar apoi cate o lingura cu mascarpone pana se ...
 Tiramisu cu fragute si ciocolata Tiramisu cu fragute si ciocolata
separam ouale si batem galbenusurile cu zaharul pana se albesc,iar albusurile separat le batem spuma. in castronul unde am batut galbenusurile adaugam mascarpone si amestecam cu lingura de lemn pana se incorporeaza,apoi adaugam albusurile spuma si ...
 Tort de portocale fara coacere Tort de portocale fara coacere
Gelatina se dizolva in apa rece. Laptele se pune la foc ,dupa care se adauga gelatina inmuiata in apa si se amesteca bine . 8 galbenusuri se amesteca bine cu zaharul si cu praful de budinca dupa care se pune in lapte si se amesteca bine pana se ...
 Tiramisu Tiramisu
Se amesteca praful pentru crema cu lapte si se mixeaza pana se obtine o crema omogena. Se prepara o ceasca de cafea. Pentru ca nu-mi place gustul pronuntat de cafea la Tiramisu,am facut un compromis si jumatate din piscoturi la inmoi in sirop de ...
 Tiramisu Tiramisu
Se bate frisca spuma tare. Se amesteca cu mascarpone si zahar vanilat. Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie de plastic si se pune in strat de crema, se aseaza doua randuri de piscoturi trecute rapid prin cafeaua preparata de-a lungul tavii, se ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piscoturi - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z