SiteDeBucate » Mancaruri » Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale

Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale


2 pulpe inferioare de curcan
zeama de la o portocala
1 pahar de vin alb
sare
piper
rozmarin
busuioc
salvie
boia de ardei
Mod de preparare - Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale
Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de cartofi, preferatul copiilor si cu o salata verde.
Timp de preparare: sub 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z