SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu vin alb

 Pulpe de pui cu cartofi la cuptor Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Se parlesc pulpele, se spala ,se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia,marar uscat.Se aseaza intr-un vas impreuna cu cartofii taiati cubulete pe care i-am stropit cu putin ulei si i-am ...
 Manzat la tava cu garnitura gratinata Manzat la tava cu garnitura gratinata
Manzatul se taie in felii groase de latul unui deget, se aseaza intr-o tava. Intr-un castron punem condimente de gratar cca o lingura turnam peste ele 3-4 linguri ulei si amestecam, apoi adaugam vinul si apa. Intreaga compozitie o turnam peste carne, ...
 Costite de porc la punga Costite de porc la punga
Costita se taie si se presara cu condimentul knorr. Se adauga costitele in punga, se perforeaza punga in 2-3 locuri si se lasa la foc mediu pentru 1 ora. Dupa o ora desfacem punga, scoatem cu grija costitele si le punem intr-un vas yena. Stropim ...
 Carne de porc marinata la gratar Carne de porc marinata la gratar
Punem carnea intr-un recipient (cu capac )apoi saram ,piperam,adaugam usturoiul,cimbrul,rozmarinul,salvia,stropim cu vin,turnam si uleiul,aciperim si lasam la frigider o zi.Frigem pe gratar(eu fac de obicei pe aragaz).Puteti servi alaturi de legume ...
 Aripioare crocante Aripioare crocante
Se aseaza aripioarele intr-o tava in care am pus putin ulei, apoi le condimentez cu sare, boia si piper, si le pun la cuptor. Dupa 30 min le intorc pe partea cealalta si le condimentez cu sare, boia si piper si pe aceasta parte.Le mai las inca 30 de ...
 Friptura pentru Paste Friptura pentru Paste
Spalam pulpele le curatam le crestam apoi le asezam in tava le dam cu sare si toate celalalte condimente apoi in crestarura asezam usturoi si rosile le ungem cu putin ulei pe fiecare apoi adaugam apa si le bagam la cuptor cand sunt gata adaugam vinu ...
 Muschi impanat Muschi impanat
Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea se vor umple cu : masline,usturoi si sunca(toate taiate felii),si puse pe rand(exemplu:o felie de maslina,una de usturoi,una de sunca,iar una de ...
 Pui in aluat cu legume sotate Pui in aluat cu legume sotate
Se taie pieptul de pui in fasii. Se lasa la fezandat 1 ora intr-un amestec de vin cu 100 ml ulei, oregano, cimbru si putina sare. Din oua, faina, lapte si sare se pregateste un aluat asemanator celui de clatite. Se incinge uleiul. Se scurg fasiile de ...
 Aripioare la cuptor cu legume Aripioare la cuptor cu legume
Preparare : spalam si stergem aripioarele, le frecam cu sare si pe punem la marinat in sosul facut din apa+vin+ulei+soia si verdeata si le lasam la rece o ora. Dupa aceea le asezam intr-un vas termorezistet si turnam sosul peste ele, asezonam cu ...
 Friptura de ied impanata cu usturoi Friptura de ied impanata cu usturoi
Se curata de pielite, se spala bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru, rozmarin,boia.Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se pune ...
 Ceafa de porc cu ghimbir si vin Ceafa de porc cu ghimbir si vin
Reteta nu e complicata de loc. Luam o tava, punem 2 linguri de ulei de masline, asezam ceafa de porc si radem deasupra ghimbirul dupa gust (atentie e destul de puternic cand e proaspat). Adaugam catelul de usturoi maruntit, cimbrul, sare si piper, ...
 Pachete de carne cu mozzarella Pachete de carne cu mozzarella
Carnea se bate bine, se aseaza pe un fund de lemn,se sareaza pipereaza,deasupra se pun felii de mozzarella,se inchid lateral cu o scobitoare,se calesc in unt topit,se sting cu vin alb ;Dupa evaporarea vinului,amidonul se amesteca cu 1 pahar de apa ...
 Muschi de porc la cuptor Muschi de porc la cuptor
Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie;Separat morcovul curatat si spalat se da in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa,rosmarinul si usturoiul,pana se faramiteaza bine;Se imbraca, carnea cu aceasta pasta ,se aseaza in tava tapetata cu ...
 Friptura de porc cu mere si stafide Friptura de porc cu mere si stafide
Carnea se sareaza, se pipereaza, se da cu boia si o lasam de o parte. Intr un mojar punem frunzele de rozmarin si cimbru, usturoiul, un praf de sare si un pic de piper si apoi pisam. Adaugam uleiul de masline si pisam in continuare. Cu acest amestec ...
 Pulpa de miel umpluta Pulpa de miel umpluta
Se spala bine carnea de miel, se desprinde usor carnea de coaste pentru a putea pune umplutura si se freaca cu sare si alte condimente.Separat se prepara umplutura astfel. Ceapa se taie julien si se lasa pana se aureste, apoi se adauga ciupercile ...
 FICAT DE PORC CU SOS FICAT DE PORC CU SOS
Ficatul de porc se spala bine,se zvanta si se taie felii.Intr-o tigaie se inabusa ceapa taiata pestisori in putin unt sau putin ulei de masline.Se adauga feliile de ficat si putina apa fiarta si se lasa sa fiarba.Cand este aproape gata se adauga si ...
 Friptura de iepure cu morcov Friptura de iepure cu morcov
Carnea de iepure se dezoseaza, se condimenteaza si se pune la fiert in apa si ulei. Cand este aproape fiarta (timpul de fierbere depinde de varsta iepurelui) se adauga pasta de tomate, cateii de usturoi taiati in doua si morcovul feliat. Se lasa la ...
 Costite de oaie fripte Costite de oaie fripte
Coastele de oaie se spala, se taie portii si se pun la fiert in oala sub presiune. Dupa primul clocot scoatem aburul, aruncam apa si clatim foarte bine carnea. Punem carnea, 1 kg de apa, sare si lasam sa fiarba 40 minute. Scoatem aburul si adaugam ...
 curcan umplut cu portocale la cuptor curcan umplut cu portocale la cuptor
se face din sare piper usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara.Apoi se umple curcanu cu cele 3 kg de portocale,descojite si taiate in 4.timp de coacere 5,7 ore.....fiecare kg de curcan o ora la cuptor.La fiecare ora de ...
 Friptura de miel la cuptor Friptura de miel la cuptor
Carnea de miel se cresteaza bine si eventual se imparte in bucati . Se aseaza in tava si se adauga uleiul, otetul si se presara sarea. Se da la cuptor circa 40 de minute. In tot acest timp , cam din 10 in 10 minute se scoate tava si se iriga carnea ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu vin alb - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z