SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Prajitura insiropata

Prajitura insiropata

Ingrediente - Prajitura insiropata


blat:10 oua,10 lg zahar,10 lg faina,esenta vanilie.
sirop:500 ml apa,3 lg cacao,100 gr zahar ,esenta rom.
glazura:200 gr ciocolata menaj,50 ml frisca lichida.
ornare:frisca lichida 200 ml  
Mod de preparare - Prajitura insiropata
Se face un blat din ingrediente..blat padispan.
sirop:punem zaharul la caramelizat,cand acesta so caramelizat adaugam apa si celelalte ingrediente si lasam la racit.
Glazura:se topeste ciocolata in 50 ml frisca
Ornament:frisca se bate batz.
Blatul se taie in 24 bucati.se aseaza pe un platou se insiropeaza fiecare bucata din abundenza,se glazureaza si apoi se orneaza cu frisca!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
emanuel (03/05/2013 10:23:11)
foarte tare!


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Prajitura insiropata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z