SiteDeBucate » coaja de lamaie

Retete cu coaja de lamaie

 Clatite cu frisca si nuca Clatite cu frisca si nuca
Se bat bine ouale cu sarea se pune laptele si faina,sincera sa fiu nu am masurat ,am luat punga si...torn dupa ochi. Sant clatite simple pe care toata lumea le face ,se pun vaniliile ,coaja de lamaie si la final de tot se pune 1 canita de ulei 150 ml ...
 Briose de Halloween Briose de Halloween
Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat. Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos. Se adauga toate acestea peste albusuri se pune mierea si faina ; se ...
 Tarta cu prune Tarta cu prune
pregatim blatul: mixam ouale impreuna cu zaharul si untul, adaugam zaharul vanilat si esenta de rom , apoi faina amestecata cu praful de copt. Compozitia rezultata se rastoarna intr-o tava ptr tarta care a fost unsa cu unt si tapetata cu faina. ...
 Kurtos - Colac secuiesc Kurtos - Colac secuiesc
Se amesteca prima data faina cu drojdia, apoi se adauga restul ingredientelor, se framanta aluatul si se lasa sa creasca cel putin o ora pana isi dubleaza volumul. Dupa care trecem la prajit, si ne folosim de un instrument ramas de la bunica, vechi ...
 Nori pufosi (gogosi pufoase) Nori pufosi (gogosi pufoase)
Amestecam toate ingredientele si obtinem un aluat foarte moale. Il lasam 10-15 minute sa se odihneasca. Punem uleiul in tigaie si asteptam ca acesta sa fie incins. Luam cu lingurita si turnam aluat fara sa aiba o forma anume. Le prajim pe ambele ...
 Mini checulete in coji de oua Mini checulete in coji de oua
Albusurile se bat spuma , galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema mai alba, se adauga esenta de vanilie, coaja de lamaie, si putin din albusuri, putin din faina pana terminam albusurile si mai adaugam faina cat mai este nevoie, ...
 Pui cu portocale Pui cu portocale
Faceti o marinata din sucul a 2 portocale si sucul din jumate de lamaie, boia, rozmarin, piper, sare, scortisoara, miere, un pic de ulei, si taiati pieptul de pui fasii si bagatil la marinat timp de 2-3 ore la frigider. Apoi stropiti o tava cu ulei ...
 Muffins cu gem Muffins cu gem
Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga coaja de lamaie si esenta de vanilie,se adauga si putina faina si albusurile batute spuma. Se amesteca bine si adaugam si faina cat sa iasa un aluat mai gros care sa curga mai greu de pe lingura, se ...
 Trunchi de copac Trunchi de copac
Blatul: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja de lamaie,esenta de vanilie, se amesteca bine pana nu se mai simte zaharul la lingura, se adauga cacaoa, si faina. Se toarna compozitia ...
 Cornuri moi, moi, moi Cornuri moi, moi, moi
Se desface drojdia si se amesteca cu 200 ml de laptele cald, se adauga si zaharul, coaja de lamaie si portocala, esenta de vanilie, si putina faina se amesteca foarte bine, se adauga si restul de lapte. Se amesteca bine si se mai adauga untul topit ...
 Coliva Coliva
Arpacasul se pune la fiert in apa cu putina sare, ca sa vedem daca arpacasul sa fiert se face proba cu lingura, iei o lingura de lemn si o infingi in mijlocul oalei daca lingura sta in picioare( dreapta) si nu cade inseamna ca sa facut, dupa ce ati ...
 Tarta cu dulceata si nuci Tarta cu dulceata si nuci
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, cu untul topit, coaja de lamaie si faina, sarea. Se framanta aluatul si se da la rece 1 ora, nucile se dau la cuptor pentru 10 minute. Se scoate aluatul din frigider si se intinde cu sucitorul, se aseaza in tava ...
 Tort de mere - Maria Tort de mere - Maria
 Se pregateste o cratita care se unge cu unt, peste care se va pune zaharul tos, merele se curata de coaja si li se scoate miezul. Se pun in cratita deja pregatita, dupa cum urmeaza, merele se vor umple cu diverse dulceturi, eu am pus cate o ...
 Clatite asortate Clatite asortate
laptele se amesteca cu galbenusurile, coaja de lamaie, zaharul vanilat, si faina, se pune tigaia la incins, si se prajesc foile de clatite, se ung cu dulceata sau cu ciocolata si se pudreaza cu zahar pudra ...
 Tort cu frisca si crema de trufe Tort cu frisca si crema de trufe
Ptr blat: albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul apoi adaugam pe rand galbenusurile,uleiul ,aromele ,faina in ploaie si amestecam usor .Compozitia o pune intr-o tava rotunda care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina si introducem in ...
 Budinca a la Kamy Budinca a la Kamy
Merele le-am spalat,le-am curatat de coaja si de samburi,le-am taiat marunt,le-am pus intr-o craticioara cu putina apa si 2 lg.de zahar sa fiarba pana le-am putut zdrobi cu o furculita si le-am facut piure.Inainte sa sting focul am adaugat o ling de ...
 Cornulete Cornulete
Amestecati toate ingredientele (fara gem/rahat) intr-un castron si lasati-l 30 de minute la rece. Intindeti aluatul intr-o foaie si taiati-o in patrate cu latura de 5cm. Umpleti-le cu gem sau cu rahat si formati cornuletele. Puneti-le intr-o tava ...
 Tort cu crema de vanilie Tort cu crema de vanilie
1) Separati albusurile de galbenusuri. Frecati galbenusurile cu 80g zahar, pana cand obtineti o compozitie spumoasa. |n timpul acestei operatiuni adaugati din cand in cand cate 1 lingurita din apa amestecata cu zeama de lamaie. 2) Bateti ...
 Pasca fara aluat Pasca fara aluat
Se amesteca: branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca (nepreparata), smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele. Daca branza este mai moale puteti pune 2 plicuri de budinca. Se ...
 Caise umplute cu orez Caise umplute cu orez
Se aleg caisele coapte, se desfac in doua si se aseaza pe o farfurie. Se umplu cu orezul fiert indulcit cu zahar si aromatizat cu coaja de lamaie. Se decoreaza cu zmeura. ...
1-1011-20
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu coaja de lamaie - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z