SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Tort de piscoturi cu visine Tort de piscoturi cu visine
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj iar cand este gata se ia de pe foc si se da la racit. Siropul se face din apa pusa la fiert cu zaharul 5 minute. Apoi se adauga romul si cafeaua si se mai fierb pana cand o picatura din sirop ...
 TORT CU TRANDAFIRI ALBASTRI TORT CU TRANDAFIRI ALBASTRI
Dupa ce am taiat blatul in doua, am facut un sirop din apa fiarta, zahar si esenta de rom si am insiropat cele 2 parti de blat. Din continutul total de frisca, am luat o parte (un sfert) si am amestecat cu 3 linguri de cacao.Pe primul blat am pus un ...
 TORT DE SAMPANIE CU PERLE TORT DE SAMPANIE CU PERLE
Cum procedezi pentru blat: Bati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul adaugat treptat. Pui apoi pe rand si alternativ galbenusurile si uleiul, apoi faina in ploaie, praful de copt stins in lamaie, esenta de vanilie si amidonul. Torni ...
 Tort masinuta Tort masinuta
Separi albusurile de galbenusuri.Bati albusurile spuma,apoi adaugi zaharul si bati pina se intareste,apoi adaugi galbenusurile pe rind ,apoi adaugati faina in ploaie.Se coace intr-o tava dreptunghiulara.Dupa ce s-a racit tai blatul in 4 pe ...
 Tort Mickey Mouse Tort Mickey Mouse
Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi apoi zaharul. Bati tot timpul pina se intareste spuma.Pui toate galbenusurile si le amesteci incet cu albusurile.Adaugi faina in ploaie si ...
 Tort aniversar Tort aniversar
Se pun merele,curatate de coaja si seminte,la fiert cu zaharul, laptele si putina scortisoara.Intre timp se face blatul:- se bat albusurile spuma ,se adauga zaharul pe rand cate o lingura,galbenusurile si faina putin cate putin(cui ii place poate ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Blatul se prepara astfel: se bat galbenusurile cu doua linguri de zahar pana se obtine o crema; se adauga apoi faina cernuta cu praful de copt si cacaoa iar la final se incorporeaza albusurile batute spuma tare impreuna cu restul de zahar. Se toarna ...
 Tiramisu Tiramisu
Prima oara separi galbenusurile de albusuri si pui galbenusurile intr-un vas( albusurile nu iti trebuiesc!)Pe urma, bati galbenusurile f bn pana se fac o spuma. Urmatorul pas....pui zaharul, putin cate putin si il bati bine cu galbenusurile.Dupa ...
 Tort cu frisca si cirese Tort cu frisca si cirese
Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare. Cand sunt gata se adauga cate 1 lingura de zahar mixand pana se topeste zaharul.Apoi se adauga galbenusurile unul cate unul si zaharul vanilinat. Faina se amesteca cu praful de ...
 TORT  SAH TORT SAH
Blatul: se bat albusurile spuma cu putina sare, se adauga in ploaie zaharul si cel vanilinat pana se obtine bezeaua. Se pun galbenusurile unul cate unul, amestecandu-se usor. Se adauga faina si cacao, amestecandu-se la viteza mica si foarte putin, ...
 Tort "fiert" Tort "fiert"
Se freaca galbenusurile cu 350g zahar, se adauga 4 linguri faina si jumatate de litru lapte (treptat, amestecandu-se cu grija, sa nu se faca cocoloase). Se fierbe compozitia, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se adauga si gelatina, dizolvata in ...
 tort ciocolata tort ciocolata
Se separa ouale si se bat spuma albusurile cu zaharul . Se amesteca galbenusurile amestecate cu sarea in spuma de albusuri, se adauga in ploaie faina in care este amestecat praful de copt, nucile,cacaua si se amesteca prin rasturnare. Se adauga ...
 Tort cu crema  fiarta pe aburi Tort cu crema fiarta pe aburi
Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min la foc potrivit. Dupa ce se raceste blatul, se taie in doua si se unge cu crema care se face astfel: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga ...
 Tort mascota Tort mascota
Aceasta este o prajitura la rece, deci, o vom servi dupa 24 ore, timp in care se lasa in frigider.Untul se scoate din frigider cu cateva ore bune inainte, deoarece trebuie frecat cu zaharul.Deci, se freaca untul cu zaharul pana devine o compozitie ...
 TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE
Blatul:Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga uleiul pe rand cate putin,se adauga esenta de rom, 1 plic de zahar vaniliat,apoi se pune faina amestecata in prealabil cu praful de copt. La sfarsit ...
 tort diplomat. tort diplomat.
Mod de preparareSe face un blat de tort din: 3 albusuri se bat spuma,se adauga 3 linguri de zahar, cele 3 galbenusuri si la urma se adauga treptat 3 linguri de faina. Se unge o tava rotunda cu un pic de ulei si se toarna compozitia de mai sus .Se ...
 Tort Diplomat cu fructe Tort Diplomat cu fructe
Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400 gr. zahar si se pun la rece. Se freaca galbenusurile cu 100 gr. zahar si se amesteca cu gelatina ...
 Scovergi Scovergi
...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 34
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z