SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Chec alb negru

Chec alb negru

Ingrediente - Chec alb negru

ptr 2 checuri lungi ptr compozitia alba 140 gr de unt 1pahar+1lingura de zahar 3 oua mari sau 4 potrivite 2pahare de faina 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita de bicarbonat putina sare 275 gr smintina ptr compozitia neagra 1/4 pahar suc de portocale 1lingurita nes cafe 1/4 pahar de cacao 1/3+1lingura de zahar 1lingura de faina 1 lingura coaja de portocala rasa marunt 1paharel de licher de portocala sau de cafea.
Mod de preparare - Chec alb negru
Intii se ung 2 tavi lunguiete cu putin unt si se tapeteaza cu faina.

compozitia alba.-Se bate bine untul cu zaharul pina nu se mai simte deloc zaharul si adaugam treptat cite un ou,se freaca bine si se adauga restul componentelor si se lasa putin deoparte.

compozitia neagra- Intr-un bol se pune cacao si nescafe si se incalzeste putin sucul de portocale si se adauga la cacao se freaca bine se adauga zaharul si faina si se amesteca in continuare se adauga coaja rasa si licherul si se mai amesteca putin.
Se toarna compozitia alba in tave si din compozitia neagra deasupra si se poate face un joc .Se da la copt la 175 de grade aproape 30 de minute pina cind scobitoarea iese uscata.Iese gustos chiar daca nu e prea inalt.
Timp de preparare: 1 ora minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Chec alb negru
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z