SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pui

 Ciorbita de pui a la grec Ciorbita de pui a la grec
Se pun pulpele la fiert in apa,se inspumeaza, separat se taie legumele, morcovul dat pe razatoare si ceapa la fel, ardeiul si telina se taie cubulete mici, si cartoful tot cubulete, cand pulpele sau fiert se scot pe un fund de lemn si se taie fasii ...
 Ciorbita dreasa cu smantana Ciorbita dreasa cu smantana
Carnea se spala si se pune intr-o oala cu apa la fiert;se ia spuma din cand in cand!Zarzavatul se toaca si se adauga la ciorba,lasandu-se sa fiarba.Se adauga borsul.Galbenusurile se amesteca cu smantana si se omogenizeaza.Focul se da la minim si se ...
 Ciorba de ciuperci cu carne de pui Ciorba de ciuperci cu carne de pui
Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Taiem carnea de pui cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Spumati apa in care fierbe carnea ori de cate ori este nevoie. Intre timp, pregatim legumele: curatam morcovii si telina pe care le taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt. Dupa ce a ...
 Supa de pui si ciuperci cu smantana Supa de pui si ciuperci cu smantana
Aripioarele se pun la fiert, se spumeaza. Intr-o tigaie, punem la inabusit ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul gras taiat cubulete. Dupa cateva minute adaugam si ciupercile feliute, presaram cimbru, putina sare si piper si lasam pe foc cam 5 ...
 Ciorba taraneasca de pui cu smantana Ciorba taraneasca de pui cu smantana
Se portioneaza si se spala spatele de pui si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se spumuieste si se fierbe la foc mic.Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat marunt,apoi mazarea si cartofii taiati cubulete.SE lasa sa ...
 Ciorba din pipote de pui Ciorba din pipote de pui
1. Se spala bine pipotele de pui si se pun la fiert  cu  legumele tocate marunt si cartofii taiati cubulete. Adaugam o lingura de ulei si apa, lasand sa fiarba la foc potrivit circa 30 minute. 2. Intre timp adaugam la fiert si melcisorii de ...
 Ciorba de pipote Ciorba de pipote
Curatati si spalati pipotele, apoi oparitile si scurgeti-le bine de apa. Puneti-le la fiert in 4 l apa si 1 lingurita sare. Caliti in ulei morcovii, ceapa, telina, radacina de patrunjel si ardeiul gras, toate acestea taiate in cubulete. Puneti ...
 Supa de pui Supa de pui
Pieptul de pui dezosat se taie in fasii. Prazul si morcovii se taie in felii fine si se calesc in ulei. Se sting cu supa de pui. Se pune apoi pieptul de pui, mazarea si orezul. Se fierb si se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Ceapa se toaca foarte marunt. Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica. Ardeii se toc si ei. Se pun aceste ingrediente la fiert intr-o cratita de 5 litri plina cu apa. De ce se pune apa multa de la inceput? Pentru ca legumele sa de-a gust in ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pulpele si legumele se pun la fiert in aproximativ 2,5 litri de apa. Se pune si o lingura de sare. Se tine la fiert pana in momentul in care carnea devine frageda. Supa se strecoara si apoi carnea si legumele se taie in mici bucati.Se lasa iar ...
 Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca
Ceapa se taie marunt si se prajeste cu zarzavatul taiat fideluta. Se presara faina si se adauga si 2 litri de apa. Se pun maruntaiele, sare, piper si se fierbe pana se inmoaie. Galbenusul se amesteca bine cu smantana intr-un castron si se ...
 Crema de legume cu pui Crema de legume cu pui
Curatati legumele, spalati-le bine, taiati-le in bucatele si puneti-le la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare grunjoasa. Fierbeti legumele 40-45 de minute, apoi scurgeti-le de apa, apa pastrati-o, dupa care pasati-le trecandule printr-o sita deasa. ...
 Supa de pui cu taitei Supa de pui cu taitei
Patrunjelul, morcovii si pastarnacul se taie in feliute. Ceapa se taie in patru bucati. Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga si putina sare. Dupa ce fierbe aproximativ o jumatate de ora se adauga legumele. Cand au ...
 Ciorba de mazare cu pui Ciorba de mazare cu pui
Taiati puiul in bucati si prajiti-l 15 minute in ulei. Ceapa si morcovii, curatate si spalate, taiati-le marunt, apoi caliti-le 5-6 minute in ulei. Adaugati mazarea si sucul de roșii maruntite, si mai caliti inca 10 minute. Adaugati 3 litri apa, ...
 Ciorba de dovlecei si aripioare Ciorba de dovlecei si aripioare
Cureti morcovul, ceapa, telina si ardeiul gras. Apoi dai morcovul pe razatoarea cu ochiuri mici, iar celelalte legume le tai cubulete si le pui pe toate sa se caleasca in oala in care gatesti ciorba. Cand s-au aurit torni apa si lasi sa fiarba. Speli ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Cureti si speli aripioarele, le pui la fiert intr-o oala cu 3-4 l de apa si sare si spumuiesti din cand in cand. Cureti legumele, tai apoi marunt ceapa, cartofii si 1 morcov, le adaugi in oala o data ; cu orezul spalat si scurs bine si ardeiul taiat ...
 Supa cu figurine de ou Supa cu figurine de ou
Pentru figurine, bati ouale cu laptele si cu un praf de sare. Torni compozitia obtinuta intr-o punga specials pentru congelator (este mai rezistenta) si o asezi apoi intr-un vas in care ai turnat, in prealabil, apa fierbinte. Lasi circa 25 de minute ...
 Bors de pipote cu smantana Bors de pipote cu smantana
Pui sa fiarba pipotele si inimile in apa cu sare. Calesti legumele tocate, dupa care stingi amestecul cu supa de la pipote. Toci inimile si pipotele si le adaugi in oala din nou. Adaugi borsul, fiert in prealabil si mai fierbi totul timp de 5 minute ...
 Supa de praz cu crutoane Supa de praz cu crutoane
Toci marunt prazul si il calesti in unt timp de 2 minute. Presari faina si o amesteci continuu cu o lingura de lemn. Torni supa de pui si vinul alb. Adaugi sare si piper dupa gust. Lasi sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Pui feliile de paine ...
1-1011-17
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pui - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z