SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu smantana

 Ciorba de pui dreasa cu smantana Ciorba de pui dreasa cu smantana
Se spala carnea de pui si se pune la fiert in 1 l apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, carnea se scoate pe o farfurie, se curata de oase si se portioneaza. Legumele se spala, se curata si se taie cubulete. Se adauga in oala cu supa de carne in ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se fierb urmatoarele ingrediente: apa, burta de vita, morcovii, ceapa, oasele de vita, cartofii, telina, hreanul si patrunjelul pentru aproximativ 120-145 minute pana cand burta devine moale si se poate taia.Se curata carnea de pe os, burta se taie ...
 Bors de vita Bors de vita
Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat marunt. Amestecul se pune peste carne, impreuna cu ...
 Ciorba de porc cu tarhon Ciorba de porc cu tarhon
Se pun carnea si ceapa taiate in bucati marunte la calit si apoi la fiert in apa; Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul, dupa ce orezul este fiert se adauga tarhonul maruntit tocat si o lingura din otet; Separat, se bate galbenusul cu ...
 ciorba de cartofi ciorba de cartofi
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la fiert cu 2 l de apa si sare, se adauga ceapa tocata marunt, foaia de dafin si boabele de piper. Pana ce clocoteste, curatam si spalam cartofii si-i taiem cuburi. Dupa ce zarzavatul a tras ...
 ciorba de bucatele ciorba de bucatele
Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte se pun ...
 Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca
mod de prepararese pune o oala la foc cu apa și sare, la care se adauga ceapa morcovi și țelina,curațate și taiate marunt și calite in untura infierbantata. carnea de miel se taie cate o bucata la porție,se spala se oparește și se adauga la ...
 Ciorba de burta ca in Oltenia Ciorba de burta ca in Oltenia
Se spala burta foarte foarte bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat doua/trei clocote se arunca apa, se spala din nou si se repeta din nou operatia. Dupa ce a fost spalata si a fiert a doua oara se pune din nou la fiert cam in 4 l de apa si se lasa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri si usturoiul pisat.Se scoate pieptul din oala in care a fiert si se rupe fasii subtiri. De asemenea se si ...
 Ciorba de burta, reteta de restaurant Ciorba de burta, reteta de restaurant
Intr-o oala se pune burta spalata si curatata in prealabil la fiert in apa cu sare (sau poate sa fie si burta gata fiarta, se gaseste in comert). Cand este fiarta pe jumatate se pune ceapa taiata in 4 si se mai fierbe pana cand burta devine moale. Se ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul  Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie cuburi si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare, se adauga zarzavatul inabusit si puiul care a fost trecut prin flacara si spalat. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un morcov, un patrunjel si o ceapa intreaga, foile de dafin si boabele de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. Se scoate ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu un virf de lingurita de sare. Cind clocoteste, se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt. Cind toate sint aproape fierte, se ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Zarzavatul si ceapa se rad prin razatoarea cu gauri mari si se calesc 2 minute, cu 2 linguri de untdelemn, ca sa-si dezvolte aroma, apoi totul se stinge cu 2 l de apa fierbinte sau rece (in caz ca se pun si oasele de la carne)si se adauga o lingurita ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se procura stomacul intreg, se taie in jumatate, spalindu-se apoi bine, scurs de apa, se presara apoi cu o lingurita cu virf de bicarbonat cu care se freaca bine si se lasa pina a doua zi la rece. A doua zi, se va limpezi din nou in 2-3 ape reci, ...
 Luscos Luscos
Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta.Se pune la fiert intr-o oala afumatura si varza cu o lingurita de sare. Dupa 45 minute se verifica si se mai sareaza ...
 Supa crema Exotic International Supa crema Exotic International
Se pune la fiert carnea de pui in 2 litri de apa rece cu putina sare si concentratul de pui. Se adauga zarzavaturile: morcovul, patrunjelul, ceapa, telina si cartofii. Dupa ce s-au fiert (aprox.20-25 minute) se scot zarzavaturile si carnea.Se taie ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind taiate in bucati mai mari.Dupa ce au fiert acestea se scoate pieptul de pui si legumele pentru a strecura supa ...
 Ciorba de cartofi cu costita afumata Ciorba de cartofi cu costita afumata
Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina de telina taiate cubulete mici. Le saram putin si le lasam la inabusit la foc mic pret de cateva minute. Adaugam apoi apa rece ( 2-3 litri) si ...
1-1011-2021-24
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu smantana - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z