SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu sare

 Supa crema de porumb Supa crema de porumb
Intr-o tigaie punem untul si calim baconul. Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul tocat fin si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele – eu l-am lasat mai mare acum pentru ...
 Supa de pui si ciuperci cu smantana Supa de pui si ciuperci cu smantana
Aripioarele se pun la fiert, se spumeaza. Intr-o tigaie, punem la inabusit ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul gras taiat cubulete. Dupa cateva minute adaugam si ciupercile feliute, presaram cimbru, putina sare si piper si lasam pe foc cam 5 ...
 Black Soup Black Soup
Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de ...
 Supa-crema de ciuperci Supa-crema de ciuperci
 1. Ciupercile se curata,se spala si se toaca. 2. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga ciupercile si se calesc si ele. 3. Se adauga ardeiul tocat si morcovul.Se acopera cu cateva cani de apa calda si se lasa sa ...
 Bors de Sfecla Bors de Sfecla
  Se spala si se curata legumele: ceapa(cubulete mici), ardei(cubulete), morcovi, telina si pastarnacul(se curata si se da pe razatoarea mare), prazul se taie normal. Legumele se pun in tigaie in care a fost pus uleiul si se calesc un pic, dupa ...
 Ciorba din pipote de pui Ciorba din pipote de pui
1. Se spala bine pipotele de pui si se pun la fiert  cu  legumele tocate marunt si cartofii taiati cubulete. Adaugam o lingura de ulei si apa, lasand sa fiarba la foc potrivit circa 30 minute. 2. Intre timp adaugam la fiert si melcisorii de ...
 Ciorba de burta" a la Dana" Ciorba de burta" a la Dana"
Se pun la fiert burta spalata bine  cu adidasi si oasele de vita(oasele de vita dau un gust grozav de bun) morcovi, sare,ardei rosu,se lasa sa fiarba bine toate aproximativ 1 ora si jumatate  sper final se pune si usutoiul pisat bine. Cand ...
 Supa de ceapa cu orez Supa de ceapa cu orez
Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Puneti la fiert, in 3 l apa, 4 cepe, morcovii si radacina de patrunjel, curatate, spalate si taiate in cubulete si semintele de chimen. Ceapa ramasa caliti-o in ulei 2-3 minute, apoi puneti-o in ...
 Supa rapida de post Supa rapida de post
Puneti mazarea si fasolea verde la fiert intr-o oala, in 2,5 litri apa rece. Cand da in clocot, adaugati morcovii si cartofii curatati si taiati in cubulete, apoi ceapa tocata si inabusita in ulei. Cand totul este fiert, adaugati verdeata tocata ...
 Supa de morcovi Supa de morcovi
Caliti ceapa tocata marunt, intr-o oala in ulei, apoi adaugati morcovii, curatati, spalati si taiati in cubulete de circa 1 cm, dupa care puneti suc de roșii. Adaugati cartofii, curatati si taiati in cubulete. Caliti totul circa 7-8 minute, apoi ...
 Ciorba de pipote Ciorba de pipote
Curatati si spalati pipotele, apoi oparitile si scurgeti-le bine de apa. Puneti-le la fiert in 4 l apa si 1 lingurita sare. Caliti in ulei morcovii, ceapa, telina, radacina de patrunjel si ardeiul gras, toate acestea taiate in cubulete. Puneti ...
 Bors de post Bors de post
Curatati ceapa, morcovii si usturoiul. Tocati-le si caliti-le 15 minute in ulei, la foc potrivit. Curatati ciupercile, taiati-le in jumatati si puneti-le peste celelalte legume. Amestecati in vas si turnati 2 l apa calda. Tineti vasul la foc ...
 BORS DE HRIBI BORS DE HRIBI
Pt inceput se spala legumele,se taie ca pt ciorba ( marunt ) se pun in oala la fiert, se va pune ceapa ardeiul,telina,morcovul daca folositi mazare si fasole din conserva le ve-ti pune cand sunt aproape fierte legumele celelalte , dupa ce s-au fiert ...
 Supa de ceapa cu oua Supa de ceapa cu oua
Caliti ceapa taiata marunt in ulei. Fierbeti in 2l apa sarata cartofii curatati si taiati in rondele. Cand cartofii sunt fierti de jumatate, adaugati in oala ceapa calita, usturoiul pisat, foaia de dafin si graul. Lasati la fiert la foc potrivit. ...
 Supa de gulii Supa de gulii
Curatati ceapa si taiati-o in cubulete. Caliti-o in ulei pana cand se rumeneste, dupa care adaugati guliile si telina taiate in cubulete. Dupa 15 minute puneti faina si amestecati bine, apoi adaugati 3 l apa calda peste ele si lasati-le la fiert, la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea cu os se pune la fiert si din cand in cand se indeparteaza spuma formata. Dupa ce carnea este aproximativ fiarta se pune si zarzavatul taiat marunt. Se pregatesc perisoarele din carnea macra data prin masina de tocat impreuna cu o felie de ...
 Supa cu usturoi Supa cu usturoi
O cantitate de 2 litri de apa se fierbe timp de 20 minute impreuna cu usturoiul, cimbru, o lingurita de sare si putin piper. Feliile de paine se taie in patrate mici, se acopera cu branza rasa si ulei de masline. Se lasa intr-o tava in ...
 Supa de ceapa II Supa de ceapa II
Caliti ceapa intr-o lingura unt, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Cand ceapa s-a inmuiat, trageti vasul pe marginea sobei si adaugati faina. Stingeti cu putina apa sau, si mai bine, cu supa de carne, amestecand incontinuu. Sarati si lasati sa ...
 Supa de raci Supa de raci
Daca sunt proaspeti racii trebuie sa fie neaparat vii.Se spala in mai multe ape, apoi se introduc in apa clocotita. Daca sunt congelati, racii se lasa sa se decongeleze in frigider,se spala sub jet de apa, apoi se introduc in apa clocotita. Se ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Puneti zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt, la fiert, in putina apa, circa 500ml. Dupa 10 minute, adaugati zeama de varza si lasati sa fiarba la foc mic. Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti pestele curatat, spalat si taiat in bucati ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-68
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu sare - Pagina 27
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z