SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu chimen

 Frigarui picante Frigarui picante
1) Incalziti vinul si cand incepe sa fiarba adaugati mirodeniile. Luati vasul de pe foc si lasti vinul la racit. 2) Taiati carnea in cubulete cu marginea de 3 cm si puneti-le in vinul racit, pentru marinare. Acoperiti vasul cu folie si tineti-l ...
 Specialitate marocana din pui Specialitate marocana din pui
Pieptul de pui se portioneaza si se pune intr-o cratita. Se toaca ceapa, rosiile si ardeii marunt. Se arunca toate zarzavaturile peste pui. Se pun frunzele de telina, chimenul, stafidele si maslinele peste pui, iar apoi se toarna pasta de rosii ...
 Piept de pui cu conopida Piept de pui cu conopida
Impanati carnea cu usturoiul taiat in fasii subtiri, puneti-o intr-o tava cu 100ml ulei si vin, condimentati- o si tineti-o la cuptor, pana cand se rumeneste uniform. Din cand in cand, stropiti-l cu zeama din tava. Desfaceti conopida in buchetele si ...
 Gulas berlinez Gulas berlinez
Carnea se spala, se portioneaza si se da cu sare. Ceapa se curata, se spala si se taie in felii. Carnea se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa si ea, se adauga carne, chimen, apa, sare si piper. Se fierb intr-un vas care se ...
 Vitel cu galuste Vitel cu galuste
Taiati ceapa in bucati mai mari si ardeiul in fasii si apoi caliti-le in unt. Trageti antricotul de vitel la tigaie, la foc puternic, timp de 50 - 60 secunde, pe ambele parti. Pentru galuste, amestecati laptele cu ouale, sare si piper, dupa care ...
 Tocanita de miel cu spanac si iaurt Tocanita de miel cu spanac si iaurt
Taie carnea cubulete ca pentru tocana. Las-o sa se scurga de apa. Caleste ceapa taiata marunt, cu usturoiul pisat, boiaua, ardeiul iute taiat marunt si toate condimentele. Amesteca.Adauga iaurtul si 200 ml de apa. Amesteca iute, apoi lasa pe foc pana ...
 Tocanita aromata Tocanita aromata
Portionezi carnea, o rumenesti pe toate partile in ulei, adaugi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit si continui calirea inca cinci minute, amestecand mereu sa nu se prinda.Adaugi varza tocata, spalata cu apa calda si stoarsa bine, si continui ...
 Ragout de vita Ragout de vita
Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10’ sa se rumeneasca. Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa 2’ turnam supa si vinul. Cand incepe sa fiarba punem restul ...
 Mititei gustosi Mititei gustosi
Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa cateva preparari va veti putea opri la proportiile compozitiei care va dau gustul preferat.Se toaca carnea de doua ori prin masina de tocat (nu prin ...
 Gulas de oaie Gulas de oaie
Se cutata ceapa si cartofii. Carnea de oaie se curata bine de pielita si grasime si apoi se taie in cuburi de 2 cm. Ceapa toacata marunt se prajeste in untura pana devine aurie.Se adauga boia, se amesteca si apoi se pune carnea de oaie. Se sareaza, ...
 Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen
Spalam medalionele de curcan, le stergem cu un prosop de hartie. Asezam carnea de curcan intr-o tava yenna, punem peste carne sare, piper proaspat macinat, seminte de chimen, zeama de la o lamaie si cubuletul de unt il portionam peste carne. Dam ...
 Fattah din naut sau fattah al hommos Fattah din naut sau fattah al hommos
Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate de cantitate o faceti crema si cealalta jumatate le pastrati boabe.Un mic sfat...eu niciodata nu sarez boabele cand fierb, deoarece raman cam tari, ...
 Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de ...
 Bukhari(specific arab) Bukhari(specific arab)
Ceapa,taiata pestisori,se pune la calit,in ulei de masline;apoi,se pune usturoiul;dupa ce si usturoiul e calit,putin,se pune puiul.Dupa ce puiul are culoare albicioasa,se pune piper si se lasa,la foc mic,sa se faca puiul;se acopera vasul.Dupa ce ...
 Guias Ardelenesc Guias Ardelenesc
Carnea o taiem in bucatele cam de 3/3cm, zarzavaturile le curatam, le taiem in cuburi, morcovii in rondele si le punem in boluri separate.Intr-o oala de 4L, incingem uleiul, adaugam ceapa si o calim2-3’dupa care punem carnea. Amestecam si dinstuim ...
 Gulas de fasole boabe Gulas de fasole boabe
Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea.Cepele se curata si se toaca marunt , apoi se inabusa in putin ulei.Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.Dupa ce ...
 Rulada de piept de curcan Rulada de piept de curcan
Reteta este din revista Secretele bucatariei si eu am adaptat-o pentru cantitate mai mare si cu mici modificari.1.se spala carnea,se fileteaza subtire ,se bate.2.intr-un bol se amesteca uleiul(se pastreaza 2 Lg de ulei pentru prajirea ...
 Chili con carne Chili con carne
Se caleste ceapa, apoi se adauga carnea. Cand carnea a inceput sa se prajeasca, se adauga condimentele (chili, chimen, usturoi, sare , piper) si se mai prajesc putin. Apoi, se adauga fasolea boabe si, peste 5 minute, sosul de rosii si pasta de ...
 Papricas cu carne de pui Papricas cu carne de pui
Luam puiul si-l maruntim, il spalam bine si-l dam deoparte. Curatam morcovul si telina, le spalam si le taiem cubulete. Procedam la fel cu ceapa si o taiem marunt. Ardeii ii curatam de cotor si seminte si ii taiem feliute. Cartofii curatati si ...
 Varza cu costita afumata a la Sic Varza cu costita afumata a la Sic
Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se freca cu sare. Se caleste apoi la foc potrivit putin cate putin pana se inmoaie avand grija sa nu se lege de fundul ceaunului. Se toarna bulionul (sau ...
1234
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu chimen - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z