SiteDeBucate » carne tocata

Retete cu carne tocata

 Varza in straturi Varza in straturi
Am tocat varza si am calit-o intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper impreuna cu usturoiul si ceapa verde tocate.Apoi am adaugat si pasta de tomate si am dat deoparte dupa cateva minute. Separat am fiert orezul pe care apoi l-am ametecat cu carea ...
 Tarta '3 stele' Tarta '3 stele'
Se framanta un aluat fraged din faina cernuta la temperatura camerei, untul rece dat pe razatoare si galbenusul.Se da un praf de sare.se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava de tarta cu marginile ondulate. Tocam cubulete ardeii colorati, ...
 Sarmalute de pui cu verdeata multa in foi de vita Sarmalute de pui cu verdeata multa in foi de vita
  Foile de vita de vie se oparesc si se strecoara într-o sita. Orezul se pune pe foc impreuna cu o cana cu apa, pâna se umfla orezul. Toate legumele se spala, se toaca marunt (morcovul poate fi dat pe razatoare) iar apoi se calesc ...
 Sarmalute din varza dulce Sarmalute din varza dulce
Carnea tocata se mai macina o data cu masina de carne. Ceapa se curata , se toaca marunt si se caleste in foarte putin ulei pina cand devine sticloasa. Varza o oparim cateva minute in apa ce fierbe cu o lingurita cu sare( dupa ce i-am scos ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Preparare :  se taie cubulete medii bucatile de carne, eu am pus porc de data aceasta. Prefer sa pun si carne pentru ca da un plus de gust  si  asta este varianta in care conving familia sa manance aceasta ciorba . Eu fierb carnea si ...
 Varza umpluta Varza umpluta
Se amesteca carnea tocata cu ceapa si verdeturile tocate fin,cu oul,sare,piper si cimbru. Varza se curata,se spala si i se scoate cu grija miezul,se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper, apoi se umple cu amestecul de carne. Se aseaza ...
 Parjoale de primavara Parjoale de primavara
Se amesteca carnea cu verdeturile spalate si tocate fin,cu condimentele si oul. Se amesteca bine si se formeaza parjoalele care se prajesc la foc mediu pe ambele parti. Se servesc calde cu cartofi natur sau piure ,alaturi se o salata. Pofta mare! ...
 Parjoale de criza Parjoale de criza
Spalam si curatam legumele, cartofii si morcovii ii dam pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul le tocam marunt si le amestecam cu carnea, painea inmuiata in lapte, albusurile de ou si pesmetul, mararul si patrunjelul tocat marunt, condimentam dupa ...
 Sarmale in foi de vita Sarmale in foi de vita
 Incep prin a toca marunt ceapa si morcovul  ,  pe care le calesc in 2 ling de ulei pana cand ceapa prinde culoarea aurie , apoi adaug si orezul si mai calesc 2 minute amestecand continuu. Peste carnea tocata  adaug spre a fi ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Am tocat marunt ceapa rosie, am dat pe razatoarea mica morcovul si le-am calit in putin ulei, apoi am adaugat si carnea tocata amestec de porc cu piept de gaina si apoi am adaugat si orezul fiert separat dinainte in apa cu putina sare.Am amestecat si ...
 Chiftelute "Delikates" Chiftelute "Delikates"
Carnea tocata se toarna intr-un vas mai mare . Painea uscata se pune la inmuiat in lapte si dupa ce este inmuiata se adauga cu tot cu lapte peste carnea tocata . Se toarna sarea si condimentele – piperul si verdeata . Se adauga ouale amestecate ...
 Pasticcio di fusilli Pasticcio di fusilli
Ceapa se taie marunt  si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3  minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute. Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , ...
 Ardei umpluti in sos de rosii Ardei umpluti in sos de rosii
Spalam ardeii, indepartam cotoarele si ii curatam de seminte. Facem un amestec din carne, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, painea inmuiata in lapte, mararul si patrunjelul tocat marunt, lingura de orez, sare, piper, boia. Cu acest ...
 Lasagna cu vanata si carne de vita Lasagna cu vanata si carne de vita
Se prajeste carnea tocata cu pasta de rosii timp de 12-14 minute.Se condimenteaza. Vanata se taie in felii si se prajeste in putin ulei. Se lasa pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Foile de lasagna se pun in apa clicotita pentru 2 minute ...
 Bors de loboda cu perisoare Bors de loboda cu perisoare
Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare. Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc ...
 Mancarica de dovlecei-pt bebelusi Mancarica de dovlecei-pt bebelusi
Taiem dovlecelul cubulete, morcovul il dam pe razatoarea mica, ceapa o tocam marunt. Spalam orezul in cateva ape si-l punem la inmuiat in putin apa. Amestecam dovleceii, carnea, orezul, ceapa, morcovul si le punem intr-un vas termorezistent, peste ...
 Musaca Musaca
Coacem vinetele  si fierbem catofii in coaja.Apoi curatam vinetele,cartofii si pasam ca sa obtinem textura unui piure. Pregatim sosul bechamel: topim untul ,adaugam faina si stingem cu lapte si adaugam sare ,piper si nucsoara. Carnea o amestecam ...
 Mititei la gratar Mititei la gratar
Am amestecat carnea tocata cu usturoiul ( pisat), boia dulce, sare, piper, si bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie), cimbru. Mi-am umezit mainile cu apa si am dat forma dorita micilor. Am facut mici pe gratarul pentru aragaz. Am asezat primul ...
 Musaca de cartofi cu carne si ciuperci Musaca de cartofi cu carne si ciuperci
Cartofii  ii cureti si-i tai felii, apoi ii fierbi in apa cu putina sare, pana pot fi pasati, ca la piure. Intr-un vas potrivit pui la calit ceapa tocata fideluta  si morcovul,  apoi adaugi o ceasca de apa, bulionul  , sare , ...
 Lasagne de casa cu ricotta Lasagne de casa cu ricotta
Ne ocupam de foi:Pentru a obtine textura fina ca a celor din comert avem nevoie de un mixer purtnic (masina de paine sau robot) mixam ingredientele pana obtinem o coca ferma apoi o lasam sa se odihneasca la frigider cel putin 1 ora. Intindem foi ...
1-1011-2021-30
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne tocata - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z