SiteDeBucate » bicarbonat

Retete cu bicarbonat

 Minciunele Minciunele
Se amesteca pe rand toate ingredientele(untul se topeste inainte de a fi adaugat).Se intinde o foaie din care taiem fasii late de approximativ 3-4 cm,si in lungime de 6-8 cm sub forma de dreptunghi.In mijlocui fiecaruia se face o taietura astfel ...
 Chec cu mirodenii(specific arab) Chec cu mirodenii(specific arab)
Intr-un castron,se pun toate ingredientele uscate(faina,praful de copt,cacaua,zaharul,nucile,sarea,nucsoara,scortisoara,cuisoarele);bicarbonatul nu se punefaina,cacaua,praful de copt,se cern impreuna.Apoi se pun ouale(intregi),uleiul,laptele ...
 CHEC CU SIROP DE NESCAFE CHEC CU SIROP DE NESCAFE
Se unge o tava,se tapeteaza cu faina.Ouale si zaharul pudram se bat f bine;se adauga(batind)grasimea,turnata incetul cu incetul(ca la maioneza),apoi aromele si bicarbonatul stins in f putin otet;se bate totul bine.Se pune apoi faina(cernuta cu praful ...
 Cafekakes cu ciocolata Cafekakes cu ciocolata
Se amesteca laptele cu otetul si se lasa 5 minute.Faina se amesteca cu bicarbonatul.Se freaca untul si se adauga zaharul alb si cel brun si se amesteca 3 minute pina devine spuma,se adauga treptat cite un ou si pe urma ciocolata si esenta de ...
 Minitarte cu cirese Minitarte cu cirese
Spalam ciresele ,le rupem coditelesi le scoatem samburii.Din o cana cu zahar si o cana cu apa fierbem un sirop gros in care punemciresele. Lasam sa dea in doua treiclocote apoi oprim focul.Lasam ciresele sa se raceasca in sirop.Pregatim aluatul ...
 Tortelli di ricotta Tortelli di ricotta
Urda se scurge de zeama daca are si se amesteca cu ouale batute,zaharul,coaja de lamaie rasa,putina sare,bicarbonatul si stafidele.Se omogenizeaza bine dupa care se adauga faina si se amesteca pana se obtine un aluat nici prea gros nici prea ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Aluatul fragedUntul se freaca pina devine cremos,zaharul+apa+oul+zeama de lamaie si coaja rasa se bat cu telul(sa se dizolve zaharul)Se vor amesteca cele de mai sus cu untul pana vor avea consistenta unei smantaniSe amesteca compozitia smintinoasa cu ...
 Prajitura mea pufoasa si rapida cu mere de vara Prajitura mea pufoasa si rapida cu mere de vara
Se curăţă şi se rad merele.Se pun la scurs.Se dă drumul la cuptor.Se unge o tava de prăjitură.Se amestecă uleiul, iaurtul, sarea şi zahărul. Se adaugă ouăle întregi. Se pune si bicarbonatul.Se amestecă bine, apoi se adaugă făina si ...
 Briose cu dovleac Briose cu dovleac
Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilieIn alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si ...
 Chec alb negru Chec alb negru
Intii se ung 2 tavi lunguiete cu putin unt si se tapeteaza cu faina.compozitia alba.-Se bate bine untul cu zaharul pina nu se mai simte deloc zaharul si adaugam treptat cite un ou,se freaca bine si se adauga restul componentelor si se lasa putin ...
 Chocolade chips fursecuri Chocolade chips fursecuri
Inainte de toate trebuie incalzit cuptorul la 190 de grade.Amestecam impreuna margarina cu zaharul si adaugam oualesi esenta de vanilie pina cind este o compozitie uniforma si spumoasa. Adaugam faina si bicarbonatul si amestecam pina cind este ...
 Papanasi cu smantana si dulceata Papanasi cu smantana si dulceata
Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza se rade si se presara usor si ea. Se pune si fiola de esenta de vanilie. Se face o coca moale ca de gogosi. Se formeaza inele groase ...
 Papanasi Papanasi
Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la sfarsit faina. Puteti amesteca aluatul cu robotul sau mixerul sa se omogenizeze mai bine!*daca branza e mai umeda s-ar putea sa mai aveti nevoie de 1-2 ...
 Prajitura cu gem de post Prajitura cu gem de post
Amesteca toate ingredientele, mai putin gemul, pana se formeaza o compozitie omogena .Adauga gemul si amesteca incet cu o paleta de lemn [lingura] pana se incorporeaza gemul foarte bine . Tapeteaza o tava cu foaie de copt, daca nu ai se unge tava cu ...
 TURTA DULCE TURTA DULCE
2 oua intregi si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma.Se adauga bicarbonatul stins,faina,scortisoara,se face un aluat potrivit de tare,din care se fac bilute sau diferite forme.Se dau la cuptor la foc potrivit pana isi ...
 NUCI NUCI
Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu unsoarea. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile. Se adauga bicarbonatul si faina cat cuprinde. Se framanta pana se obtine un aluat potrivit dupa care se fac bilute de marimea unei monede care ...
 Papanasi Papanasi
Se amesteca branza cu ouale, zaharul vanilat si bicarbonatul de sodiu stins in putina zeama de lamaie. Se amesteca pana la omogenizare, se adauga faina putin cate putin pana cand aluatul se dezlipeste dupa maini.Se fac inele mai groase si bilute care ...
 Fursecuri Fursecuri
Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin, coaja rasa de portocala, bicarbonatul stins cu lamaie, putina sare iar la sfarsit faina.Se obtine un aluat nu prea tare; se pune cate putin din ...
 PAPANASI DIN BRANZA DE VACI PAPANASI DIN BRANZA DE VACI
Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina, turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale; aluatul l-am dat la ...
 Papanasi Papanasi
Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo 10 minute. Am format gogosele mai mari si mingiute pentru motul papanasilor, le-am prajit in ulei, apoi le-am adaugat dulceata de visine si smantana.Atentie: ca sa nu se arda (cum mi s-a cam ...
1-1011-2021-24
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu bicarbonat - Pagina 16
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z