SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu mazare

 Ciorba taraneasca de vitel Ciorba taraneasca de vitel
Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea.Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta.Peste carne se pune apa apoi legumele taiate marunt , frunzele de leustean, sare si piper.Se ...
 Ciorba caleidoscop Ciorba caleidoscop
Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie ...
 Bors de zarzavat Bors de zarzavat
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem ...
 CIORBA DE VACUTA CIORBA DE VACUTA
1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul ...
 Ciorba de legume cu carne Ciorba de legume cu carne
Carnea se prajeste cu slanina,sare mare si putin ulei,se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat,se pune capac,dupa cateva min.se adauga,morcovul,ardeiul,albitura,taiata cubulete( eu le tai mai mari),legumele congelate,rosiile tocate fara pielita sau ...
 CIORBA DE LEGUME CIORBA DE LEGUME
Se curata legumele, se taie in diferite forme.Se pune apa la fiert in care adaugam ceapa tocata marunt,Celelalte legume vor fi inabusite intr-o cratita in putin ulei si o cana de apa timp de 15 minute,Ulerior se vor pune la fiert in oala cu apa.Cand ...
 CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT
Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul,albitura,telina taiate marunt,apoi fasolea verde rupta bucatele 1-2 cm,mazarea si varza.Cand ...
 ciorbita de legume de vara ciorbita de legume de vara
Intr-o oala se pune uleiul si toate legumele curatate, spalate si taiate dupa dorinta, se inabuse pt 5 min, se adauga apa, sare, se fierb 30 min, se adauga orez sau fidea dupa placerea fiecaruia, se mai fierb 10 min, se adauga rosiile si acreala, se ...
 Ciorbita de vacuta cu legume Ciorbita de vacuta cu legume
Am fiert carnea separat si intr-o cratita am calit ceapa cu putin ulei de masline, apoi am adaugat carnea si restul legumelor impreuna cu sare si piper dupa gust si bineinteles apa. Am pus la sfarsit putin bulion. ...
 Ciorba de mazare si cartofi Ciorba de mazare si cartofi
Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o cana de apa. Se adauga mazarea, ardeiul gras (nu se decongeleaza)si delikat-ul. Dupa ce fierb 5 min. se adauga cartofii taiati cubulete si 2 litri de ...
 ciorba de legume ciorba de legume
- morcovii se razalesc pe razatoare, se calesc cu putin ulei, apoi se pune patrunjelul si ardeiul gras taiat cubulete, se adauga bucati de piept de pui, mazarea si orezul spalat, sare- se fierbe, iar la sfarsit se bate un galbenus de ou si se ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. În timpul fierberii se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Zarzavaturile se curată, se spala, se taie in forme neregulate si se inabusa in ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Pieptul de vaca sau ciolanul de porc proaspat se pune la fiert in 2 l apa rece cu o lingurita rasa de sare. Se fierb cca o ora, la foc mijlociu, ca sa nu se tulbure supa.Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, cu ...
 Ciorba cu carne de vita Ciorba cu carne de vita
Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o spumam cand e nevoie.Cand e aproape fiarta adaugam legumele(aici se tine cont de timpul diferit de fierbere al fiecarui tip de legume) si lasam sa ...
 Supa de conopida cu smantana si galuste de carne Supa de conopida cu smantana si galuste de carne
Se amesteca bine carnea tocata, oul si pesmetul, se gusta de sare si piper si cu mainile ude se formeaza galuste care se fierb circa 5 minute in apa clocotita cu Delikat. Apoi se lasa sa se scurga. - Se desface conopida buchetele. Cotorul se taie ...
 Supa-crema ecologica cu crutoane Supa-crema ecologica cu crutoane
Fiind in perioada postului m-am gandit sa pregatesc ceva rapid, usor si sanatos...Uitandu-ma prin frigider sa vad ce pot pregati pentru astazi mi-a venit ideea sa prepar o supita, iar aceasta supa-crema verde a iesit delicioasa si v-o recomand cu ...
 Supa usoara de mazare Supa usoara de mazare
Morcovii curatati se taie rondele si se calesc cu putin ulei , impreuna cu ceapa . Se adauga mazarea , patrunjelul , 4 l apa si vegeta dupa gust. Se lasa sa fiarba si se gusta daca mai are nevoie de sare sau piper. Cind legumele sunt aproape fierte , ...
 Supica de mazare Supica de mazare
Daca vreti o supa buna de mazare , atunci cind o cumparati gustati un bob si aveti grija ca acesta sa fie dulce.Din acea mazare iese o supica minunata.Se curata zarzavatul si ceapa si se taie rondele. Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei ...
 Supa de mazare Supa de mazare
Morcovii curatati si taiati rondele se calesc impreuna cu ceapa verde in putin ulei pina capata putina culoare.Se adauga patrunjelul rondele si boabele de mazare, apoi apa necesara knorr si piper macinat , dupa gust.Cind sunt fierte toate se adauga ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu mazare - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z