SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Prajitura cu nuca de cocos a la Laura S. Prajitura cu nuca de cocos a la Laura S.
Din ingredientele(tava mijlocie) pt. blat se prepara un aluat.care,atunci cind luam cu lingura se rupe mai mult decit curge.Acesta masa de aluat se imparte in doua parti egale.O parte se toarna in tava unsa si tapetata cu grasime si faina,sau simplu ...
 Cozonac Cozonac
Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana.Cerneti faina intr-un castron mare. Fierbeti intr-o cratita 250 ml lapte cu zaharul, apoi lasati la racit. Intr-o alta cratita pregatiti maiaua astfel: se incalzeste restul de lapte, se ...
 Cozonac traditional de Craciun Cozonac traditional de Craciun
Se dizolva drojdia cu zaharul si laptele caldut.Se toarna compozitia in faina pusa in prealabil intr-un bol.Se lasa la crecut 15 min.Se adauga ouale batute,mirodeniile,sarea si margarina Rama topita.Se framanta circa 40 min. apoi se lasa aluatul la ...
 Tort cu frisca si ananas Tort cu frisca si ananas
Se separa galbenusurile de albusuri, cele din urma batundu-se spuma cu un praf de sare. Se adauga in ploaie zaharul si se amesteca pana se topeste. Dupa ce nu numai cade de pe telmixer se adauga galbenusurile unul cate unul.Separat se amesteca faina ...
 Semiluna Semiluna
Se bate oul cu zaharul pana se topeste. Se adauga faina, uleiul, nucile, praful de copt, zaharul vanilat si romul. Se tapeaza o tava cu ulei si faina. Se da la cuptor pana se rumeneste. ...
 Prajitura Noapte de iarna Prajitura Noapte de iarna
Pentru blat se bat spuma cele 6 albusuri cu 12 linguri zahar, se adauga 6 galbenusuri, 3 linguri de cacao, un praf sare si 6 linguri de faina, cernuta, cu praful de copt (se amesteca usor, de jos in sus, sa nu se lase bezeaua); se toarna compozitia ...
 Mirinda Mirinda
Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara [de preferinta]. Se lasa la racit, intre timp se pregateste siropul care se pune la clocotit 5 min pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca ...
 CHEC CU MERE CHEC CU MERE
Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul, coaja rasa de lamaie/ portocala. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt sau untura si se coace, in cuptorul preincalzit, la foc potrivit spre ...
 Prajitura Delia Prajitura Delia
Foile: Se freaca faina cu margarina, adaugam galbenusele, 200g zaharul pudra, bicarbonatul stins cu lamaie si framantam. Daca e prea tare se pune putin lapte.Impartim aluatul in 3 parti egale si le intindem pe dosul tavii, le intepam din loc in loc ...
 Prajitura economica Prajitura economica
Pentru blat:Bati ouale cu zaharul, pui uleiul, laptele, amoniacul si faina. O coci la foc potrivit, apoi o portionezi.Pentru glazura:Pui la fiert apa, zaharul, margarina si cacaua. Le fierbi pana se ingroasa ca o smantana, apoi adaugi esenta de rom ...
 Placinta de mere cu nuci Placinta de mere cu nuci
Foaia: Se amesteca bine faina, drojdia, apa, uleiul, zaharul si esenta de rom, pana iese o coca care se framanta si se da la frigider 2-3 ore. Intre timp se prepara umplutura.Umplutura:Merele curatate de coaja se dau prin razatoare cu gaurile mari, ...
 Prajitura cu cartof Prajitura cu cartof
1. Se pun stafidele in apa din timp, ca sa se curete si sa se umfle.Se curata de codite daca au codite.2. Se maruntesc biscuitii3. Se dau prin masina de tocat sau prin robot (eu i-am maruntit la robot)4. Se marunteste si nuca la robot sau la masina ...
 Cozonac cu fructe confiate Cozonac cu fructe confiate
Se face o maia din drojdie, o lingurita de zahar si 3 linguri lapte si se lasa sa creasca la loc cald. Se cerne faina in vasul in care vom framanta cozonacul, se bat ouale intregi cu un praf de sare, galbenusurile si zaharul.Se incalzeste laptele, ...
 RULADA CU GEM SI MIGDALE RULADA CU GEM SI MIGDALE
Freaca albusurile cu toata cantitatea de zahar.Bate albusurile spuma, apoi toarna peste ele galbenusurile, adauga zaharul vanilat si faina. Amesteca usor pana se incorporeaza si pune doar un varf de cutit de sare, care sa dea tot gustul ...
 Prajitura cu nuca (de post) Prajitura cu nuca (de post)
Se amesteca toate ingredientele si se formeaza o compozitie omogena.Se pune compozitia intr o tava tapetata cu faina sau cu foaie de copt si se da la cuptor, la foc potrivit pana se coace (se face testul cu scobitoarea - e coapta daca nu mai ramane ...
 Tarta cu fructe Tarta cu fructe
Intr-un vas se spumeaza galbenusurile cu 250 g.zahar, se adauga treptat 7 linguri apa rece, esenta de rom si zaharul vanilat si la sfarsit faina.Intr-un alt vas se bat spuma albusurile cu 200 g.zahar si se adauga treptat 7 linguri apa rece si 1 ...
 Prajitura "inimioara" la microunde Prajitura "inimioara" la microunde
Se separa ouale de galbenus.Batem spuma albusurile ,dupa care adaugam galbenusurile si amestecam bine cu telul.Intr-o farfurie adanca se adauga 2 linguri de cacao ,4-5 linguri de faina ,zaharul pudra si plicul de praf de copt.Acest amestec se toarna ...
 Tort de post Tort de post
Intr-un castron se amesteca apa minerala,uleiul si zaharul,pana se topeste zaharul.Faina,cacaua si praful de copt se amesteca si ele si se toarna in compozitia de mai sus.Se pune si esenta de rom,se amesteca bine,se toarna intr-o tava tapetata cu ...
 Prajitura cu mere de post Prajitura cu mere de post
Aluatul se prepara amestecand bine faina,margarina,zaharul,vanilia,esenta de rom si biscuitii faramitati.Intr-o forma cu peretii detasabili de 23 cm se aseaza hartie de copt pe baza; apoi se pune aluatul si se apasa bine cu ajutorul unei ...
 Coliva de grau fiert Coliva de grau fiert
Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti apa si se da la cuptor. Cand incepe sa fiarba se da la foc mic.Dupa ce este fiert, se incrporeaza zaharul si aromele. Se serveste ca desert (in ...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z