SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin rosu

 Chiftelute picante de miel Chiftelute picante de miel
Carnea se toaca fin, se adauga ouale in pasta obtinuta, sare, piper si cimbrul verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si se lasa 10 minute la rece, acoperita. Dupa acest timp, se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei. Se scot pe ...
 Turnedou Rosini Turnedou Rosini
Muschiul de vita se curata de pielita si se portioneaza. Painea se curata de coaja si se taie felii. Ficateii se curata, se oparesc si se spala. Muschiul de vita se trage la tigaie si se condimenteaza. Feliile de paine (fara coaja) se trec prin ...
 Mixt grill cu mujdei Mixt grill cu mujdei
Se spala carnea, se scurge de apa, se sterge cu un servetel de bucatarie, se unge cu mustar si se pune intr-un castron. Se toarna peste ea aproximativ 50 ml ulei si se presara cu boia, cimbru, sare si piper. Se amesteca bine. Se pune carnea ...
 Tocana haiduceasca Tocana haiduceasca
Toaca ceapa si pune-o la calit in ulei. Adauga carnea de vita taiata cubulete mai mari. Presara sare si, dupa cateva minute, acopera cu apa calduta. Lasa pe foc sa fiarba. Cand carnea e bine patrunsa si apa scazuta, adauga rosiile oparite, decojite ...
 Ficatei de primavara Ficatei de primavara
Cureti rosiile si nastureii. Amesteci otetul aromat cu ulei de masline si lichior de portocale. Pui ficateii de pasare la prajit, apoi ii sarezi, piperezi si pastrezi la cald, iar grasimea ramasa o stingi cu supa si cu vin rosu si lasi sa fiarba pana ...
 Carbonada (mancare flamanda din carne de vita) Carbonada (mancare flamanda din carne de vita)
Carbonada – un fel de mancare specific regiunii flamande a Belgiei, foloseste un ingredient special - berea. Reteta am primit-o de la o buna prietena, Iulia. Am adaptat reteta bucatariei romanesti. Am mai scos din zahar si am inlocuit turta dulce ...
 Tochitura Tochitura
Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta se pune vinul si cimbrul. piperul si sarea.Se face mamaliga: malai, sare si apa, se lasa mamaliga mai moale pentru a putea face un brau de jur ...
 Rol de curcan impachetat Rol de curcan impachetat
Curatati cepele si morcovul, spalati bine legumele si ciupercile. Tocati marunt ceapa si ciupercile, pastrati ~100 g ciuperci intregi, pe care le puneti pe marginea unei tavi mai inalte. Tocati jumatate din morcov marunt, iar cealalta jumatate o ...
 Tocanita de pui deosebita Tocanita de pui deosebita
Intii spalam bucatile de pasare -eu le jumulesc de pielita ptr ca e prea grasa.Carnea o dau in putina faina si prajesc intr-o tigaie grea in care am incalzit 2 linguri de ulei de masline.Le prajesc putin pe toate partile.In aceiasi tigaie dupa ce-am ...
 Cotlet de porc marinat Cotlet de porc marinat
Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. ...
 Stofvlees(Tocanita de carne de vita) Stofvlees(Tocanita de carne de vita)
Inainte de a-mi pregati ceapa si ardeiul,am pus carnea cu sare,piper negru si cimbru(nu de asta din comert,de la mine din gradina si semintele de la tatal meu,are alta aroma,asta cei din strainatate o stiu sigur)si un paharut,de ala de rachiu,de bere ...
 Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin
O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea mai mare si slanina mai marunt. Se condimenteaza si se ...
 Rasolul de porc cu varza calita Rasolul de porc cu varza calita
Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas. Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in ...
 Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto) Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto)
1)Condimenteaza costita cu putina sare,piper,pasta de ardei si usturoiul tocat.Se lasa la rece cel putin 1 ora.2)Intr-o tigaie antiaderenta pune uleiul la incalzit,adauga costita si carnatul, lasa sa friga cateva minute la foc mediu.Adauga ceapa ...
 Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane
Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita ca sa se patrunda bine. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se frige apoi in tava in care s-au incins doua linguri de untura. Dupa ce se patrunde ...
 Tocanita de vitel. Tocanita de vitel.
Se lasa intr-o forma de yenna carnea la macerat cu o cana de vin rosu,o lingura de sos soia,sare piper boabe si o frunza de dafin.Toate aceste ingrediente se lasa cel putin 8 ore la macerat(fezandat),inainte de a o pregati.A doua zi spalam carnea de ...
 Jambon cu varza calita Jambon cu varza calita
Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte).Se prajeste jambonul intreg intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit putin, se intoarce pe cealalta parte,se adauga in tigaie feliile de rosie si se ...
 TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU
Carnea de porc se spala,se zvanta si se taie cubulete.Ceapa tocata marunt se caleste in ulei de masline si se adauga carnea ,vinul rosu si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana incepe sa scada sosul.Daca este nevoie se mai adauga vin.Se fierbe numai ...
 Carne marinata in vin Carne marinata in vin
Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele,Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si le-am amestecat cu cimbru, tarhon, rozmarin, sare piper si o lingurta mica de ulei, Asa arata dupa ce le-am amestecat bine,Bucatile de carne se ...
 Oso-Bucco Oso-Bucco
Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei intr-o tigaie adinca cu fund dublu. Se adauga ceapa si usturuioul mirodeniile, se mai lasa putin sa se prajeasca dupa care se adauga vinul si supa si ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin rosu - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z