SiteDeBucate » piersici

Retete cu piersici

Fantezie cu branza si piersici
1.Se amesteca untul cu 2 linguri de zahar si pliculetele de zahar vanilat pana se obtine o spuma groasa.Se pune si sucul si coaja de lamaie. ...
Inghetata de fructe
Se trec fructele printr-un plender si se amesteca piureul cu zahrul pana cand acesta se dizolva complet. ...
budinca cu mere
Merele, curatate de coaja, se rad prin razatoarea cu gauri mari; visinele si ciresele se rup in jumatati si se curata de simburi; caisele si piersicile, necuratate, se taie in felii de 2 cm grosime; prunele se rup in jumatati. ...
Cocktail orange
Se pun toate ingredientele intr-o sticla si se agiata bine dupa care se da frigider cca. 6 ore. ...
Fizz de lamaie cu piersici
Se amesteca sucurile si se toarna peste ele apa minerala.se serveste cu gheata. ...
Jeleu ambrozie
Se toaca toate fructele si se amesteca cu zahar (3/4 cana zahar la o cana de fructe)Se amesteca bine si se lasa sa ste peste noapte ...
Orez cu fructe la microunde
Se amesteca orezul, zaharul si zaharul vanilinat. Visinele fara samburi se pun pe o tava. Amestecul de orez se toarna peste visine. ...
Jeleu delicios de fructe la microunde
Feliile de portocala despielitate se taie bucati. Bananele se taie rondele. ...
Cocktail relaxant
Se amesteca ingredientele. Se serveste la pahar inalt. ...
Piure de piersici
Se spala piersicile, se decojesc, se taie pe jumatate si li se scot samburii.Apoi se taie in bucatele mici si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat,apa si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
 TORTUL INDRAGOSTITILOR TORTUL INDRAGOSTITILOR
1.Ouale se bat cu zaharul si cu 2 linguri de apa.Se cerne faina cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia de oua. 2.Cuptorul se incinge la 180*C.Aluatul se pune intr-o forma de inima si se coace 20-25 de minute.Se scoate si se lasa sa se ...
 Prajitura cu mousse de ciocolata si mousse de piersici Prajitura cu mousse de ciocolata si mousse de piersici
pt.blat : Ciocolata si untul se topesc, dar separat. Albusurile se bat spuma cu 50 gr. zahar. Galbenusurile se bat spuma si ele cu restul de 50 gr. zahar.In amestecul de albusuri se incorporeaza galbenusurile, untul topit, ciocolata topita si varful ...
 INGHETATA DE PIERSICI SI MIGDALE INGHETATA DE PIERSICI SI MIGDALE
1.Se spala piersicile, se scot samburii si se fierbe pulpa cu 200ml. apa si zaharul pana scade siropul,obtinandu-se un gem fin.Amidonulse dizolva in putin lapte rece si se pune la fiert in restul de lapte fierbinte,amestecand continuu 3-4 ...
Dulceata de piersici
Piersicile curatite si fara samburi taiate feliute se tin in apa ca sa nu se inegreasca. Punem la foc apa+zaharul, cand acesta so topit adaugam piersicile. Le lasam la foc mic cam 30 min, amestecand si adunam spuma. Cand feliutile de piersici ...
 Tort cu piersici si crema de branza Tort cu piersici si crema de branza
Amestec zaharul cu biscuitii macinati.Peste ei adaug untul topit si amestec bine pana la omogenizare.Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda de 20-22 cm dar cu margini inalte de minim 8 cm(eu am folosit o cratita).Presam crusta de ...
 Gem de piersici Gem de piersici
Se spala piersicile.Se taie bucati de piersici, scotandu-se samburii, se pun intr-o cratita de 6 l. peste ele adaugandu-se zaharul. Se dau la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se scoate cratita si se mesteca in compozitie. Este gata cand scade ...
 Fantezie de fructe Fantezie de fructe
Combinatia de fructe se face la alegere, asa cum vrem noi, cu fructe autohtone, de toamna. Samburii: fie folosim  toate categoriile enumerate mai sus, fie unul - doua sortimente, de preferat nuci, alune. In ceea ce priveste cantitatea, in ce ...
 Tort de indragostiti Tort de indragostiti
Pasul 1: Ciocolata se topeste la bain-marin si se lasa la racit. Ouale se bat bine cu zaharul circa 10 minute. Faina se cerne cate putin in compozitia de oua si se amesteca usor cu lingura. Se adauga si ciocolata topita. Omogenizam bine, apoi punem ...
 Tort de piersici Tort de piersici
Mai intai preancalziti cuptorul, apoi la treaba: ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul la bain-marie. Se adauga si laptele si se amesteca pana se ingroasa .Apoi se da la racit. Intr-un vas se pune jumatate din siropul de la toate conservele si tot atata apa si se pune gelatina la hidratat in ...
1-1011-12
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piersici
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z