SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu boia

 Pui cu sos picant a la Ionix Pui cu sos picant a la Ionix
Din mustar, ulei, usturoi si condimente se face o pasta . Pieptii de pui se taie in felii subtiri. Pe o tavita se unge un pic de sos, si se aseaza bucatile de piept in straturi astfel incat intre straturi sa ungem bine cu sos. Se acopera tavita cu ...
 Pui cu sos de rosii si usturoi Pui cu sos de rosii si usturoi
Carnea bine condimentata o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea. Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade ...
 Musaca greceasca Musaca greceasca
Se pune in tigaie uleiul la incins peste care se adauga ceapa si se lasa pana devine ttransparenta, apoi se adauga carnea si se lasa la calit pana ce incepe sa se inchida la culoare. Se adauga sucul de rosii, sarea, piperul, boiaua si doua foi de ...
 Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua
Se curata si se taie cartofii, ceapa si gogsarul. Se aseaza in tava, se adauga porumbul, mararul tocat si carnaciorii crestati la capete. Se stropesc cu putin ulei, se condimenteaza si se amesteca. Se pun la cuptor, iar cand sunt aproape gata se ...
 Mazare cu pastrama de curcan Mazare cu pastrama de curcan
Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga gogosarul, apoi pastrama taiata cubulete. Se calesc putin impreuna, apoi se adauga mazarea si o ceasca cu apa. Se condimenteaza si se lasa 5 minute pe foc, dupa care se adauga mararul tocat. ...
 Fajitas cu pui Fajitas cu pui
Pieptul de pui il taiem fasii si-l condimentam. Ceapa si ardeiul le taiem fasii,iar vanata si dovlecel felii.Condimentam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline. Prajim carnea pe gratarul bine incins,pe ambele parti. Pe acelasi gratar  in ...
 Piept de pui cu sos de nuci Piept de pui cu sos de nuci
Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, boabele de piper si frunza de dafin. Dupa ce-a fiert strecuram supa, iar carnea o desfacem in fasiute. Peste felia de paine punem 2 polonice de supa, sa se inmoaie. Punem intr-un blender nuca, ...
 Muschiulet in sos vanatoresc Muschiulet in sos vanatoresc
Preparare muschi : se taie muschiul pe mijloc si se desface ca pe peste,obtinând astfel o bucata dubla ce nu trebuie sa depaseasca un deget grosime. Din loc în loc întepam carnea cu cutitul facând mici orificii. Se taie apoi ...
 Piept de pui cu legume sote Piept de pui cu legume sote
ardeii si cartofii se taie cubulete ceapa se taie pestisor morcovul se taie rondele se calesc toate in ulei incins in alta tigaie se frig bucatile de piept pe toate partile intr-un vas termorezistent se pune o lingura de unt se aseaza legumele si ...
 Pulpe si piept de pui crocantoase Pulpe si piept de pui crocantoase
Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust. Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ...
 Aripioare cu masline si sos Aripioare cu masline si sos
Aripioarele curatate le-am aseazat intr-o tava (sau vas yenna), le-am stropit cu putin ulei de masline si 2-3 linguri de suc de rosii, am presarat cimbru, sare, piper si dafin. Ceapa si gogosarul le-am cubulete mici. Le-am pus peste aripioare, apoi ...
 Ficatei imbracati Ficatei imbracati
Taiem costita afumata sau kaiserul in felii subtirele. Ficateii de pui ii condimentam dupa gust cu sare, piper si boia. Luam cate o bucata de ficatel (daca este prea mare o taiem pe jumatate) si o imbracam cu o felie de costita afumata. Prindem cu o ...
 Pui cu ciuperci in sos de smantana si garnitura de orez si brocoli Pui cu ciuperci in sos de smantana si garnitura de orez si brocoli
Ouale si smantana trebuie sa sfie la temperatura camerei, le puteti scoate cu 10-15 inainte de a va apuca de gatit. Se pun la fiert ciupercile, cat sa iasa negreala din ele..nu trebuie sa fie fierte tota ca vor mai sta si cu puiul la fiert. Se pune ...
 Pui la punga cu garnitura de cartofi Pui la punga cu garnitura de cartofi
Pulpele de pui se pun in apa cu sare 30 min. Cartofii se curata si se taie feli mai groase. Se face un amestec din rozmarin, maghira, boia dulce, busuioc, sare si piper. Usturoul se taie felii subtiri. Se pun in pinga cartofii si carnea si se ...
 Varza cu ciolan afumat Varza cu ciolan afumat
Varza ...luam cel mai bun cutit si taiem varza pe din doua, apoi cele doua jumatati le taiem tot pe din doua. Obtinem astfel patru bucati egale, pe care incepem sa le tocam de la varf spre cotor. Punem varza tocata intr-o tava sa intr-un vas mai ...
 Rasol alb de vitel cu sos Rasol alb de vitel cu sos
Carnea se curata de pielite, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget. Se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza dupa gust cu toate ierburile, se pune uleiul de masline, vinul si o cana cu apa. Se acopera si se pune la cuptor pana ...
 Pui cu sos de vin Pui cu sos de vin
Carnea de pui se lasa in apa ~ 30 min,la fel si ciupercile selasa in apa; apoi se pune la incin o tigaie si se adauga untul cand sa topit se pune carne sa se rumeneasca pe toate partile dupa care se toarna vinul si apa si se lasa sa fiarba~ 50 min(la ...
 Degetele de pui Degetele de pui
Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amesteca din chili, boia si rozmarin, sare si piper si se amesteca cu puiul. cantitatile e in functie de cat de picante sau nu doriti sa fie degetelele....eu le-am facut mai ...
 Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale
Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de ...
 Spanac cu pui si ou Spanac cu pui si ou
Spanacul se curata de codite si cotoare si spala frunza cu frunza, sub jet de apa rece, apoi se lasa la scurs intr-o sita mare. Se fierbe o oala cu apa si putina sare, iar cand clocoteste se opreste focul si se pune spanacul. Se indeasa bine in apa ...
1-1011-2021-3031-34
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu boia - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z