SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin alb

 Platou haiducesc pt. Bucataras(i) Platou haiducesc pt. Bucataras(i)
Se spala carnea de vita si se taie bucatele potrivite.Se pune intr-un castron la marinat cu uleiul, otetul vinul, foile de dafin, boabele de mustar si piper.Se lasa cel putin o ora dar indicat e mai mult chiar.Apoi se scot si se pun intr-un tuci cu ...
 Piept de pui invelit in bacon Piept de pui invelit in bacon
Se pun cartofii la fiert in coaja(intregi). Se prepara sosul amestecand toate ingredientele, amidonul trebuie pus ultimul. Pregatim bucatile de carne de aproximativ 1,5 cm grosime astfel incat diametrul lor sa poata fi cuprins de o felie de bacon.Se ...
 Sote de pui cu sos de vin Sote de pui cu sos de vin
Pulpele de pui se spala, se zvanta,se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul intr-o tigaie , se pun pulpele si se prajesc pe ambele parti, pana capata o crusta aurie. Se scot pe o farfurie. Untul din tigaie se stinge cu apa. Se adauga apoi: ...
 Tocan a la Gorj Tocan a la Gorj
Pentru a face Tocan iti trebuie o dispozitie buna, aer curat sa-l tragi in plamani si iarba verde sa-ti limpezesti ochii, apoi un ceaun din mosi strabuni si ingredientele delicioase, mielul sa fie proaspat taiat si vinul rece scos in ulcea de pamant. ...
 Frigarui de pui si gratare Frigarui de pui si gratare
Imi pare tare rau ca nu am facut poza de la inceput, dar totul a foat asa pe nepregatite si multe le-am pregatit afara la iarba verde  si...bucuria lui Bebe,am uitat aparatul foto acasa. Pozele sunt facute acasa din ce a ramas cand ne-am intors ...
 Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana
Spalam pulpele si lasam la scurs.Taiem ceapa si o calim in putin ulei  adaugand si bucatile de carne .Cand carnea incepe sa se rumeneasca condimentam dupa gust cu sare si piper , turnam  vinul si putina apa si lasam sa se inabuse ...
 Pulpe de pui la cuptor Pulpe de pui la cuptor
Pulpele de pui se spala , se lasa la scurs ,  se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper , oregano.Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei de masline ,turnam vinul si stropim cu mujdei de usturoi.Dam la cuptor si ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Carnea de pui se portioneaza si se caleste in 2-3 linguri ulei. Dupa ce a capatat o crusta crocanta se adauga vinul si se lasa sa fiarba 5-6 minute, sa se evapore. Carnea se scoate apoi pe o farfurie. In aceeasi tigaie se pun: ceapa tocata marunt si ...
 Porc teriyaki Porc teriyaki
Se amesteca pana ce devine o marinata omogena vinul cu sos de soia, ulei, piper si usruroi+ gimbir care au fost tocate fin in prealabil. Muschuil de porc se portioneaza se aseaza intr-un vas dupa care se toarna marinada peste el! trebuie sa acopere ...
 Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin
Pulpele se spala se sterg bine de apa apoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni. Cartofii noi se curata bine apoi se ...
 Cordero con pimiento verde (miel cu ardei verde) Cordero con pimiento verde (miel cu ardei verde)
se spala carnea si ardeiul,se usuca si se taie: carnea cubulete iar ardeiul julian.se incalzeste uleiul intr-o tigaie,se adauga usturoiul si se caleste pana devine auriu apoi se inlatura.se adauga carnea si se amesteca des pana isi schimba culoarea ...
 Pulpe de pui aromate Pulpe de pui aromate
Se taie usturoiul si se amesteca cu rosiile taiate cubulete, patrunjelul taiat marunt si  cimbrul .Adaugam putin ulei de masline , condimentam dupa gust cu sare si piper si omogenizam bine.Ungem cu acest amestec fiecare bucata de pulpa in ...
 Iepure cu rosii si ierburi aromate Iepure cu rosii si ierburi aromate
se spala bine iepurele,se usuca cu un servet curat ,se portioneaza si se pune intr-un vas impreuna cu vinul si condimentele.se lasa la frigider minim 24 ore. se scoate iepurele din marinata,se scurge si se pune intr-o tigaie sa se rumeneasca usor in ...
 Ragout de vita Ragout de vita
Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10’ sa se rumeneasca. Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa 2’ turnam supa si vinul. Cand incepe sa fiarba ...
 Tocanita de pui cu mamaliguta Tocanita de pui cu mamaliguta
Se toaca carnea cuburi potrivite ca marime si se stropeste cu condimentele pentru pui, piperul si lingurita de chimen.Se da la rece un timp. Se toaca ceapa , usturoiul se taie felii, se toaca ardeiul bucati.Se aseaza toate impreuna pe foc in putin ...
 Pui cu masline , in stil italian Pui cu masline , in stil italian
Carnea se spala si se usuca bine apoi se asezoneaza  cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline pina devine aurie. Se scoate din wok si se pune pe servetel absorbant. In uleiul ramas in wok punem ceapa si usturoiul presate fin, vinul ...
 Tochitura de miel, cu mamaliguta Tochitura de miel, cu mamaliguta
            Pulpa de miel se spala, se dezoseaza, iar carnea se taie bucati mici. Ardeiul  si usturoiul se taie  felii.  Incalzim uleiul de masline  si punem feliile de usturoi  pe care ...
 Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine
Am tot vazut retete asemanatoare pe blogul Silviei si al Mariei Mihalache: http://mmihalache.blogspot.com/2010/09/pulpe-de-pui-cu-cartofi-noi-la-cuptor.html deci m-am hotarat azi sa incerc si eu. Nu am folosit vas roman caci nu am inca dar ...
 Pulpa de curcan la cuptor cu legume Pulpa de curcan la cuptor cu legume
pulpa de curcan se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare si 2 fire de telina.se lasa sa fiarba pe jumatate, cam jumatate de. se scoate sa se raceasca, se presara cu codimente, oregano, cimbru , se impaneaza c 3-4 catei de usturoi. se ia o tava si ...
 Ciocanele in vin la cuptor Ciocanele in vin la cuptor
Carnea de pui se spala bine si se curata de puf. Se unge cu ulei si apoi se condimenteaza cu: sare, chilliul si busuiocul. Pulpele se lasa la frigider 15 minute pentru a-si lua savoarea condimentelor. Intre timp curatam ceapa, curatam usturoiul si ...
1-1011-18
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin alb - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z