SiteDeBucate » cirese

Retete cu cirese

 Prajitura cu fructe si coniac Prajitura cu fructe si coniac
Cureti portocalele de coaja si o tai in cubulete de cel mult 1 cm. O fierbi pentru 2-3 clocote in apa, apoi o scurgi si o pui din nou la fiert, in apa cat sa o acopere, impreuna cu zaharul. Dupa 15 minute, scurgi cubuletele si le lasi sa se ...
 Pulpa de miel umpluta cu ficat Pulpa de miel umpluta cu ficat
Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei. Infasori ...
 Prajitura cu gem de cirese Prajitura cu gem de cirese
Amestecati margarina cu zaharul si galbenusurile frecate dinainte cu sare. Adaugati vinul si faina cata este necesara pentru a obtine o compozitie potrivit de tare.In tava unsa cu margarina intindeti o foaie facuta din 3/4 de aluat. Repartizati pe ...
 Deliciu cu fructe Deliciu cu fructe
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugi zaharul, esentele, galbenusurile unul cate unul, apoi faina in ploaie. Pui praful de copt stins cu putin otet si amesteci usor. Torni aluatul intr-o forma de tort unsa si tapetata si il coci 30 de ...
 Budinca cu cirese Budinca cu cirese
Tai chiflele bucati mici, le pui intr-un castron si torni laptele fierbinte peste ele. Freci branza cu zaharul, esenta de vanilie, ouale batute bine si zeama de lamaie si mixezi totul cu painea inmuiata.Intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu ...
 Compot aromat Compot aromat
Alegi ciresele mari, sanatoase, le speli, indepartezi coditele si le asezi in borcane, mari sau mici dupa preferinta. Borcanele nu trebuie sa fie foarte pline cu fructe.Adaugi cate doua linguri de zahar pentru borcanele mari si o lingura jumatate la ...
 Dulceata cu menta Dulceata cu menta
Intr-o cratita smaltuita cu gura larga amesteci apa cu zaharul, la foc iute, pana incepe sa se lege ca un sirop.Speli ciresele, indepartezi coditele, scoti samburii si le torni in siropul care fierbe. Indepartezi spuma care se formeaza deasupra si ...
 Gem de cirese Gem de cirese
Amesteci ciresele fara samburi cu zaharul si le lasi la rece cateva ore (sau peste noapte), pentru a-si lasa zeama.Fierbi ciresele cu zaharul si batonul de vanilie, la foc potrivit, pana se topeste complet zaharul, apoi maresti intensitatea focului, ...
 Serbet de cirese Serbet de cirese
Se fierbe zaharul cu apa si sucul de cirese.Se lasa sa se raceasca, se toarna in forme si se da la congelator.Inainte de servire se scot formele din congelator si se lasa in frigider sa se inmoaie. Se amesteca si se serveste cu paiul. ...
 Rulada delicioasa cu gem Rulada delicioasa cu gem
Bati spuma galbenusurile cu 100 g zahar si zaharul vanilat.Bati albusurile cu restul de zahar, amesteci cele 2 compozitii si incorporezi treptat faina amestecata cu praful de copt.Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si coci la foc potrivit, ...
 Salata de fructe Salata de fructe
Fructele se curata, se spala (daca e cazul) si se taie marunt. Se pun toate intr-un vas, se adauga zaharul, apoi sampania si coniacul. Se amesteca bine, apoi se lasa la rece (in frigider) circa doua ore. Salata se serveste in cupe si se orneaza cu ...
 Cocktail cu suc de caise Cocktail cu suc de caise
Intr-un shaker cu gheata se adauga ingredientele. Se amesteca energic, cateva secunde. Se serveste cu 2 cuburi de gheata in pahar inalt. ...
 Vafele -Waffles Vafele -Waffles
Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt.Se adauga sarea, zaharul,untul moale si ouale.Se adauga treptat laptele pana se obtine un aluat subtire , ca pentru clatite.Se lasa 1 ora la temperatura camerei.Se incalzeste gratarul electric pentru ...
 Placinta cu cirese Placinta cu cirese
Ciresele, fara samburi, se pun cateva minute la scurs, apoi se amesteca cu amidonul, zaharul si esenta de migdale. Se lasa cateva minute ca sa se patrunda. Se pregateste aluatul, se aseaza fructele (fara zeama) si se impatureste dupa preferinte. ...
 Mini tarte cu crema de urda si scortisoara Mini tarte cu crema de urda si scortisoara
1)Se lasã aluatul la decongelat.Se intinde, se decupeazã rondele de mãrimea formelor...am folosit forme de metal, pe care le-am uns cu unt si fãinã, si forme de aluminiu pe care nu le-am uns :)2)Pt. cremã:Piseazã urda cu ajutorul unei ...
 placinta din aluat dospit cu crema de smantana placinta din aluat dospit cu crema de smantana
cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharulpana cand se lichefiaza se adauga untul moale sau margarina, oul intreg,laptele caldut,sarea ,coaja de lamaie si la urma faina.Aluatul se amesteca cu lingura apoi se framanta 5-6 minute cu mana si ...
 Amuzamente Amuzamente
Se taie castravetii, mango ,pepenele,telemeaua,cascavalul in cuburiPe scobitori se inteapa diferite legume cu cascaval sau cu telemeaBaconul se pune pe scobitoare cu cuburi de mango sau pepene galben(gustul e surprinzator de bun!!)E un aperitiv ...
 Budinca de cozonac Budinca de cozonac
Cozonacul si painea se rup cuburi si se inmoaie in lapte. Se storc de lapte si se adauga un strat intr-un vas yena uns cu margarina. Se presara merele curatate si taiate cuburi si deasupra ouale batute spuma cu zaharul (se poate adauga si mai mult ...
 BUDINCA DE  FRISCA CU CIRESE BUDINCA DE FRISCA CU CIRESE
Budinca de frisca se prepara respectand instructiunile de pe plic. Avem 4 boluri de sticla in care punem budinca fierbinte. Fiecare bol il umplem jumatate. Spalam ciresele si le scoatem samburii. Punem cirese in fiecare bol in ce ordine ...
 Ceai cu fructe Ceai cu fructe
Se fierbe apa cu jumatate de cana de apa, se adauga ceaiul rece, restul de apa, siropul de fructe si zeama de lamiie si portocale. Se raceste si, inainte de a servi, se adauga restul ingredientelor. ...
1-1011-12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cirese - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z