SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pui

 Ciorba de perisoare cu mazare uscata Ciorba de perisoare cu mazare uscata
Pui mazarea sa se inmoaie in apa calduta, de seara pana dimineata. Inlocuiesti apa si fierbi boabele timp de 30 de minute, la foc mic, schimband apa de cel putin 2 ori.Intre timp, cureti morcovul, pastarnacul si ardeiul si le pui la fiert in 2 litri ...
 Supa de pui cu coriandru Supa de pui cu coriandru
Puneti la fiert bucatile de pui in 4 l apa si sare. Adaugati legumele taiate in cubulete. Caliti ceapa tocata in ulei, impreuna cu chimenul, dupa care puneti-le in oala. Spre sfarsit, adaugati verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper dupa ...
 Supa cu paste si crenvusti Supa cu paste si crenvusti
Cureti toate legumele, le speli, le toci marunt si le pui la fiert cu 2 I de apa si un praf de sare. Lasi sa fiarba totul timp de 30 de minute. Separat, fierbi pastele intr-o oala cu apa clocotita in care ai pus sare si unt. Dupa ce au fiert, le iei ...
 Ciorba de pasare a la grecque Ciorba de pasare a la grecque
Tacamurile se taie bucati si se pun la fiert, adunandu-se periodic spuma formata la suprafata vasului. Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt, morcovul se da prin razatoare, rosiile se decojesc si se taie cubulete, iar usturoiul se piseaza. Dupa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in bucatele mari. Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui se taie fasii ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Punem mai intai carnea la fiert intr-o oala de 6litri si intre timp curatam si spalam tot zarzavatul pentru ciorba.Dupa ce am spumuit(am luat spuma la ciorba),punem zarzavatul peste carnita,sa fiarba.Dupa ce a fiert zarzavatul il scoatem si il bagam ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Punem intr-o oala de 6 kg cu apa deja care a dat in clocot la fiert zarzavatul curatat si spalat,pe care il vom taia in ce forma dorim.Dupa ce am fiert zarzavatul,punem perisoarele pe care le-am pregatit in prealabil.Eu personal dau perisoarele prin ...
 Bors de pui cu legume Bors de pui cu legume
Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem bucatile de carne in alta oala si strecuram zeama in care a fiert puiul,ca sa fie o zeama clara.Punem si zarzavatul tocat la fiert,adaugam si ...
 Bors de dovlecei cu carne de pui Bors de dovlecei cu carne de pui
Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul ras, telina rasa si ardeiul taiat fasiute si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se pun dovleceii curatati de coaja si taiati patratele mici si sucul ...
 Bors de pui Bors de pui
Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba 20 minute si incepem sa punem zarzavaturile. Punem intai morcovul dat prin razatoarea mica si-l lasam sa fiarba singur 20 minute. Apoi punem telina ...
 Bors de praz Bors de praz
Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie fideluta, si se pun la fiert in apa rece. Se taie prazul marunt si cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si ...
 Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac
Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, apoi se lasa sa fiarba la foc mic cu capac cam 20 minute.Intre timp curatati si taiati marunt ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, rosia, cartofii ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Se spala bine carnea, se tine putin in apa rece si se pune la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert pana fierb si legumele.Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, ...
 Ciorba de varza si legume Ciorba de varza si legume
Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, varza dulce si ceapa se toaca marunt.Intr-o oala mai mare caliti in ulei morcovul cu pastarnacul, adaugati ...
 Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate
Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Intr-o oala mai mare puneti ceapa la calit in ulei, adaugati morcovul, pastarnacul/patrunjelul, ardeii (pastrati jumatate ardei rosu pentru zdrente), dovlecelul, rosia decojita, costita si carnea ...
 Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi
Intr-o oala puneti la fiert in 3 litri de apa cu putina sare costita, dovlecelul si cartoful taiate in bucati mai mari.Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si caliti ceapa tocata marunt, morcovul feliat, telina cubulete mici, rosia decojita si ...
 Ciorba cu perisoare de curcan Ciorba cu perisoare de curcan
Se curata legumele si se spala. O ceapa, morcovul, patrunjelul si rosia se toaca si se pun la calit in ulei cateva minute. Cealalta ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie cu putin ulei si ketchup, se caleste cateva minute si se adauga 50 ml ...
 CIORBA DE PUI CIORBA DE PUI
1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat marunt si se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte se adauga taiteii,fideaua sau orezul,se lasa sa fiarba putin,se potriveste de sare,piper,cimbru,dupa care ...
 Ciorba de potroace cu curcan Ciorba de potroace cu curcan
Puneti la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea transata si spalata. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert, la foc mic cu capac, 30 minute. Intre timp curatati si spalati cepele, morcovii, patrunjelul, pastarnacul si cartoful, ...
 Ciorba de pui ardeleneasca Ciorba de pui ardeleneasca
Se toaca marunt ceapa. Se taie bucati telina si radacina de patrunjel, se dau prin razatoare cei 2 morcovi. Se pun toate legumele la prajit intr-o cratita in care am pus 2 linguri de ulei. Se amesteca bine, apoi se adauga una-doua linguri de apa. ...
1-1011-17
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pui - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z