SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu vin alb

 piept de pui la gratar tinut in bait piept de pui la gratar tinut in bait
facem un bait din; apa,ulei,vin,sare,piper,usturoi,ceapa,cimbru,busuioc,foi de dafin si boiaua,punem puiul in aceasta compozitie si lasam o zi la macerat apoi il facem la gratar.un deliciu! ...
 Pui pe sticla by copilou Pui pe sticla by copilou
Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla.Se ia usturoiul se curata se taie in graunti in 2 sau in 3 daca sunt mai mari, se fac in pui buzunarele in care se introduce usturoiul. Se condimenteaza ...
 Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic
Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga morcovul, telina ,ceapa si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa fie patrunsa carnea.Morcovul,telina si ceapa nu se vor arunca,se pot ...
 muschiulet in sos la cuptor muschiulet in sos la cuptor
-Muschiul se sterge bine dupa spalare cu hartie de bucatarie,se aseaza intr-o tava acoperit de morcovul si ceapa taiate impreuna,rosmarin,usturoi ulei sare si piper;Se introduc in cuptorul cald 180°C timp de 1 ora ,iar dupa 10 minute adaugam vinul ...
 pui umplut la cuptor pui umplut la cuptor
Se sterge puiul in interior cu hartie de bucatarie;Pregatim umplutura in modul urmator:feliile de paine inmuiate in lapte cam o jumatate de pahar se amesteca cu rosiile uscate ,oul,sartea,piperul macinat ,adaugam ceapa calita in prealabil cu baconul ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Carnea se spală, se porţionează, se şterge de apă cu prosoape de hârtie absorbante.Se aşează înt-un vas cu capac şi se pune la fezandat după ce a fost sărată şi pierată, cu zeama de lămâie, zeama de portocală, sosul de soia, vinul ...
 Ciocanele apetisante Ciocanele apetisante
ciocanelele se parlesc de fulgi apoi se spala cu apa rece ,se aseaza intr-o tava peste ele se pune sare,piper,boia dulce,usturoiul,vinul,uleiul si apa.Amestecam bine si le dam la cuptor 40-50 min.Pofta buna!!! ...
 Pulpe de pui cu legume by copilou Pulpe de pui cu legume by copilou
Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine.Rosia, ardeiul si lamaia se taie felii subtiri.Se aseaza carnea in tava se orneaza cu rosie, ardei si lamaie, apoi urmand ca in tava sa se puna uleiul si ...
 Stuffed Sirloin on Grill Stuffed Sirloin on Grill
Muschiuletul de porc: se face o gaura cu cutit subtire in capatul mai gros transat, se dilata cu degetul apasand cu finete :) si se umple cu ceapa tocata marunt si rosiile uscate. Se pune pe grill si se lasa sa se patrunda bine si face o crusta ...
 Tenderloin Tenderloin
Cartofii se dau pe mandolina foarte subtire,se asezoneaza cu sare si piper,se aseaza strat cu strat intr-un gastronom mic patrat si se presara blue cheesul si mozzarella bocconcino sfaramat in bucati. Se toarna smantana peste si iar un strat de ...
 Dorada on Grill Dorada on Grill
Se da pe mandolina forte subtire cartofii,se aseza intr-o tigaie cu zeama de lamaie si putin ulei extra virgin de maslina, sare, piper, se da pe foc incet pt fierbere. Se pune pe grill fileul de dorada (nu pestele intreg cu capul ala mare ...
 Ossobuco milanez Ossobuco milanez
1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot.2.Legumele se taie cubulete,se prajesc in untura ramasa de la carne.3.Se decojesc rosiile ,se trec prin sita si se adauga la legume impreuna cu rosiile din ...
 File de Porc cu Ananas File de Porc cu Ananas
Se pregateste o marinata in care va sta carnea aproximativ o ora, se toaca ceapa, se piseaza usturoiul, se sareaza, pipereaza, se toarna cescuta de vin, se pune cam 1-2 linguri de ulei si putin cimbru, cand marinata este gata se introduce carnea si ...
 MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR
Se spala muschiul de vitel,se zvanta, se cresteaza pe ambele parti si se aseaza in cratita unde am topit untul .Se lasa sa fiarba putin pe ambele parti.Se pun peste muschi ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si toate condimentele.Cand ...
 Friptura de miel in sos vanatoresc Friptura de miel in sos vanatoresc
1.Pulpa de miel se tine 24 de ore in sos marinat, facut din:2 pahare vin alb, 10 catei de usturoi, 2 cepe , 1 morcov taiat rondele, 2 foi de dafin.2.A doua zi se scoate carnea din marinata ,se sareaza si pipereaza si se pune intr-o tava cu o cana din ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Spalat bine puiul. Se face o compozitie din morcov taiati rondele subtiri, pastarnac si telina taiate la fel foarte subtire, ciupercute, ardei taiat cubulete, ceapa taiata rondele, patrunjelul tocat, zeama de lamaie, 2 lingurite ulei de masline, boia ...
 Friptura de miel invelita Friptura de miel invelita
Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu un cutit si se asaza intr-o forma de sticla incasabila. Se freaca carnea cu lamaie, apoi cu mujdei de usturoi si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si o ceasca de apa sau supa. Peste carnea astfel ...
 friptura vanatoreasca friptura vanatoreasca
Carnea se impaneaza cu costita , se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml de apa,impreuna cu ceapa ,morcovi, telina si foi de dafin,adagand treptat cca 1 l de apa fiarta.Cand e inabusita carnea,se scoate in alt vas,se raceste si se portioneaza.In sosul ...
 Piept de curcan dulce Piept de curcan dulce
Pieptul de curcan se prajeste in putin ulei pe ambele parti. Se toarna peste vinul, zaharul, sarea, scortisoara si nucusoara si se caleste sub capac. Se adauga boabele de struguri si se continua calirea timp de 5 minute. Se serveste cald. ...
 Friptura de vita la tava Friptura de vita la tava
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu vin alb - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z