SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez

 Ciorbita acra de cartofi Ciorbita acra de cartofi
Se taie zarzavatul cubulete mici,se pune la fiert intr-o oala incapatoare impreuna cu orezul,dupa ce au fiert cam 20 minute se adauga cartoful taiat cubulete,urmeaza rosia taiata cubulete;Se fierbe totul impreuna,se adauga borsul delikat,sau zeama de ...
 Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand ...
 Ciorba cu perisoare din peste Ciorba cu perisoare din peste
Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina. Se framanta bine. Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin faina sa nu se desfaca la fiert.Se pune o oala la foc cu ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma.Zarzavatul se curata si se taie marunt, gogosarul se taie feliute subtiri iar ceapa curatata se lasa intreaga.Morcovii si gogosarul se calesc in putin ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert, in 3 litri de apa, o ceapa tocata marunt, un morcov ras si unul taiat rondele.Intre timp, se amesteca in carnea tocata oul,sarea, piperul,jumatate din cantitatea de orez,o legatura de patrunjel tocat marunt,o ceapa rasa si boiaua de ...
 Ciorba de perisoare cu zarzavat nou Ciorba de perisoare cu zarzavat nou
Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in un pic de ulei, pina capata o culoare portocalie.Se rad si celelalte legume , se adauga apa necesara si se potriveste la gust cu sare, piper si vegeta. Se ...
 ciorba de purcel cu legume ciorba de purcel cu legume
carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalatdovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien + cartoful taiat cubulete mai mari + telina ...
 Ciorba de perisoare de vara Ciorba de perisoare de vara
Morcovii si o ceapa se dau pe razatoare , ardeiul si rosiile se taie cubulete . Intr-o oala se pun 2 linguri de ulei si se calesc cele razuite si taiate pina se inmoaie si uleiul prinde o culoare galbena .Se adauga 4 l apa , lingurita de Knorr , sare ...
 Ciorba de peste cu perisoare de peste Ciorba de peste cu perisoare de peste
Se curăţă zarzavatul, se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare, la foc mic.Se dezosează peştele. Separat, capetele şi oasele rămase se pun la fiert în 2 litri apă cu sare. După ce a fiert câteva minute, se strecoară totul ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Am pus pe foc o oala cu apa. Am tocat marunt ceapa, morcovul si ardeiul si le-am adaugat in apa. Dupe ce a inceput sa fiarba zarzavatul am adaugat rosiile taiate cubulete, sare, ulei si delikat.Cand legumele au fiert am adaugat si orezul (pe care ...
 Ciorba taraneasca de stir Ciorba taraneasca de stir
Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.Cand apa da in clocot punem morcovul,ceapa si usturoiul taiate marunt,orezul spalat si lasam sa fiarba.Corcodusele si prunele se spala sise rup coditele apoi se pun separat safiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiatse ...
 Bors de guvizi de apa dulce Bors de guvizi de apa dulce
Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Separat se pun la fiert in borsul diluat cu apa orezul spalat si ales in prealabil, ceapa, usturoiul, ardeiul, albitura,telina curatate,spalate si tocate.Cand sunt fierte se adauga ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca spuma se scot cubuletele de carne , se spala, se arunca apa in care au fiert si se pun din nou la fiert in apa rece si curata cu cele 2 - 3 linguri de ...
 Ciorba de macris pe carne de porc afumata Ciorba de macris pe carne de porc afumata
Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul radacina,ceapa si ardeiul se pun la calit in tigaie cu putin ulei.Cand carnea este fiearta de jumatate se pune zarzavatul calit.Macrisul se alege si se ...
 Ciorba de verdeturi Ciorba de verdeturi
Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam. Fierbem 2 litri de apa, oparim verdeturile si pastram apa. Tocam cubulete ceapa, morcovul, telina, le calim in 2 linguri ulei de masline si adaugam si doua linguri de orez.Tocam verdeturile ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul.Perisoarele:Imediat, intr-un castron se pun carnea tocata, ceapa, orezul, faina, oul, mararul, patrunjelul si sarea. Acestea se amesteca bine impreuna. Se ia apoi cu mainile ude ...
 Ciorba de perisoare. Ciorba de perisoare.
Ceapa taiata marunt, morcovul si telina trecute prin razatoare, ardeii taiati feliute se calesc cu 3 linguri ulei si cu un praf de sare cateva minute. Se umple cu apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati in cubulete mici. ...
 Ciorba mea de perisoare Ciorba mea de perisoare
Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele din carnea tocata,1 ou,sare,vegeta,orezul, se amesteca si se formeaza perisoarele care se adauga in oala.Se pune apoi 1-2 maini de varza acra ...
 Ciorba bistriteana Ciorba bistriteana
Se pune la fiert carne in apa cu sare. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Morcovii se calesc in putin ulei.Dupa ce a dat in clocot apa in care se fierbe carnea, se spumeaza si se adauga legumele. Se lasa sa fiarba. Cind sunt toate aproape ...
 Ciorba de conopida cu macrici Ciorba de conopida cu macrici
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza.Se curata zarzavatul si ceapa si se calesc in putin ulei. Se adauga apoi celelalte legume, se potriveste de sare, piper si vegeta. Cind sunt aproape fierte legumele se adauga macriciul spalat si ...
1-1011-17
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z