SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu vin alb

 Pui fraged la cuptor Pui fraged la cuptor
Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati si piperati dupa gust.Puiul portionat si spalat bine se trece prin acest amestec si se tine la marinat timp de o jumatate de ora la frigider.Se ...
 Cocos la cuptor Cocos la cuptor
Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar, sarea si vinul. Amestecul rezultat se toarna in tava.Cocosul bine spalat se aseaza direct in tava sau pe un suport (daca nu are loc in tava).Se ...
 Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi
Friptura se pregateste astfel:Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta,pieper busuioc si se lasa pt 3 ore la frigider.Apoi se da la fiert cam o ora .Apoi se curata legumele se spala si se tau si jumate din ele se pune in vasul de hiena uns ...
 Coaste la cuptor cu cimbru de camp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas) Coaste la cuptor cu cimbru de camp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)
Tomilho (Thymus Vulgaris) este o plantã care trãieste in sol sec, deci putinã apã...eu il tin in vas.In Portugalia se foloseste la marinarea cãrnurilor mai grase, supe, aromatizarea uleiului de mãsline...Cuvântul latin" Thymus", vine din ...
 Pulpe de pui impanate cu verdeturi Pulpe de pui impanate cu verdeturi
Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu putin ulei de masline.Se amesteca bine.Separat pulpele se spala se lasa la scurs se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se desprinde cu ...
 Friptura de curcan cu vin la tava Friptura de curcan cu vin la tava
Carnea se spala ,se lasa la scurs ,se condimenteaza cu sare si se lasa la rece circa 1 ora .Dupa aceea carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano .Se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa ,vinul, foile de dafin, ...
 Gratar de pui cu sos roquefort Gratar de pui cu sos roquefort
Preparare : facem intr-un bol un amestec din ulei, otet balamic, soia, ketchup si ierburi aromate. Facem fiecare bucata de piept de pui cu sare si piper si apoio trecem prin amestecul facut . Ideal este sa le lasam asa la frigider pentru o ora.Dupa o ...
 Carne portugheza Carne portugheza
Cartofii se taie cubulete.Carnea se amesteca bine cu usturoiul pisat,piper,pasta,sare am pus f. putina (deoarece si pasta de ardei contine sare)dafin,se acopera cu vin si se lasa la frigider cel putin 1 ora.Timp suficient pt a pregati un desert!Dupa ...
 Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie) Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)
1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se unge carnea,se adauga sucul de la 1 portocala,foi de dafin si vin cat sa acopere carnea feliata .Se da la rece o noapte.2)Cartofii se taie in jumate ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Carnea se spala,se sterge,se bate putin ,se aseaza in tava ,se toarna 200 ml apa calda, 100 ml vin alb,2-3 linguri ulei de masline,se sareaza,se condimenteaza dupa gust,se adauga usturoiul pisat,piperul boabe,foile de dafin, cuisoarele si se ...
 Ficatei de pui cu piure Ficatei de pui cu piure
Ficăţeii se spală bine. Într-o tigaie de teflon se pune o lingură de unt. Se adaugă apoi ficăţeii şi piper după gust. Se lasă ficăţeii 2-3 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni puţin. Se adaugă în tigaie o ceaşcă de apă şi o ...
 Pulpa de miel la punga Pulpa de miel la punga
Pulpa de miel se pune la macerat in 300 ml vin alb timp de 3-4 ore, intorcandu-se pe ambele parti. Se scoate pulpa din vin, se cresteaza putin pe ambele parti si se introduc bucatele de usturoi. Se presara cu condimentul Knorr, se introduce in punga ...
 Pulpe de pui pe pat de legume Pulpe de pui pe pat de legume
Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat. Adaugam sare , piper, si lingurita de sos de soia. Pulpele le frecam cu sare, piper si diverse condimente (cimbru, busuioc,…) infigem in ele cateva ...
 PUI SICILIAN PUI SICILIAN
Puiul se portioneaza, se aseza intr-un vas si se condimenteaza. Deasupra se toarna uleiul si margarina. Se introduce la cuptor, la foc potrivit, timp de 20 minute, apoi se adauga vinetele, usturoiul, baconul putin prajit si zeama de la 2 lamai. Se ...
 Rulouri de porc in sos de vin (Uimeste-ti oaspetii) Rulouri de porc in sos de vin (Uimeste-ti oaspetii)
Cartofii se spala se taie cubulete si se pun la fiert cu un praf de sare.Cotletul se spala si se feliaza, dupa care se sareaza si condimenteaza.Se bate usorCarnatii se portioneaza in functie de marimea feliei de cotlet.Felia de carne se ruleaza in ...
 Friptura de porc cu cartofi natur Friptura de porc cu cartofi natur
Ceafa se spala, cartofii se curata si se taie in felii mai maricele. Ardeiul se taie julien, costita se feliaza dupa care o taiem fasiute de cca 1 cm.Usturoiul se curata, iar jumatate din catei ii transformam in mujdei pe care il amestecam cu vinul. ...
 Carnati in vin Carnati in vin
Carnatii de tara, chiar daca sunt afumati, lasa foarte multa grasime si sunt greu digerabili. Astfel am ajuns sa-i pregatesc mai usor si mai putin grasi.Intr-un vas yena adaug vinul si apoi carnatii intepati cu cutitul in mai multe parti. Ii pun la ...
 Piept de curcan la cuptor Piept de curcan la cuptor
Carnea se fierbe cca 30 minute in apa cu sare, apoi se pune intr-o tava in care se toarna cca 1 L din apa in care a fiert . Se adauga vinul, cateva foi de dafin si cateva boabe de ienibahar. Se da la cuptor 30 minute. ...
 Pulpa de miel la cuptor Pulpa de miel la cuptor
Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga sarea, piperul si se inveleste cu sunculita, dupa care se adauga o cana de apa si uleiul. Se presara cu frunzulite de usturoi tocate mai maricele si ...
 Tochitura moldoveneasca Tochitura moldoveneasca
Intai de toate facem mamaliga care trebuie sa fiarba la foc mic, acoperita 35-40min., timp in care noi ne ocupam de tochitura.Intr-o tigaie punem carnea sa se prajeasca/rumeneasca, acoperim cu un capac si lasam pe foc mic 3-4min. Cand s-a rumenit, ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu vin alb - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z