SiteDeBucate » coaja de lamaie

Retete cu coaja de lamaie

 Tortul Mariilor Tortul Mariilor
1) Amestecati faina cu praful de copt, putina sare, zaharul si coaja de lamaie. 2) Faceti o adancitura in mijlocul ingredientelor amestecate si puneti acolo oul batut, banana, curatata de coaja si sfaramata, branza si stafidele scurse de rom. ...
 Globuri de Craciun Globuri de Craciun
1)Fierbeti apa, Adaugati uleiul si sarea. Cand apa clocoteste, luati vasul de pe foc si adaugati toata faina, dintr-odata. Amestecati energic 2)Lasati compozitia la racit, apoi adaugati ouale, pe rand. Amestecati bine compozitia dupa fiecare. ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Bateti albusurile spuma, adaugati zaharul si bateti in continuare, pana cand spuma se tine bine de tel. Adaugati galbenusurile batute putin, faina si amestecati ingredientele prin rasturnare de cateva ori. Puneti compozitia la copt intr-o forma ...
 Trufe de ciocolata Trufe de ciocolata
Frecati zaharul cu ouale pana cand zaharul se topeste. Adaugati laptele, amestecati si fierbeti amestecul la bain-marie, amestecand incontinuu. Cand crema s-a ingrosat, luati vasul de pe foc si lasati-l la racit. In crema rece adaugati untul ...
 Prajitura cu migdale Prajitura cu migdale
O tava se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Intr-un castron se amesteca zaharul, untul si ouale. Se formeaza o crema subtire. Se adauga migdalele macinate. Se pune gris, praf de copt, migdale macinate, migdalele feliute, stafidele, coaja ...
 Orez cu lapte si dulceata Orez cu lapte si dulceata
Se curata orezul de impuritati, se spala bine in doua, trei ape si se pune la fiert in 100 de mililitri de apa cu putina sare. Cand a scazut apa, se adauga laptele, untul si se continua fierberea, la foc potrivit. Zaharul si aromele se pun la ...
 Pere cu scortisoara Pere cu scortisoara
Intr-o cratita mica, se pune la fiert vinul cu zahar, scortisoara, nucsoara, piper si coaja de lamaie. Intre timp, se curata perele de coaja si se indeparteaza cotorul. Se pun perele in vinul fiert, se reduce focul si se fierb perele circa 20 ...
 Turtite de orez Turtite de orez
Spalati orezul in 2-3 ape si puneti-l la fiert in lapte impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand orezul absoarbe tot laptele, apoi luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Puneti in orez ouale, ...
 SUFLEU DE MERE SUFLEU DE MERE
Se curata merele, se taie in doua, se scot samburii si apoi se taie cubulete.Se aseaza cubuletele de mere intr-o oala cu 3 linguri de apa si cu zaharul.Se acopera si se lasa la calit 15 minute.Se adauga scortisoara, stafidele , coaja de lamaie si se ...
 Biscuiti de malai Biscuiti de malai
Topiti untul la foc mic. Intr-un castron amestecati faina, malaiul, zaharul, ouale, sarea, coaja de lamaie si untul topit. Amestecati bine, apoi puneti putin cate putin laptele caldut, in care ati dizolvat drojdia. Omogenizati bine aluatul obtinut si ...
 Inghetata de lamaie cu bezele Inghetata de lamaie cu bezele
Puneti bezelele intr-o punga de plastic si zdrobiti-le. Amestecati iaurtul cu bezelele, coaja de citrice si cu lichiorul sau sucul de portocale. Impartiti compozitia in 4 castroane si puneti-o la congelat. Pregatiti sosul: taiati caisele in cubulete. ...
 Stelute dulci Stelute dulci
Amestecati zaharul vanilat, zaharul si untul, adaugati ouale, praful de copt dizolvat in smantana, coaja de lamaie si atata faina cata este necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare. Framantati aluatul timp de 20 de minute. Intindeti din el ...
 Cornuri cu nuca Cornuri cu nuca
Pentru umplutura, fierbeti zaharul cu apa, adaugati nuca macinata, coaja de lamaie rasa sau scortisoara si vanilia. Din aluatul de cozonac intindeti o foaie de grosimea unui deget, pe care puneti umplutura. rasuciti, dandu-i forma de corn. Inainte de ...
 Fursecuri de Craciun Fursecuri de Craciun
Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Omogenizati compozitia si punetio la rece pentru 30 de minute. Intindeti o foaie de 5 mm grosime si decupati cu ajutorul ...
 Pasca de la manastire Pasca de la manastire
Aluatul: Faina se pune intr-un vas si se lasa la temperatura camerei timp de 10 minute. Drojdia se dizolva in apa rece, iar margarina si zaharul se dizolva in lapte caldut, adaugandu-se apoi peste faina. Dupa ce s-au adaugat drojdia, margarina si ...
 Prune cu orez Prune cu orez
Prunele se spala si se pun la fiert intr-o oala. Se scot din apa si se lasa la racit (trebuie sa le scoateti samburii). Se pun la fiert la loc in oala, se adauga orezul si putina sare. Se lasa sa dea in fiert si se pune si zaharul. Se ...
 Tort rapid cu mere Tort rapid cu mere
Biscuitii se rup in bucati mici. Merele se dau prin razatoare. Intr-un vas se amesteca toate ingredientele. Compozitia obtinuta se pune pe un platou rotund si i se da forma de tort. Pe deasupra se pune frisca. ...
 Gogosele umplute Gogosele umplute
Diluati drojdia cu putin lapte cald. Adaugati putina faina si amestecati-o cu laptele si 1 lingurita zahar. Lasati amestecul la crescut, intr-un loc cald, pana cand isi dubleaza volumul. Amestecati 250g faina cu putina sare, 70g zahar, ouale batute ...
 Serbet de lamaie cu frisca Serbet de lamaie cu frisca
Sucul de portocale se amesteca cu zeama de lamaie, zahar si coaja de lamaie si apa. Amestecul se tine la rece . Intre timp se bat spuma albusurile de oua. Spuma obtinuta se pune apoi in sucul rece. Intregul amestec se pune apoi intr-un aparat ...
 cozonac domnesc trandafir cozonac domnesc trandafir
Se caramelizeaza 12 linguri de zahar, cu care se tapeteaza fundul si peretii unei cratite. Se amesteca faina, ouale, sarea esenta de vanilie si coaja de lamaie. Separat, drojdia se dizolva in laptele caldut si indulcit cu un o lingurita de ...
1-1011-20
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu coaja de lamaie - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z