SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu boia

 Pui cu bere Pui cu bere
Pulpele se pun in apa cu sare 30 min. Intr-un vas se pune ulei, apoi se aduga usturoiul taiat feliute si se storce zeama de la lamaie peste. Carnea se condimenteaza cu sare, chili si boia dulce apoi se pune peste usturoi. Lamai stoarsa se taie felii ...
 Snitel la cuptor Snitel la cuptor
Pieptul de pui se spala bine,se portioneaza,se bate  cu ciocanul de snitzele,se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce si se lasa asa circa15-20min. ouale se bat bine,se adauga apa minerala,faina,vegeta si piper si se amesteca toate bine. ...
 Pilaf de orez cu pulpe de pui Pilaf de orez cu pulpe de pui
Se spala si se curata pulpele, se pun sa se prajeasca in putin ulei. Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovii curatati si dati pe razatoarea mica. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa si morcovii ,se sareaza si pipereaz si se lasa sa se ...
 Pui la borcan Pui la borcan
se spala puiul bine se condimenteaza, se unge cu ulei si se pune pe borcan cu interiorul deasupra borcanului, in care am pus apa pana la jumatate, iar pe dansul pui cu tot cu borcan l-am pus intr-o cratita in care am umplut-o pe jumatate cu apa si ...
 Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor
se spala pieptul de pui, se taie felii ca pt sniteke, apoi se bat feliile, condimentatam cu putina sare,  piper s boia si punem o filiuta de cascaval, apoi  rulam si prindem cu 2 scobitori pt a nu se deschide. Intr-o tava punem putin ulei , ...
 Piept de pui la tigaie Piept de pui la tigaie
se spala puiul, se taie felii, se unge cu putin ulei, se condimenteaza si se pune in tigaia de teflon, lasam pana se rumenste pe ambele parti. ...
 Friptura de porc la tigaie Friptura de porc la tigaie
se spala carnea, se taie felii, se cresteaza din loc in loc, se unge cu putin ulei, se condimenteaza si se pune in tigaia de teflon, o lasama pana se rumeneste pe ambele parti, pt inceput lasam focul mic, dupa care dam putin mai mare. se serveste cu ...
 Rulouri din vitel impachetate in prosciutto Rulouri din vitel impachetate in prosciutto
Taiem bucata de vitel astfel ca sa  obtinem doua felii ca de sniter. Aceste se uniformizeaza prin batere. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Ouale se fierb tare. Morcovul, ardeiul rosu ...
 Pui cu ardei si fenicul in vas roman Pui cu ardei si fenicul in vas roman
Vasul roman se pune la inmuiat in apa rece, 20-30 de minute. Legumele se curata si se spala. Ardeii se taie fasii mai groase si apoi pe diagonala, de grosimea unui deget. Ceapa si feniculul se taie julien. Se aseaza legumele in vasul roman, iar ...
 Pui cu morcov Pui cu morcov
Pieptul de pui se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt, iar morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Intr-o tigaie calim putin ceapa in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam morcovul si omogenizam. Amestecam continuu pana incepe sa se ...
 Mancare de cartofi cu afumatura Mancare de cartofi cu afumatura
  Intr-o cratita in care am pus putin ulei la incins se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt.Afumatura se spala, se taie bucati potrivite , se pune intr-o oala cu apa fierbine si se da in cateva clocote.Se scoate apoi si se adauga in cratita ...
 Escalop cu sos de rosii Escalop cu sos de rosii
Carnea se taie felii, apoi se bate cu ciocanul ca pentru snitele. Faina o amestecam cu sare, piper si boia de ardei. Prin acest amestec tavalim bucatile de carne, pe care le prajim pe ambele parti in cateva linguri de ulei de masline. Se scoate ...
 Chiftelute marinate Chiftelute marinate
Cartoful il dam pe razatoare, apoi il stoarcem de zeama, apoi il amestecam cu carnea tocata, condimentele si verdeata. Adaugam oul si omogenizam. Cu mainile umede se formeaza chiftelute mici, rotinde sau plate, dupa preferinta. Se prajesc in ulei ...
 Gordon bleu Gordon bleu
se taie carnea ca pt snitele, se bate usor, apoi se condimenteaza. se taie cascavalul felii. in fiecare felie de carne se aseaza sunculita si casvalul si se ruleaza frumos, le prindem cu scobitori pt a nu se desface. intr-un caston batem ouale cu ...
 Snitele de porc Snitele de porc
Se taie carnea felii si se bate cu ciocanul de snitel. Se amesteca ouale cu sarea piperul,boiaua . Se adauga faina cat sa iasa ca o smantana mai groasa! Se dau bucatile de carne prin compozitia pregatita si se prajesc in ulei incins pana prind o ...
 Chiftelute din carne de porc Chiftelute din carne de porc
amesteci bine,bine ingredientele apoi cu mana uda formezi chiftelute pe care le prajesti in ulei incins pe ambele parti si le scoti pe hartie absorbanta ...
 Piept de pui cu gorgonzola Piept de pui cu gorgonzola
Taiem pieptul de pui in bucati mici, il condimentam si-l punem intr-un vas cu cateva linguri de ulei masline la prajit. Eu am pus si capacul la cratita ca sa se inabuse putin. Cand este gata adaugam smantana, gorgonzola rupta in bucati mici si ...
 Vita picanta in vin rosu cu garnitura de orez curry Vita picanta in vin rosu cu garnitura de orez curry
Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza bine, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea bine. Eu am lasat-o la ...
 Tocanita de miel Tocanita de miel
 Se pune ceapa tocata marunt la calit pe foc  mic in uleiul incins si dupa 5 minute adaugam boia si punem bucatile de carne.  Mai  lasam cateva minute pe foc mic sa se rumeneasca si carnea si apoi condimentam cu sare, piper, putin ...
 Pui la ceaun Pui la ceaun
  Preparare : spalam bine puiul, il decupam in bucati mici si le spalam apoi ica o data si pe acestea cu apa rece. Stergem fiecare bucata de carne bine cu un servet de hartie absorbant ( daca nu este carnea uscata nu se rumeneste frumos , secret ...
1-1011-2021-3031-34
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu boia - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z