SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez

 Ciorba ruseasca Ciorba ruseasca
Se curata zarzavatul si se da pe razatoarea mare, apoi se pune in ulei incins amestecand mereu circa 5-6 minute. Se adauga 1 l de apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert separat. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se toaca, se amesteca cu 2 linguri de orez si un nou, se formeaza perisoarele; in oala se taie marunt zarzavatul care se caleste in 3 linguri de ulei, se pune capacul si se lasa putin la inabusit dupa care se adauga 1 litru de apa. Cand ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede. In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul . Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa ...
 Ciorba de potroace 2 Tradaro Ciorba de potroace 2 Tradaro
Intr-o oala se pun oasele la fiert cu putina sare si cand fierb se spumeaza. In alta oala se pun la fiert maruntaiele de gasca cu putina sare si cand fierb se spumeaza. Dupa fierbere se strecoara oasele iar zeama se adauga peste cea in care au fiert ...
 CIORBA DE MIEL sau IED CIORBA DE MIEL sau IED
Carnea de miel sau ied se curata f. bine , se spala si se pune la fiert in apa rece. Daca folositi si capatana (care este f. buna)se va avea in vedere sa se indeparteze maxilarul, sa se sparga cavitatea nazala, etc. si dupa aceea se pune la fiert.Se ...
 CIORBA DE URZICI CIORBA DE URZICI
Se aleg urzici tinere, se scutura de nisip sau pamant,se spala f. bine sub jet de apa.Se pune ceapa tocata marunt la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare.Paralel se pune in alt vas apa cu sare . Cand incepe sa fiarba se pun urzicile si se ...
 Ciorba de pui  cu legume Ciorba de pui cu legume
Se pun legumele in 4-5 l apa la fiert , intre timp se curata carnea, daca e cazul de piele si oase , se taie carnea cubulete de aproximativ 1,5 cm si se pune la fiert alaturi de legume. Dupa 25 de minute (de cand a inceput apa sa fiarba- ciorba se ...
 CIORBA DE MIEL CIORBA DE MIEL
Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git si capetele osoase ale pulpelor,sau circa 1/2 kg alta carne cu mai mult os (piept).Capul intreg cu 1/3 din git, plus capetele osoase ale pulpelor se pun intr-o oala ...
 CIORBA DE POTROACE CIORBA DE POTROACE
Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu un virf de lingurita de sare. Cind clocoteste , se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt. Cind toate sint aproape fierte, se ...
 ciorba de legume ciorba de legume
- morcovii se razalesc pe razatoare, se calesc cu putin ulei, apoi se pune patrunjelul si ardeiul gras taiat cubulete, se adauga bucati de piept de pui, mazarea si orezul spalat, sare- se fierbe, iar la sfarsit se bate un galbenus de ou si se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
 Ciorba de porc cu tarhon Ciorba de porc cu tarhon
Se pun carnea si ceapa taiate in bucati marunte la calit si apoi la fiert in apa; Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul, dupa ce orezul este fiert se adauga tarhonul maruntit tocat si o lingura din otet; Separat, se bate galbenusul cu ...
 Ciorba de post cu stevie Ciorba de post cu stevie
Ceapa se toaca fin, telina se rade, iar cartofii se taie cubulete si toate se calesc in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul, stevia tocata fin, leustean si spre sfirsit sev pune sucul de rosii sau borsul. Se poate ...
 ciorba de perisoare ciorba de perisoare
Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, ouale, verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Cu mana uda, se formeaza perisoare care se tavalesc prin faina. Se pun in oala ardeii, ...
 ciorba de ardei umpluti ciorba de ardei umpluti
Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, oul,verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Ardeii se curata de cotor,avand grija sa ramana intregi, apoi se spala si se lasa sa se ...
 Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca
mod de prepararese pune o oala la foc cu apa și sare, la care se adauga ceapa morcovi și țelina,curațate și taiate marunt și calite in untura infierbantata. carnea de miel se taie cate o bucata la porție,se spala se oparește și se adauga la ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si morcovii dati prin razatoarea mare se dunstuiesc la foc mic, se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga cartofii si carnea taiate cubulete. Daca nu e ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie cuburi si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare, se adauga zarzavatul inabusit si puiul care a fost trecut prin flacara si spalat. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa (apa) si se raceste. Carnea, impreuna ...
 Ciorba de maruntaie de pasare a la grec Ciorba de maruntaie de pasare a la grec
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala si se taie marunt; pipotele si ficatul se curata, se spala si se taie bucatele; orezul se alege de corpuri straine si se spala. Pipotele se pun la fiert intr-un vas cu supa ...
1-1011-17
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez - Pagina 14
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z