SiteDeBucate » cirese

Retete cu cirese

 ceai cu fructe ceai cu fructe
Se fierbe apa cu jumatate de cana de apa,se adauga ceaiul rece,restul de apa,siropul de fructe si zeama de lamaie.Se raceste,inainte de a se servi. ...
 Cocktail de fructe Cocktail de fructe
Intr-un vas se pune compotul de struguri,de cirese, de persici care se tau bucati mai mici,de prune care se tau,nectarine si de pere.Se amesteca toate apoi se poate servi.Pofta Buna!!!:) ...
 Sangria Sangria
Sangria este o bãuturã de origine ibericã,fiind consumatã din sec. 19 in Spania si Portugalia.Are la bazã vinul, care se poate amesteca cu suc natural de fructe sau gazos, multã gheatã, zahãr...In Portugalia este traditionalã Sangria, cu ...
 DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE -CIRESE  SI VISINE DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE -CIRESE SI VISINE
Se curata de codite,se spala,se zvanta si se pun in cutiute din material plastic sau in pungi legate bine sau vidate cu aparatul de vidat.Se pot folosi la compoturi,tarte,prajituri... ...
 Compot de cirese Compot de cirese
Mod de preparareciresele spalate se pune in borcan se adauga zaharul se completeaza cu apa se capseaza se invelesc in hartie si se pune la fiert la bain marine 30 min din momentul in care apa in vas incepe sa fiarba.Se lasa sa se raceasca in vasul in ...
 dulceata de cirese dulceata de cirese
se scot samburii de la cirese.se adauga zaharul si se lasa pana a doua zi.se mai adauga 2 cani de apa si se fierbe pana cand dulceata este legata.se aseaza in borcane si se acopera,se pastreaza la rece. ...
 Dulceata de cirese amare Dulceata de cirese amare
Se scot samburii de la cirese si se presara cu 1/2 kg zahar Se lasa pana a doua zi si se scurge zeama in cratita unde vei fierbe dulceata Se adauga restul de zahar si cele 2 pahare cu apa Cand s-a fiert bine siropul, se adauga fructele si se mai ...
 Tarta sfaramicioasa cu crema Tarta sfaramicioasa cu crema
Blatul:Se cerne si se amesteca faina, cacao si praful de copt. Separat, untul se freaca cu zaharul foarte repede pentru a nu topi untul, se adauga oul, iar la sfarsit amestecul de faina. Veti obtine o coca moale, putin sfaramicioasa.Ungeti si ...
 Tarta si "tartute" cu fructe Tarta si "tartute" cu fructe
Amestecam faina ,zaharul si amidonul,adaugam untul rece taiat in bucatele si-l frecam putin cu faina, adaugam ouale si pesmetul, omogenizam totul, dar fara sa framantam. Invelim aluatul in folie alimentara si-l dam la frigider. Punem 800ml lapte cu ...
 Ciocolata si bomboane de casa Ciocolata si bomboane de casa
Se fierbe apa cu zaharul pana devine un sirop gros,se adauga lichiorul si se mai fierbe un pic.Se ia de foc si se adauga laptele praf,cacaoa,untul si nucile.Aceasta compozitie se pune in forme pentru bomboane(o cutie in care au fost bomboane)si in ...
 Prajitura cu mere intregi Prajitura cu mere intregi
Merele se decojesc si li se scot cotoarele. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune in interiorul fiecaruia un cubulet de unt si doua lingurite de gem iar zaharul se presara deasupra. Punem la cuptor cam 30 min pana se coc. Intre ...
 Prajitura Cika (cu cirese si ciocolata) Prajitura Cika (cu cirese si ciocolata)
Se face un blat alb din ingerdientele de mai sus, se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Din lapte, amestecat cu cacao, zahar vanilat, albusuri batute spuma,zahar si faina se face blatul maro care se pune peste cel alb, si se amesteca cu o ...
 Desert cu mere si gem de cirese Desert cu mere si gem de cirese
Merele se spala,se taie dupa bunul plac al fiecaruia fie in rondele,fasii sau cubulete( eu am ales variant fasii),se indeparteaza cotoarele.Se pun intr-un vas,se toarna apa peste ele cat sa le acopere ,se adauga 2 linguri de zahar si putina ...
 Crema de vanilie cu fructe Crema de vanilie cu fructe
Se curata merele de coaja (pastrati cateva bucati cu coaja pentru garnisit), se dau pe razatoarea mare si se pun la foc cu zaharul intr-o craticioara pana scade zeama. Bucatile cu coaja se taie feliute subtiri si se stopesc cu zeama de lamaie ca sa ...
 Ciocolata de casa,cu aroma de portocala Ciocolata de casa,cu aroma de portocala
Intr-o cratita se pune untul,zaharul,apa si zeama de lamiie.Se pune(cratita) pe aburi,mestecind tot timpul,pina se topeste zaharul.Se ia de pe foc,putin si se adauga laptele praf si cacaua(NEAPARAT cernute), migdalele si cojile de portocale.Se ...
 Minitarte cu cirese Minitarte cu cirese
Spalam ciresele ,le rupem coditelesi le scoatem samburii.Din o cana cu zahar si o cana cu apa fierbem un sirop gros in care punemciresele. Lasam sa dea in doua treiclocote apoi oprim focul.Lasam ciresele sa se raceasca in sirop.Pregatim aluatul ...
 Biscuiti asortati gustosi Biscuiti asortati gustosi
Aprindeti cuptorul la 250 de grade.Untul usor moale se monteaza cu zaharul pudra cu mixerul pentru 5 minute pana devine o compozitie spumoasa. Adaugati oul si aromele si mixati pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt si sarea se ...
 TARTA CU FRUCTE TARTA CU FRUCTE
Intr-o tava unsa in prealabil cu unt se pun 4 linguri de zahar si se caramelizeaza la foc potrivit.Se misca tava in asa fel incat caramelul sa se intinda pe toata suprafata tavii cat si pe margini.Se pune in tava jumatate di cantitatea de ...
 Papanasi cu smantana si dulceata Papanasi cu smantana si dulceata
Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza se rade si se presara usor si ea. Se pune si fiola de esenta de vanilie. Se face o coca moale ca de gogosi. Se formeaza inele groase ...
 Tarta cu fructe Tarta cu fructe
Separam albusurile de galbenusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul,praful de copt,stins cu zeama de lamaie si cele trei linguri de ulei.Intr-un alt vas,batem albusurile cu un praf de sare,pana obtinem o spuma consistenta,dupa care amestecam cele doua ...
1-1011-12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cirese - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z