SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu margarina

 Minitarte sarate Minitarte sarate
Intr-un bol punem drojdia, daca este proaspata, punem zaharul si amestecam pina se lichefiaza dupa care adaugam laptele caldut. Daca drojdia este uscata, atunci o desfacem cu laptele (tot caldut )si apoi adaugam si zaharul. Intr-o craticioara punem ...
 Torta Pasqualina Torta Pasqualina
pt. aluat : amestec untul + sare+ iaurt+ ou+ galbenus. Adaug si faina care fost in prealabil amestecata cu praful de copt si framant bine. Aluatul il invelim in folie de plastic si il dam la frigider pt. 1 ora. Umplutura : spalam spanacul ...
 Oua umplute Oua umplute
Ouale se pun intr-o oala la fiert. le lasam sa fiarba pana sunt tari. cand sunt gata de fiert se pun in apa rece la racorit. cand s-au racorit se cojesc,se taie in 2 si se scoate galbenusul. pateul se amesteca cu 3-4 galbenusuri tari date prin ...
 Branzoaice Branzoaice
se amesteca oul cu margarina RAMA topita, untura,1/2 lingurita sare, 4-5linguri zahar , drojdia si apa calduta se adauga apoi faina pana obtineti un aluat elastic(se lucreaza foarte, foarte usor) se lasa 30min la dospit timp in care pregatiti ...
 Placinta cu spanac Placinta cu spanac
Framantam mai intai aluatul amestecand foarte bine toate ingredientele. Punem coca rezultata in folie alimentara si o lasam  la frigider cat timp ne ocupam de umplutura. Punem spanacul intr-un bol, peste el adaugam branza rasa, pesmetul, ouale , ...
 Tartine cu somon Tartine cu somon
Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina RAMA moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul  si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana . De ...
 Saratele Saratele
Se dizolva drojdia in vin,se adauga apoi sarea,margarina RAMA si faina.Se framanta bine.Se intinde o foaie subtire si se dau forma saratelelor.Se presara dupa preferinta,chimen,susan sau mac,apasand usor cu mana ca sa intre in aluat. Se ia fiecare ...
 Tarta cu spanac si telemea Tarta cu spanac si telemea
Se framanta aluatul amestecand  bine toate ingredientele. Coca obtinuta  o lasam  la frigider cca 30 minute. Intr-un bol mare amestecam spanacul  ( eu am folosit spanac congelat ),  branza rasa, pesmetul, ouale , sare si ...
 Covrigei Covrigei
Se freaca bine smantana,margarina RAMA si untura - like there is not tomorow - si apoi se adauga jumatate din faina. Se face o maia din drojdie, lapte si sare si se adauga peste aluat. Se mai pune si galbenusul si se framanta bine. Va rezulta un ...
 Saratele fragede Saratele fragede
Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina RAMA,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde ...
 Tarta cu dovlecei si rosii Tarta cu dovlecei si rosii
Se amesteca bine toate ingredientele pentru aluat fara sa le framantati. Aluatul care s-a format se lasa 30 de minute la rece. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Se spala si se taie rondele dovleceii cu coaja, se presara sare si se lasa la ...
 Tarta aperitiv Tarta aperitiv
Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 0,5 cm si se aseaza in tava de tarta,sau de tort,captusita cu hirtie de copt. Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt... Ceapa, ciupercile, sunca se calesc intr-un pic ...
 Tarta cu carne si ciuperci Tarta cu carne si ciuperci
Pentru tarta: 300 gr faina 3 linguri smantana 50 gr margarina RAMA incalzita 1 praf de copt,sare,ou pentru uns taca   Pentru umplutura: 700 gr carne tocata 3 linguri smantana 1 ou 3 triunghiuri branza topita 2 cepe 6 ciupercute medii ...
 Tartine cu tzatziki Tartine cu tzatziki
Se unge cu putina margarina RAMA fiecare felie de paine toast si se prajeste intr-o tigaie de tip Doubletta sau pe o plita pe ambele parti. Se pregateste intre timp tzatzikiul putin modificat, dam castravetele curatat de coaja pe razatoare si-l lasam ...
 Tarta cu carne si ciuperci Tarta cu carne si ciuperci
Pregatim aluatul pentru tarta: Topim margarina RAMA. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, sarea, oul, margarina RAMA si smantana. Framantam usor pana obtinem un aluat moale usor de modelat. Cu sucitorul intindem o foaie pe care-o asezam in ...
 Tarta cu peste Tarta cu peste
Framatam un aluat din : faina, 2 linguri smantana, praf copt, branza, margarina RAMA moale, sare,un galbenus. Va rezulta un aluat moale, elastic pe care-l intindem frumos in forma de tarta. Deasupra asezam bucatile de peste dupa ce am scurs uleiul ...
 Tarta cu ciuperci si carne de pui Tarta cu ciuperci si carne de pui
Aluatul de foietaj se scoate din congelator si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Intr-o tigaie se pune untul si se topeste.Ciupercile se taie marunt,la fel si carnea se taie cubulete foarte mici si se toarna peste untul topit.Se lasa pe ...
 Placinta cu costita afumata si legume Placinta cu costita afumata si legume
Se pun toate ingredientele pentru aluat in masina de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire. Intre timp se prepara umplutura: ceapa se toaca marunt si se pune la inabusit impreuna cu ciupercile taiate cubulete. Morcovii, ...
 Ciuperci umplute la cuptor Ciuperci umplute la cuptor
1. Se decojesc ciupercile, se spala bine , apoi se pun intr o tava. 2. Se ung cu margarina RAMA, se presara cascaval ras peste ele si se adauga  sare si piper dupa gust. 3. S baga la cuptor si se lasa la foc normal timp de 20-25min. ...
 Sufleu de conopida Sufleu de conopida
Conopida se spala si se desface buchetele si se pune la fiert in apa cusare.Desfacem faina intr-un bol cu zeama de la care a fiert conopida.Separat,frecam untul spuma,apoi adaugam faina oparita,galbenusurile,smantana,jumatate din cascavalul ras si ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu margarina - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z