SiteDeBucate » Conserve si Muraturi

Retete Conserve si Muraturi cu coriandru

 Conopida si gogonele in otet Conopida si gogonele in otet
Una dintre cele mai populare muraturi in zona Ardealului, conopida si gogonelele in otet de asorteaza cu orice tip de mancare, fiind o garnitura ideala pentru pripturile de iarna. ...
 Rosii marinate Rosii marinate
Rosiile marinate sunt perfecte pentru iarna, cand pot fie folosite fie la gatit, fie la salate. Din reteta pe care ti-o prezentam, iti vor iesi 2 borcane de 2 litri, suficiente pentru a gati de cateva ori iarna ce va urma. ...
 Conopida la otet Conopida la otet
Conopida se spala bine( se lasa in apa). Intr-o oala se pune otetul apa, sarea, zaharul, si condimentele, se une pe  foc. Conopida se rupe buchetle iar morcovul se taie rodele. Cand da in clocot otetul se trece prin el conopida si morcovul , nu ...
 Branza marinata Branza marinata
Taiem branza cubulete apoi o aranjam in borcane presarand printre condimentele.Acoperim branza cu ulei si o tinem la frigider timp  de 14 zile. Iese o branza foarte aromata. ...
 Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti
Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga morcovi taiati felii, ceapa taiata julien, citeva bucatele de hrean, usturoi si marar uscat. Se fierbe intr-un vas otetul cu apa, sarea,mierea , ...
 Ardei capia in otet Ardei capia in otet
Ardeii se curata de cotoare si seminte si se spala bine. Intr-o cratita 5 l se pun otetul, apa si toate ingredientele, in afara de hrean apoi se pune pe foc. Cand lichidul clocoteste, se pun ardeii capia sa intre bine in lichid, si se lasa sa ...
 Adjica abhaziana (2) Adjica abhaziana (2)
Se lucreaza cu mainele imbracate in manusi , deoarece o sa va usture foarte mult mainele. Se inlatura sémintele si coditele la ardei. Usturoiul se curata. Totul se toaca la masina de tocat sau se mixeaza bine in blender. Se adauga celelalte ...
 Castraveti bulgaresti in otet Castraveti bulgaresti in otet
 Preparare: se cladesc castravetii in borcane, incepand cu un strat de marar uscat pe fundul borcanului , printre ei intercalam rondelele de morcovi si ceapa taiata solzisori, cate o foaie de dafin . La final am adaugat o lingurita de amestec de ...
 Castraveti murati reteta casei Castraveti murati reteta casei
 Preparare: ce este mai deosebit la aceasta reteta este procedeul de oparite al castravetilor si lasare a lor in aceasta apa timp de 24 de ore. La un litru pe apa punem o lingura de sare si o lasam sa clocoteasca.Cand clocoteste apa  o ...
 Chutney iute din vinete Chutney iute din vinete
Taie vinetele cuburi, sareaza-le cu 4 linguri de sare si lasa-le cateva ore.  Clateste bine vinetele, amesteca-le cu celelalte ingrediente si fierbe-le la foc mic 1,5 ore. Pune-le fierbinti in borcane pe care le inchizi bine si le lasi sa le ...
 Castraveciori dupa reteta bulgareasca Castraveciori dupa reteta bulgareasca
Castraveciorii se spala bine in multe ape. Se lasa de seara pana a doua zi in apa (se poate arunca apa in care au stat de cateva ori, cam la 3 sau 4 ore). Asezam castraveciorii in borcane, printre ei punem bastonase sau rondele de hrean, morcovi, ...
 Gogosari cu struguri Gogosari cu struguri
Zaharul se caramelizeaza putin,se adauga sarea, otetul, piper.Gogosarii se spala,se scot cotoarele si semintele. Se oparesc in compozitia de mai sus si se dau la rece.Gogosarii se umplu cu boabe de struguri,deasupra se pune un capacel de gogosar ,se ...
 Pepenasi  verzi murati Pepenasi verzi murati
Pentru murat se aleg pepeni verzi pana la 1-2 kg si sa aiba coaja tare si sanatoasa. In functie de marimea lor se pot pune in borcane sau in butoaie impreuna cu felii de morcov,telina,hrean ,frunze de telina si de visin, marar si tarhon uscat,piper ...
 Muraturi asortate Muraturi asortate
Pentru murat se aleg pepeni verzi pana la 1-2 kg si sa aiba coaja tare si sanatoasa. De aceasta data am pus pepenasii taiati felii impreuna cu ardei capia, buchetele de conopida ,felii de morcov, telina,hrean , frunze de telina si de visin, marar si ...
 Otet aromat pentru salate Otet aromat pentru salate
Ceapa se curata,se taie bucati,iar usturoiul curatat se taie feliute.Se pun intr-o sticla la macerat otetul impreuna cu toate ingredientele.Sticla se pastreaza la intuneric timp de 2 saptamani,dupa care se poate folosi. ...
 Castraveti murati pentru iarna Castraveti murati pentru iarna
Castravetii se spala , se zvanta si se aseaza in borcan. Pentru un borcan de 5 litri: 5 l apa, 5 linguri sare, 5 linguri zahar,100 ml de otet din vin, un pachetel conservant, piper boabe,boabe de coriandru, boabe mustar,usturoi,ceapa rondele,marar ...
 Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti
Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga morcovi taiati felii, ceapa taiata julien, citeva bucatele de hrean, usturoi si marar uscat.Se fierbe intr-un vas otetul cu apa, sarea,mierea , ...
 castraveti in otet. castraveti in otet.
se fierbe apa si cand a dat in fieri, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pana se dizolva zaharul si sarea. Se ia vasul de pe foe si se adauga otetul. Castravetii se tin 24 ore intr-o solutie concentrata de sare (atit cit sa tina ...
 Castraveti in otet Castraveti in otet
Se fierbe apa si cînd a dat in fiert, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pina se dizolva zaharul si sarea. Se ia vasul de pe foc si se adauga otetul. Castravetii se tin 24 ore intr-o solutie concentrata de sare (atit cit sa tina ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Conserve si Muraturi cu coriandru
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z