SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin rosu

  Fricassa©e de caa on/Carne de porc in sos de vin
O alta reteta din Turul Frantei Eurosport, de data aceasta din Savoia.Fricassée = bucati de carne fierte, inabusite in vin si smantana.Caïon = denumire pentru porc in departamentul Savoie.Taiati carnea cubulete nu prea marunte, cam de 2-3 cm latura ...
 Tochitura dobrogeana Tochitura dobrogeana
1.Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat.2.Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.3.Se ...
 Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry
Mod de preparare :Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza bine, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea bine. Eu am lasat-o la ...
 Pulpe de pui Emancipate Pulpe de pui Emancipate
Se lasa 2-3 ore la marinat, dupa care se pregatesc pulpele dupa cum urmeaza, se pun la prajit in tigaie, dupa aproximativ 10 minute se-ntorc pe cealalta parte, dupa ce s-au patruns bine pulpele, se adauga 2 fire de ceapa verde taiata marunt si restul ...
 Carne de vitel cu mazare Carne de vitel cu mazare
Se curata ceapa,morcovii,usturoiul,ardeiul si rosiile se spala.Se taie marunt dupa placul fiecaruia toate aceste legume si se calesc in ulei de masline.Se lasa timp de 10 minute la foc potrivit amestecand continuu.Se adauaga cuburile de carne de ...
 Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa.. Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa..
Se portioneaza muschiuletul in cate felii dorim si apoi il lasam la marinat intr-un bol cu un pahar de vin rosu pentru doua ore la frigider.Curatam ciupercile champignion, le spalam si apoi le punem in tava, cu cascavalul ras in fiecare ...
 PUI IN SOS DE VIN ROSU PUI IN SOS DE VIN ROSU
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie inalta. Se aseaza bucatile de pui cu pielea in jos in tigaie si se prajesc 5-7 minute pana se rumenesc. Se scot cu spumiera pe o ...
 Pui cu vin Pui cu vin
Puiul se taie bucati, se pune intr-o tigaie la rumenit cu foile de dafin. Cand s-au rumenit se adauga morcovul, ceapa, telina tocate felii. Continuati cu rumenirea pana se coloreaza bine si acestea din urma.Varsati vinul, continuati coacerea pana la ...
 Pasare la cuptor cu rosii Pasare la cuptor cu rosii
Intru-n pirex adinc sau o tava adinca care se potriveste la cuptor se aseaza ceapa ,rosiile felii,usturoiul uleiul si vinul,deasemeni condimentele,si se pune in cuptor ptr 30 de minute(cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade).Dupa aceea se ia din ...
 SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME
Legumele se curata,se spala ,se taie dupa necesitate si se fierb 20-30 de minute in apa rece cu putina sare sau se pot fierbe la aburi.Daca folositi legume congelate le puteti adauga in sos nefierte in prealabil,deoarece fierb mai repede fiind ...
 Gulas de vita Gulas de vita
Ingredientele enumerate mai sus se toaca in bucati potrivite, cartofi eu ii toc de marimi diferite in sensul ca vor fii si mai mari si mai mici pt ca in timpul fierberii sa se sparga , astfel nu vom face o supa. Se pune untura la incalzit, apoi ...
 Ficatei lejeri la cuptor Ficatei lejeri la cuptor
Mentionez ca la aceasta reteta am folosit ficatei de pasare congelati.Se taie ceapa pestisori si sunca bucatele mici si se calesc impreuna in putin ulei de masline.Pentru cei mai "lejeri" la stomac nu se va folosi sunca in aceasta reteta si se va ...
 Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque
Se amesteca componentele de la marinata .Se incalzeste cuptorul la 145 de grade.Se pune intr-un vas termo rezistent felii de ceapa ca un strat pe toata suprafata, deasemeni rondele de morcov.Ungem coastele cu marinata pregatita ,si le punem peste ...
 Vita Bourguignon Vita Bourguignon
Carnea se taie cuburi, se da prin faina si se prajeste in unt si ulei pana se rumeneste apoi se da deoparte. In aceeasi oala (chiar daca s-a ars putin) se calesc legumele taiate cuburi mai mici, apoi se adauga baconul, usturoiul, carnea rumenita, o ...
 Tocanita de ficat Tocanita de ficat
Se taie ficatul felii, se trece prin faina si se prajeste. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata felii si usturoiul taiat marunt, se adauga supa si vinul si se fierbe cateva minute. Se curata rosiile de coaja si se adauga taiate cubulete. Se taie ...
 MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE
Muschiul de vaca se portioneaza , cate 2 transe la o portie, se aromeaza cu sare , piper si rozmarin si se soteaza la tigaie pe o parte si pe alta, pana cand capata culoarea aurie ( sau in functie de preferinte).Se scoate separat. In tigaia unde s-a ...
 PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE
Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se gateste la cuptor , timp de 25-30 min.Se face sosul de portocale astfel : intr-o craticioara se pune mierea si otetul, se lasa sa se caramelizeze, se ...
 PIEPT DE PUI CU SOS DE SOIA PIEPT DE PUI CU SOS DE SOIA
Pieptul de pui ( lasat bucata intreaga )se aromeaza cu sare si cu piper , se soteaza la tigaie in putin ulei de masline, pe o parte si pe alta , pana ce se patrunde si capata o culoare aurie.Se scoate separat.Se face sosul de soia astfel : intr-o ...
 spezzatino cu ciuperci spezzatino cu ciuperci
Morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata marunt se calesc in ulei,adaugam carnea taiata bucati,saram si piperam.Lasam 10-15 minute la foc mic sa fiarba in suc propriu,punem apoi faina si vinul rosu si lasam 40 minute la fiert,adaugand din cand in ...
 Gulas Gulas
Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie fisii.Se taie cuburi carnea si se prajeste de jur imprejur in ulei,la foc iute.Se adauga ceapa si ardei gras si se calesc putin.Se condimenteaza cu ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin rosu - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z