SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin alb

 Musacaua mea Musacaua mea
Cartofii se taie rondele, nu foarte subtiri, si se calesc usor in tigaia cu ulei. Vinetele proaspete se spala si se cojesc partial (zebra), se taie ca si cartofii, se sareaza si se lasa la scurs cca 30 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece. Eu ...
 Pastitio Pastitio
I parte Se taie ceapa marunt, se toaca carnea si se pun impreuna la calit amestecind mereu pina nu mai e carnea rosie. Se adauga vinul si se lasa 5 min sa fiarba. Se pun rosiile si condimentele, se da focul mic si se fierb 45 min. La sfirsit, daca ...
 Pui Stroganoff Pui Stroganoff
Pieptul de pui se taie cubulete. Ceapa se taie solzisori si se pune la calit intr-o tigaie incapatoare, in 2-3 linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga pieptul de pui si se inabusa cateva minute. Adaugam vinul si lasam la fiert pana tot ...
 FRIPTURA ( TOCHITURA) DIN CARNE DE PORC FRIPTURA ( TOCHITURA) DIN CARNE DE PORC
Se incalzeste o tigaie adinca  de otel  cu uleiul. In acest rastimp se taie carnea in bucati  de marimea de 3x4 cm - nu mai mici. Se adauga toata carnea cu 2 catei de usutroi taiati in felii  pe tigaia incinsa bine si se prajesc ...
 Friptura de porc cu sos de portocale Friptura de porc cu sos de portocale
Se feliaza pulpa de porc cat mai subtire, feliile se pun intre 2 folii de plastic si se bat ca pentru snitele. Se pune pe foc o tigaie (sau 2 daca vreti sa terminati mai repede) si se pune cate 1 lgt de unt.Se prajesc bucatile de carne. Dupa aceea ...
 Musaca cu cartofi si carne Musaca cu cartofi si carne
Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare. Se trec sub un jet de apa rece, se curata de coaja si se taie felii. Se prajesc usor in ulei, pe ambele parti. Se scort pe hartie absorbanta si se presara cu sare si boia de ardei. Carnea se toaca. Se ...
 Musaca Musaca
Se curata, se spala vinetele si se taie pe lung, felii subtiri. Se presara sare peste ele si se lasa in strecuratoare. Se pregateste carnea tocata calind-o in ulei cu ceapa si stingindu-se cu vinul alb sec. Se adauga apoi rosiile curatate de coaja si ...
 Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cuccina Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cuccina
Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara sare.Cand ...
 Mancare de masline cu carne Mancare de masline cu carne
Ceapa si ardeiul se curata, se taie julien si se pun la calit cu uleiul si o lingurita cu apa. Dupa circa 2-3 minute adaugam si carnea taiata cubulete, carnea trebuie spalata foarte bine inainte. Lasam la inabusit circa 5 minute, pana incepe sa-si ...
 Limba cu praz si masline Limba cu praz si masline
Se pun limbile spalate la fiert impreuna cu condimente: cimbru, piper, boia, 1 cub vegeta si orice condiment este pe gustul vostru pentru a-si lua gust. Dupa ce au fiert se curata de pielite  cat sunt calde si apoi se taie fasii sau felii mai ...
 Tocanita de pui cu piure Tocanita de pui cu piure
Se spala si sterge carnea. Se condimenteaza bine prin “masaj” si se lasa la rece cateva ore pana la pregatire. Se curata ceapa si se toaca marunt iar usturoiul felii. Rosiile se oparesc si se decojesc iar daca nu aveti rosii se dilueaza ...
 Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb
 Curatam organele, le clatim bine si le punem la fiert 30 minute, spumuindu-le. Ceapa o taiem julien, ardeii, la fel, si punem la calit mai intai ceapa, adaugam apoi bulionul cu apa si faina, amestecam bine, iar mai apoi fasiile de ardei. ...
 Piept de curcan cu ciuperci si cartofi Piept de curcan cu ciuperci si cartofi
Se spala pieptul si se sterge. Se curata cartofii si ceapa si se spala toate legumele. Pieptul l-am condimentat cu sare, piper, cimbru, vegeta, boia dulce, curry, putin sos de soia, menta, putin ulei de masline si l-am frecat bine. Se taie cartofii ...
 Pulpe de pui la capac Pulpe de pui la capac
O cratita se umple pana la jumatate cu apa, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune pe dos (deci cu manerul in cratita).Pe capac se pun pulpele, una langa alta, cartofii si morcovul, se stropesc cu o cana de apa, cu vinul si cu putin ...
 Friptura de iepure cu cartofi si mujdei roz Friptura de iepure cu cartofi si mujdei roz
Cartofii se spala bine si se pun la fiert, cu tot cu coaja. Intre timp se pun pulpitele la marinat intr-un castronel cu sare, piper, foile de dafin si 50 ml de vin alb si un catel de usturoi zdrobit. Se lasa cam 20 minute, timp in care facem un ...
 Piept de pui la cratita cu legume si vin alb Piept de pui la cratita cu legume si vin alb
Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat, aprox.5 minute. Adauga cartofii, pieptul de pui, vinul alb si zeama de supa de pui, acopera cratita si lasa sa fiarba 30-40 minute pana cand ...
 Vita stir- fry cu ananas Vita stir- fry cu ananas
Se amesteca carnea cu marinada si se lasa la frigider pentru o ora. Incalzeste un wok si pune uleiul de porumb. Cand uleiul e fierbinte, stir- fry cepa si ghimbirul pentru 1 minut. Scoate-le din wok (ai grija sa nu scoti si uleiul) si pastreaza-le. ...
 Pui cu scortisoara Pui cu scortisoara
Intr-o tigaie incingem uleiul si untul. Adaugam pulpele de pui taiate fasii si cartoful cubulete. Cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ardeiul cubulete, ghimbirul, scortisoara. Omogenizam si turnam deasupra sucul ...
 Risotto cu legume si rasol de curcan Risotto cu legume si rasol de curcan
Dupa reteta Sylviei, este prima data cand fac risotto :) Se face o supa din legume si rasolul de curcan. Carnea se spala, se da intr-un clocot, se spala si se pune apoi la fiert cu legumele curatate si spalate. Eu am facut mai multa supa. Se pune ...
 Chiftelute marinate din carne de curcan Chiftelute marinate din carne de curcan
Carnea se amesteca cu oul,pesmetul,sare si piper dupa gust si putin oregano.Se modeleaza chiftelute mici  rotunde ,se dau prin faina si se prajesc in ulei.(cine doreste mai dietetic pot fi puse la cuptor) Ceapa se toaca marunt si se caleste usor ...
1-1011-18
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin alb - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z