SiteDeBucate » nucsoara

Retete cu nucsoara

 Cartofi fierti cu branza Cartofi fierti cu branza
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Din cartofii fierti si scursi de zeama se face un piure care se subtiaza cu unt, smantana si iaurt. Se amesteca cu branza si cascaval ras dupa gust si se potriveste ...
 Clatite - aperitiv Clatite - aperitiv
Se amesteca toate ingredientele. Se prajesc clatitele, mai groase, mai subtiri, cum doriti.Umplutura o pregatiti asa: topiti untul, cu gorgonzolla, la foc mic, pina se incorporeaza bine unul cu altul, se adaua smantana, se amesteca bine, se ia de pe ...
 Crochete de cartofi Crochete de cartofi
Intr-un bol se pune pireul de cartofi se amesteca cu ouale faina si restul componentelor pina este o compozitie omogena.Se pune uleiul sa se incalzeasca pina ce fierbe ,se ia cu lingura din compozitia de cartofi se da o forma (rotunda sau ovala)se ...
 Crochete de bechamel Crochete de bechamel
Incepem cu prepararea sosului bechamel.Se pune untul la topit in oala in care o sa pregatim sosul.Se aduaga faina in ploaie si se amesteca bine cu lingura de lemn.Turnam laptele treptat(laptele se recomanda sa fie la temperatura camerei).Se amesteca ...
 Muschi afumat (acasa) Muschi afumat (acasa)
Amestecam condimentele, intindem amestecul de prafuri peste muschi.Lasam 3-4 ore,il asezam intr-un vas mai inalt, peste care turnam baitzul.Baitzul se obtine prin fierberea apei cu sarea, condimentele, ceapa si usturoiul.Lasam carnea in baitz 24 de ...
 Carnati afumati de casa Carnati afumati de casa
Carnea tocata se incorporeaza cu usturoiul pisat si condimentele. Se framanta pana se desprinde de lighean si de maini, ca la cozonac.Umplem matele cu ajutorul masinii speciale,afumam la foc timp de o ora si jumae in afumatoare..Lasam sa se ...
 Crochete delicioase by alice Crochete delicioase by alice
Carnea se scoate de pe oase se taie maruntel.ceapa se prajeste o data cu usturoiul dat prin razuitoare in uleiul de masline.intr-o cratita antiaderenta,pina se caleste .adaugam supa, piperul ,patrunjelul, carnea ,tonul scurs de ulei ,nucsoara,pina ...
 Piftelute cu maioneza si ceapa Piftelute cu maioneza si ceapa
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le prajesc in ulei incins.Scot bilele pe hartie absorbanta. Ceapa taiata juliene, o oparasc in baitzul obtinut din ingredientele prezntate.Strecor ceapa. ...
 Caizer afumat Caizer afumat
Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5 ore la rece.Baitzul se obtine prin fierberea condimentelor cu ceapa si usturoiul. Se rastorna baitzul peste carne pentru 24 de ore. Se sterge carnea, ...
 Crochete crocante din piept de pui Crochete crocante din piept de pui
Pieptul de pui se spala,se sterge si se taie in bucati de cca.3-4 cm lungime,dandu-le forma dorita,iar grosimea pieptului se pastreaza...Bucatile de piept nu se vor bate...Separat facem un amestec din feliile de paine prajite, sfaramate ca un pesmet ...
 Muschi montana de casa Muschi montana de casa
Pasez usturoiul, il amestec cu celelalte mirodenii, presar peste muschi, las 2 ore, dupa care acopar carnea cu un baitz obtinut din : apa, o lingura de sare mare la un litru de apa,boabe de pier, enibahar, foi de dafin ceapa,usturoiul. Las la macerat ...
 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Se pun la topit 3o g unt si cand s-a topit se pune ceapa taiata marunt. Se prajeste pana devine aurie, dupa care se adauga ficatul de pui si se prajeste in continuare. Daca mai este nevoie se adauga putina apa. Cand este gata ficatul si nu mai are ...
 chiftele chiftele
Se taie carnea, se toaca. Ceapa, cartoful si usturoiul se toaca si ele.Se amesteca carnea cu zarzavatul, condimentele, ouale, se modeleaza chiftelele si se prajesc in ulei. ...
 Cornulete picante Cornulete picante
Aluatul;faina + drojdia dizolvata in apa +uleiul se amesteca se adauga sarea si uleiul.Se framinta se bate de masa pina devine elastic,se lasa la dospit 30 min.Se pudeeaza cu faina si se intinde aluatul,se unge cu mustarul,se presara condimentele.Cu ...
 Rulada din carne tocata Rulada din carne tocata
Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam bine, intindem aluatul astfel format si-l ungem cu mustar, asezam feliile de bacon si in mijloc ouale fierte, rulam cu grija. Ruloul ...
 Quiche cu pangasius Quiche cu pangasius
Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei si amestecul de ou.Framantam un aluat neted pe care il invelim in folie si il dam la frigider o ora.Pregatim umplutura: batem bine ouale, smantana, ...
 Patti Patti
Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata coaja, se zdrobesc bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ...
 ciftelute ca la mama ciftelute ca la mama
Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina devine ceapa sticloasa.Painea se inmoaie in lapte (sau apa), se stoarce.Intr-un castron se amesteca carnea, ceapa, painea, piperul, nucsoara, sarea, ...
 Gogosele din cartofi pentru aperitiv Gogosele din cartofi pentru aperitiv
Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert se lasa la scurs si se paseaza obtinandu-se un piure.Se adauga untul,galbenusurile de ou,sare,piper,nucsoara dupa gust,se amesteca si se lasa la ...
 crochete de cartofi crochete de cartofi
Se face un piure de cartofi, se amesteca cu faina, ou, sare, se framinta.Se face un sul, din care se taie bucatele mici.Se fierb in apa cu sare 10 -15 min, se scot si se tavalesc prin pesmet prajit.Se servesc la fripturi. ...
1-1011-17
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu nucsoara - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z