SiteDeBucate » sirop

Retete cu sirop

 Briose cu dovleac Briose cu dovleac
Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilie.  In alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si ...
 Tort cu menta Tort cu menta
Crema: Gelatina o punem la inmuiat in 5 linguri de apa rece. Ciocolata o topim impreuna cu 150 ml frisca. Omogenizam si lasam sa se racoreasca. Cand a ajuns la o temperatura suportabila la deget adaugam gelatina si siropul de menta.Amestecam pana la ...
 Prajitura DENY Prajitura DENY
Blatul: Separam albusurile de galbenusuri,galbenusul + zahar + vanilie amestecam bine,apoi batem albusurile spuma si le incorporam cu crema de galbenusuri,adaugam si faina+ praf de copt si turnam compozitia intr-o tava tapetata.Bagam la cuptor 25 ...
 Savarina Savarina
-se separa galbenusurile de albus   -galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vaniliat   -se adauga pesmetul   -separat se bat albusurile spuma   -se amesteca cele doua compzitii usor, pale-pale   -se toarna in ...
 Prajitura insiropata Prajitura insiropata
Se face un blat din ingrediente..blat padispan. sirop:punem zaharul la caramelizat,cand acesta so caramelizat adaugam apa si celelalte ingrediente si lasam la racit. Glazura:se topeste ciocolata in 50 ml frisca Ornament:frisca se bate batz. Blatul se ...
 Prajitura insiropata cu ciocolata amaruie si crema de budinca cu frisca Prajitura insiropata cu ciocolata amaruie si crema de budinca cu frisca
Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se prepara blatul : se freaca cele 5 galbenusuri cu cele 5 linguri de zahar si zaharul vanilat.Albusurile se bat spuma batz.Se adauga cele 5 linguri de faina peste galbenusuri, se amesteca bine cu o lingura de ...
 Omul de zapada Omul de zapada
Tot ce a ramas de la blatul bradutului se amesteca impreuna cu siropul si crema. Pe un platou mic se formeaza omul de zapada, se rade ciocolata alba deasupra si se orneaza. ...
 Tort cu doua creme de ciocolata Tort cu doua creme de ciocolata
Pentru blat se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zaharul, iar dupa 5 minute se adauga, pe rand, cate o lingura de apa si la sfarsit zeama de lamaie;  Ingredientele uscate faina, nuca macinata si praful de copt se amesteca. La compozitia ...
 Panetone a la Michelle Panetone a la Michelle
Faina se opareste cu apa clocotita,Preparam drojdia.apoi adaugam peste faina,adaugam si celelalte ingrediente inclusiv rahat si stafide,framantam bine ..trebuie sa ne iasa un aluat moale...lipicios.lasam 10 min sa se odihneasca ,apoi il punem in 2 ...
 tarta cu ciocolata si visine tarta cu ciocolata si visine
Crema: Frecam zaharul cu oul, se adauga laptele si se aseaza pe foc moderat, amestecand mereu, pana  cand compozitia  se ingroasa , se opreste focul si se lasa sa se raceste crema obtinuta. Apoi untul se amesteca cu crema  pana cand se ...
 Tort cu crema mascarpone Tort cu crema mascarpone
Blatul: Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Pe fundul unei forme rotunde (sau o cratita de 23 cm) se pune hartie de pergament. Nu se unge cu grasime nici   hartia si nici forma. Incalzeste ouale (in coaja) in apa calda. Bate ouale cu ...
 prajitura cu crema de lapte si glazura de ciocolata prajitura cu crema de lapte si glazura de ciocolata
  Prepararea blatului: Intr-un bol de plastic de pun ouale si le lasam sa ajunga la temperatura camereim, asta-n cazul in care ele sunt reci.  Apoi mixam oarte bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul. Se mixeaza pana nu se mai simte ...
 TORT AMANDINA TORT AMANDINA
BLAT:se separa galbenusurile de albusuri.Se freaca galbenusurile cu zaharul,un praf de sare si esenta de rom pana se topeste zaharul.Se  mixeaza albusurile cu un praf de sare.Se toarna spuma peste galbenusuri si se amesteca usor cu o lingura de ...
 turta sau pelincutele domnului turta sau pelincutele domnului
Foile deplacinta se coc pe dosul tavii dar sanu se rumeneasca. A doua zi se face siropul: se pune la fiert 1 litru de apa cu 500 gr zahar. cand sa legat se ia de pe foc si se pun esentele. Nuca de da prin masina sa fie fina. apoi se amesteca cu coaja ...
 Birthday cake Birthday cake
  Prepararea cremei: Galbenusurile se freaca cu faina si vanilia. Apoi se adauga treptat laptele rece si se mixeaza bine. Compozitia se pune pe foc mic si se amesteca bine pana cand se leaga foarte bine crema. Se da la racit iar intre timp se ...
 Clatite cu sunca afumata si sirop gros de mere(dulceata de mere) Clatite cu sunca afumata si sirop gros de mere(dulceata de mere)
Se face aluatul de clatite din faina, sare, oua, lapte putin ulei si se da la rece cca 30 minute. Intr-o tigaie se incinge pe rand cate o lingurita de unt , se adauga sunculita afumata taiata felii foarte subtiri, se lasa sa se rumeneasca putin ...
 Pantera Roz :) Pantera Roz :)
Blatul: Batem albusurile spuma adauga pe rand lingurile de zahar, galbenusurile, adaugam plicul de pudding si lingura de faina. Aluatul il coacem in tava de cuptor tapetata in prealabil cu hartie de copt. Crema: Batem frisca pana se intareste bine ...
 Pancakes Pancakes
  Laptele se mixeaza cu zaharul si un praf de sare iar apoi se adauga galbenusurile, treptat. Intre timp se pune untul la topit. Dupa ce untul s-a topit, se lasa la racit un pic.  Apoi untul topit se pune peste restul compozitiei mixand ...
 prajitura "Noapte venetiana" prajitura "Noapte venetiana"
Se bat ouale cu zaharul. Se adauga uleiul, praful de copt, cacao, ciocolata si se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul incins pentru 30 min. Se lasa sa se raceasca. Intre timp pregatim crema: Zaharul il caramelizam, cand se ...
 Briose cu rodie si sirop de portocale Briose cu rodie si sirop de portocale
Scoatem samburii pretiosi de la rodie (da, si eu am stropit toata bucataria! Intr-un castron mixam bine ouale cu zaharul. Ajutandu-ne de un tel incorporam treptat uleiul, laptele, siropul de portocale, faina amestecata cu praful de copt. Ungem cu ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sirop - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z