Tort cu cocos
Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga iaurtul,uleiul si nuca de cocos.Albusurile se zbat spuma (ca pentru bezele),di se adauga la coopozitia de mai sus realizata din galbenusuri pina se omogenizeaza toate ingredientele.la aceasta compozitie se ...
GRILIAJ TORT
Blat.se bat albusele spuma se adauga zaharul tot cate doua linguri apoi se adauga galbenusele frecate cu un pic de sare.Apoi se pune nuca ,faina si praful de copt,se tapeteaza o forma si se pune compozitia.Pregatim intai praful care va da un gust ...
Tort de ciocolata
blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul se taie in trei si se umple cu crema de ciocolata pentru ornat frisca si forme de ciocolata.(eu mai ornez cu stiksuri trecute prin ciocolata ...
TORT DE CIOCOLATA
Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina si praful de copt.Se tapeteaza o forma de tort si se toarna compozitia se coace usor.Crema.se fierb budincile cu 850 ml.lapte si zaharul se lasa ...
Tort select
Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful de copt stins. Se coace aproximativ 45 de minute. Dupa racire se taie in doua.Crema de ciocolata: se bat ouale intregi cu zaharul, se adauga coniacul ...
TORT SAH
Blatul: se bat albusurile spuma cu putina sare, se adauga in ploaie zaharul si cel vanilinat pana se obtine bezeaua. Se pun galbenusurile unul cate unul, amestecandu-se usor. Se adauga faina si cacao, amestecandu-se la viteza mica si foarte putin, ...
Tort de mere special
etapa I.- se curata merele de coaja si de casuta de simburi cu un cutit special (cilindric, capabil sa scoata numai casuta);-se unge cratita cu unt sau margarina peste care se presara zahar;se aseaza merele, iar in golul obtinut in fiecare mar dupa ...
tort de bezea cu crema de ganache
albusul + zaharul se pune la fiert intr-o craticioara si se tine pe foc pina se topeste zaharul si lichidul atinge 80- 90 grade,pe toata perioada fierberi se amesteca cu un tel para in lichid asa fierbinte se bate cu mixerul,pina devine ferma si nu ...
tort inzapezit
Cum procedezi: bati albusurile spuma. Separat, amesteci bine toate ingredientele blatului, apoi cu miscari circulare incorporezi si spuma albusurilor. Coci blatul la foc mic spre potrivit.Dupa ce este gata, tai blatul in doua parti egale ca grosime. ...