SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu sunca

 Brunch Brunch
Se unge cu ulei o tava dreptunghiulara (cam 20/ 30 cm). Se pun feliile de paine in tava, pentru a-i acoperi uniform fundul. Se prajeste putin sunca, se scurge de eventuala grasime, apoi, dupa ce s-a racit, se rupe in bucati si se distribuie peste ...
 CASCAVAL UMPLUT CU CIUPERCI SI SUNCA CASCAVAL UMPLUT CU CIUPERCI SI SUNCA
Cureti ciupercile,le tai marunt,tai bucatele sunca,le calesti in ulei si potrivesti gustul de sare si piper.Presarisi mararul tocat marunt si mai lasi cateva minute pe foc.Cu un cutit bine ascutit scoti apoi miezul cascavalului afumat,umpli rotita cu ...
 Rulou din pulpe de pui si cascaval la gratar cu susan Rulou din pulpe de pui si cascaval la gratar cu susan
Am gasit o metoda usoara si rapida de a gati ruloul de pui. A iesit mai gustos si mai fraged decat prin metoda traditionala, la cuptor sau prajit. Merita sa incercati.Preparati un baitz din 2 linguri ulei de masline, sare (concentrat), boia iute si ...
 Friptura de curcan cu carnati si cartofi Friptura de curcan cu carnati si cartofi
Condimentati carnea cu cimbru, piper, paprika/boia iute si dulce, mierea de albine, zeama de la 1/2 lamaie, usturoi, foi de dafin, marar si patrunjel si lasati-o sa stea cu condimentele cam o ora. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si ...
 Carnati cu cartofi la cuptor Carnati cu cartofi la cuptor
Curatati si spalati cartofii, taiati-i in bucati mai mari si puneti-i intr-o tava mai inalta. Taiati carnatii astfel: de 3-4 ori crestati dar nu de tot felii de 4-5 mm grosime, apoi taiati bucata de tot. Repetati pana taiati toti carnatii. Asezati ...
 Rol de curcan impachetat Rol de curcan impachetat
Curatati cepele si morcovul, spalati bine legumele si ciupercile. Tocati marunt ceapa si ciupercile, pastrati ~100 g ciuperci intregi, pe care le puneti pe marginea unei tavi mai inalte. Tocati jumatate din morcov marunt, iar cealalta jumatate o ...
 Polpettone(rulada cu carne) Polpettone(rulada cu carne)
In primul rand pune varza(spanacul sau brocoletti)la fiert si apoi la scurs.Se amesteca carnea cu 2oua,putin pesmet,sare,piper apoi se intinde pe o hartie de copt si se adauga sunca presata,varza,mozzarella si se ruleaza ajutandu-ne de hartia de ...
 Cartofi inveliti Cartofi inveliti
Se fierb cartofii in coaja. Cand sunt calduti se decojesc si se lasa la racit. Se taie sunca in fasiute si ouale in felii cu aparatul de feliat ou. Se taie cartofii felii si se aseaza pe fundul vasului cat sa acopere bine fundul lui. Desupra lor se ...
 Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand ciocanelele intregi. Se desfasora pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se ...
 Tochitura ca la Focsani Tochitura ca la Focsani
Intr-un wok se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante. Apoi se scot si se adauga carnea, ficatul, ceapa taiata cubulete si ciupercile. La final se adauga sucul de rosii si usturoiul. Se poate servi cu mamaliguta si branza de ...
 Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez
Se spala rosiile ,le taiem un capacel si le scobim cu o lingurita,scoatem miezul cu atentie sa nu le zdrobim.Separat dam cascavalul pe zazatoare,tocam sunca afumata de porc in cubulete mici,taiem si ciupercile.Amestecam intr-un ...
 Sarmalute cu sunca afumata Sarmalute cu sunca afumata
Se pune la fiert sunculita afumata, timp de 2 ore(poza 1).Se curata varza de frunzele superficiale, se scoate cotorul si se opareste in apa clocotita cu sare.Se desprind cu grija foile de varza, se inlatura nervurile, si se lasa deoparte, ...
 Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca
Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. "Palariile" se scurg bine de apa, se aseaza pe o farfurie si se condimenteaza.Preparati umplutura: tocati marunt ceapa si carnea de pui. In putin ulei puneti la calit piciorusele ...
 Chiftelute din piept de pui,marinate Chiftelute din piept de pui,marinate
Pieptul de pui(se poate si de curcan) se macina impreuna cu sunca si cartoful;aceasta compozitie se amesteca cupatrunjelul,ceapa,oul,usturoiul,sare,piper,oregano.Se amesteca,totul,bine;se fac,apoi,chiftelute rotunde(mai mari,putin,decit ...
 Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume
Setaie marunt toate legumele si se calesc in putin ulei, apoi se adauga sunca feliata, se pune un capac si se inabusa toate. Nu se intoarce decit o data. La intoarcere, se adauga 2-3 linguri de vin alb. Sunca e gata repede, deoarece este prefiarta ...
 Sarmalute dobrogene in oala de lut Sarmalute dobrogene in oala de lut
Un vas de ceramica smaltuita cu capacTrebuie sa incercati, savoarea sarmalelor fierte in oala de lut este de ne descris,se fierb la foc mediu 4 orepreparare:se desfac verzele si se aleg frunzele bune de impachetat,restul se toaca.In vasul de lut se ...
 Masa taraneasca !!! Masa taraneasca !!!
Fasolea se spala si se lasa la inmuiat de pe o zi pe alta.Se face focul cu lemne de esenta tare (salcam)Se spala legumele.Ceapa se toaca marunt.Ardeiul julien.Morcovii se taie feliute.Rosiile se decojesc si se toaca.Usturoiul se curata si se taie ...
 Orez cu sunca si telemea la tigaie Orez cu sunca si telemea la tigaie
Reteta pot sa o incadrez in randul retetelor de criza, sau in randul celor care care il asculta pe Lavoisier ,,nimic nu se pierde, totul se transforma,, Sa va spun cum s-a intamplat: pt ca imi ramasese orez fiert si nu voiam sa-l arunc, pt ca mai ...
 Pulpa de pui umpluta cu spanac Pulpa de pui umpluta cu spanac
Pulpele se dezoseaza partial, separat se trage spanacul in tigaie cu ustroiul si ceapa; dupa care se pune pe feliile de sunca presata , se ruleaza si se pun in locul osului. Pulpele se prind cu scobitori, se trag in tigaie dupa care se introduc la ...
 PIEPT A LA MARIMAR (mami meu) PIEPT A LA MARIMAR (mami meu)
Se desoseaza pieptul, se spala si se sterge cu un prosopel de hartie. Se presara cascaval ras, sare, piper si sunca presata taiata felii subtiri. Se impacheteaza si se prinde cu scobitori. Se prajeste in ulei incins cca 7 min.Pofta buna!!! ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu sunca - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z