SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi cu apa

 Tort Clopotel Tort Clopotel
Mai intai, asezam toate ingredientele pe masa si le lasam vreo 20 minute ca sa ajunga toate la aceeasi temperatura. Primul pas este sa facem siropul, apoi frisca, apoi blatul.1.SiropulIntr-un ibric punem apa , o lasam sa dea in clocot, apoi adaugam ...
 Tort Tiramisu Tort Tiramisu
Se prepara un pandispan ,rece se taie in 2Din cana de zahar si cana de apa(se fierb)+ nesul se pregateste siropulFrisca se bate,mascarpone se amesteca cu nesul cu romulIntr-o tigaita se prepara sarlota. Ouale + laptele diluat in 2 linguri de apa + ...
 Tort cu afine de padure si crema de iaurt Tort cu afine de padure si crema de iaurt
Crema:Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si zeama de lime,apoi se adauga smantana si se omogenizeaza bine.Se lasa deoparte.Separat se lasa la inmuiat gelatina in 100ml apa rece,apoi se incalzeste usor pana la dizolvarea completa.Se ...
 TORT DE CAPSUNI SI CIRESE TORT DE CAPSUNI SI CIRESE
Se aseaza pe fundul unei forme de tort o foile de plastic,se tapeteaza marginile cu piscoturi.Pentru crema,se inmoaie gelatina in apa rece 5 min.Se paseaza capsunile la robot,sau de mana.Intr-un castron se toarna mascarpone,iaurtul de fructe(eu am ...
 Tort Barbie Tort Barbie
Prepararea cremeiSe topeste ciocolata in frisca lichida la microunde cca3 min ,si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se bate cu mixerul pana se ingroasa si isi schimba culoarea.Preparare primul tort.Se separa oualeGalbenusurile se freaca cu ...
 Tort Malaga Tort Malaga
Pentru blat, se bat ouale intregi cu un pahar de zahar pana formeaza o crema onctuoasa. Se adauga uleiul in suvoi subtire, mixand in continuare, apoi se amesteca usor cu faina amestecata cu praful de copt. Se aseaza intr-o tava acoperita cu hartie de ...
 Tort fantezie Tort fantezie
Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu apa rece si un praf de sare pana devin tari. Se adauga treptat zaharul si se bate in continuare.Galbenusurile se freaca cu uleiul si se adauga peste albusuri.Se adauga faina ...
 Tort Jessy 9 ani Tort Jessy 9 ani
Pentru prima data facem compozitia pentru blat. Albusele batute spuma cu 12 linguri de zahar si 12 linguri apa. separat amestecam bine galbenusele cu 12 linguri zahar , 12 linguri ulei,praful de copt si zaharul vanilat. se amesteca albusele cu ...
 Tort Foret -Noire Tort Foret -Noire
Blatul:Albusul se bate cu zaharul, se adauga galbenusele, se amesteca usor, amidonul, cacao, faina, praful de copt se amesteca si se adauga peste compozitia de mai sus.Se tapeteaza cu hartie de copt forma in care vrem sa coacem blatul, se rastoarna ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Prepararea cremei:Am fiert zaharul cu 50 ml apa, apoi am lasat sa se racoreasca. Untul l-am frecat cu cacaoa pana a devenit o crema fina, apoi treptat am adaugat siropul de zahar caldut. In crema care intre timp s-a racit am adaugat zaharul vanilat ...
 AMERICAN FLAG CAKE AMERICAN FLAG CAKE
O cupa de caspsuni se pastreaza ptr ornat ca si o jumatate cupa de afine.Se adauga apa fierbinte peste gelatina si se amesteca pana la topire. Apoi se puna apa rece pina la semnul de o cupa si se adauga cuburi de gheata pina se fac 2 cupe care se pun ...
 Tort cu crema de cacao Tort cu crema de cacao
BlatulGalbenusurile se amesteca cu zaharul, mirodeniile si sarea pana ce se topeste zaharul. Adaugam nuca, punem faina cernuta, praful de copt stins cu lamaie si la sfarsit albusurile batute spuma. Amestecam usor, prin rasturnare, ca aluatul sa poata ...
 TORT FANTEZIE-TABLA SE SAH TORT FANTEZIE-TABLA SE SAH
Mod de preparare blaturi:Se incalzeste cuptorul la 190 de g.Se ung usor tavile si se acopera cu hartie pergament taiate dupa forma tavilor(tavile trebuie sa aiba un diametru de 20 cm,daca nu aveti mai multe le coaceti pe rand)Se freaca untul cu ...
 Tort Mocca Tort Mocca
Blatul se pregateste astfel:Bati spuma albusurile cu 4-5 linguri de zahar, apoi adaugi apa, praful de copt stins,faina, cacao si nessulAmesteci usor, apoi incorporezi galbenusurile batute cu 4-5 linguri de zahar.Rastorni compozitia i tr-i tava ...
 Tort Mamaruta Tort Mamaruta
Pasul 1: este bine sa se inceapa cu preparatul budincii sa se racerasca pana se coace blatul. Amestecam praful de budinca cu 100 ml lapte rece, amestecam bine sa nu se faca cocoloase. Restul de lapte(300 ml) se pune la fiert cu zaharul si vanilia, ...
 Tort  Diplomat Tort Diplomat
Pt.cantitatile scrise,folosesc o forma rotunda,cu diametrul de 25 cm.Blatul se face asa:albusurile celor 6 oua,se bat f.bine;se pune,apoi,zaharul si zeama de lamiie;se bate totul,in continuare,f.bine,pina ce zaharul e topit ;pe urma,se adauga ...
 Tort cu crema de ciocolata Tort cu crema de ciocolata
Preparare blat:Se separa ouale ( adica galbenusurile de albusuri); albusurile se bat spuma cu zaharul , apoi se adauga galbenusurile unul cate unul. Faina se amesteca cu cacaoa si se adauga la oua; se desarta totul intr-o tava de tort unsa cu unt si ...
 Tort cu crema mascarpone si capsuni Tort cu crema mascarpone si capsuni
Pentru inceput se toaca nucile: le puteti trece prin masina de tocat daca doriti nucile tocate mai fin, sau daca dimpotriva va place sa simtiti bucati mai mari de nuca in aluat, atunci puneti nucile in 2 pungi de plastic si folositi sucitorul ca sa ...
 Tort in trei culori Tort in trei culori
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se bat bine cu zaharul si lingura cu apa.Se adauga faina si praful de copt si apoi albusurile spuma invartind usor pina se omogenizeaza.Se pune hartie de copt intr-o forma ...
 Prajitura cu brinza si jeleu de fructe. Prajitura cu brinza si jeleu de fructe.
Intr-un bol se pune faina de biscuiti si se toarna untul topit se amesteca impreuna si cu asta se tapeteaza fundul unei forme de torta.Se lasa baza la rece pina pregatim umplutura.Smantina se bate cu zahar pina devine frisca spumoasa.Gelatina se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi cu apa - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z