SiteDeBucate » Conserve si Muraturi » Conopida la otet

Conopida la otet

Ingrediente - Conopida la otet


4 conopide
4 morcovi
1 litru otet
1,5 l apa
foi dafin
piper boabe
boabe mustar
boabe coriandru
2 cani zahar
2,5 linguri sare
Mod de preparare - Conopida la otet
Conopida se spala bine( se lasa in apa). Intr-o oala se pune otetul apa, sarea, zaharul, si condimentele, se une pe  foc. Conopida se rupe buchetle iar morcovul se taie rodele. Cand da in clocot otetul se trece prin el conopida si morcovul , nu se lasa sa firaba, si se pune in borcan apoi se toarna otetul cu apa deasupra se pune folia sau capacul si se da la rece.
Se foloseste la friptura de porc sau alte preparate din carne grase
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
alin (04/11/2013 14:40:41)
tare .foarte bun
catalina (27/10/2012 13:08:54)
este o delicatese


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Conopida la otet
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z