SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti

Retete Retete Traditionale Romanesti cu carne tocata

 Mingiute de carne cu susan Mingiute de carne cu susan
Cureti si speli ceapa si morcovii. tai marunt ceapa. Dai morcovii pe razatoarea mica. Speli si toci fin verdeata.Amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul. Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, tinand cont de ...
 Friptura harghiteana in foi de varza Friptura harghiteana in foi de varza
Presari cu sare si piper fiecare felie de cotlet si le prajesti in ulei incins pana se rumenesc. Calesti apoi ceapa taiata marunt, adaugi carnea tocata si mai lasi pe foc 10 minute. Prajesti carnatii taiati felii. Oparesti varza, ii desfaci frunzele ...
 Sarmale de Maramures Sarmale de Maramures
Amesteci ingredientele cu ulei, bulion, sare si piper dupa gust. Impachetezi amestecul in foi de varza murata.Pe fundul oalei de pamant pui un strat de varza tocata, apoi ciolan afumat de porc, un fir de cimbru, un fir de marar si, peste acestea, ...
 Sarmale in frunze de tei Sarmale in frunze de tei
Speli frunzele de tei, le tai coditele, apoi le oparesti. Treci carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, iar la sfarsit, pui si painea inmuiata si stoarsa bine.Amesteci impreuna cu orezul ales si spalat, sarea, piperul pisat si mararul spalat ...
 Ardei umpluti ca la Bihor Ardei umpluti ca la Bihor
Speli ardeii, le scoti cotoarele si apoi ii umpli cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt o calesti in ulei, adaugi carnea tocata, condimentele de mai sus, verdeata taiata marunt, oul batut si orezul. Dupa ce ai umplut ardeii, ii asezi intr-o ...
 Sarmale in frunze de varza sau de stevie Sarmale in frunze de varza sau de stevie
Speli bine frunzele de varza sau de stevie, le tai nervurile si le dai deoparte. Amesteci carnea tocata cu ceapa, data si ea tot prin masina de tocat carne, adaugi cimbru, sare, piper, marar, dupa gust. Adaugi si 1 ou pentru a se lega mai bine ...
 Parjoale cu piure Parjoale cu piure
Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu mararul si patrunjelul tocat marunt, morcovul, dovlecelul si cartoful rase fin si stoarse bine, ouale, sarea si piperul dupa gust. Se amesteca bine, dupa care se formeaza sfere si se modeleaza cat forma ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Se pune carnea tocata intr-un bol sl se adauga peste ea sare, piper, jumatate lingurita boia, verdeata tocata marunt, 1 ou. Separat, intr-o tigaie, se pune la calit in ulei cu putina apa ceapa tocata marunt si se amesteca pana devine sticloasa. Peste ...
 Sarmale cu carne Sarmale cu carne
Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in 40 g untura. Cand devine aurie, se adauga carnea tocata, se amesteca bine si se mai lasa pe foc circa 10 minute. Apoi se pun orezul spalat si o lingura de bulion, condimentandu-se dupa gust cu sare, ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete Traditionale Romanesti cu carne tocata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z