SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu mazare

 Ciorbita cu legume si piept de pui Ciorbita cu legume si piept de pui
Speli bine pieptul de pui , il tai cubulete si-l pui la fiert in apa rece...spumezi bine cand e nevoie. Legumele le cureti,le speli si le tai cubulete sau cum vrei tu si le pui la fiert dupa ce spumezi pieptul de pui. Lasi sa fiarba bine,bine si spre ...
 Supa de legume cu galuscute Supa de legume cu galuscute
    Preparare : spalam,curatam si maruntim bine toate legumele,  le punem la calit pret de 2-3 minute intr-o lingura de ulei de masline la foc mic.          Eu am folosit din noi vasul meu ...
 Supa de vara cu legume Supa de vara cu legume
Preparare : se spala si de toaca marunt legumele; telina si pastranacul l-am facut pe razatoare iar conopida am portionat-o buchetele mici. Intr-un vas mai mare ( oala de fonta am folosit-o eu ) .Se pun la calit in lingura de ulei de masline  ...
 Ciorbita bogata de aripi de curcan Ciorbita bogata de aripi de curcan
Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele de piper, sare  si o punem la fiert. Dupa primele clocote, spumam si lasam sa fiarba la foc mic,pana se desprinde carnea de pe os, aprox ...
 Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare
 Preparare :  spalam si taiem aripioarele de pui ( eu am aruncat varfurile) si le punem la fiert cu ceapa echalote taiata solzisori si lingura de ulei de masline, adaugam la inceput cam 1 litru de apa. Dupa ce a clocotit si am spumat ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Cu o seara inainte de a pregatii ciorbita punem carnea la macerat in lapte si dam la frigider pana a 2-a zi. Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare. Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o ...
 Ciorbita cu bors Ciorbita cu bors
Se pun oasele si carnea taiata cubulete mici la fiert cu putina sare in 3-4 litri de apa. Se spumeaza bine dupa care se pun zarzavaturile. Morcovul,telina ,patrunejelul,ardeiul se taie cubulete mici, apoi se calesc in putin ulei 4-5  minute dupa ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Se pregatesc legumele : ceapa se toaca marunt, morcovii, pastarnacul si telina se rad pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei impreuna cu orezul spalat si scurs bine de apa, apoi se adauga apa cam 2 l si se lasa sa fiarba la foc mic. ...
 Bors de loboda cu perisoare Bors de loboda cu perisoare
Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare. Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc ...
 Ciorba de legume, cu bors de casa Ciorba de legume, cu bors de casa
          Legumele spalate se taie in bucati mici, apoi se pun la fiert in apa cu sare  ( dovleceii se pun la fiert  ultimii, fiindca fierb mai repede), apoi  adaugam  si  loboda tocata  ...
 Supa de mazare Supa de mazare
In vasul in care veti gati supa, puneti ulei de masline si ceapa maruntita, lasati-o pana cand devine transparenta {nu trebuie sa se rumeneasca}adaugati 1 lingurita de faina pe urma adaugati baconul {taiat bastonase groase de de 0.5 cm} dupa ce s-a ...
 Ciorba de pui cu legume si galuscute Ciorba de pui cu legume si galuscute
Se pun bucatile de carne in apa rece la fiert si se lasa la fiert cu ceapa intreaga si cu morcovul timp de 25 de minute ( am facut asta pentru ca puiul de casa fierbe mai greu) cu sare si piper. Dupa aceea am scos ceapa si am  adaugat restul ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Se taie ceafa bucatele si se pune la fiert in apa cu sare si ceapa intreaga,se spumeaza din cand in cand apoi se pun zarzavaturile. Zarzavaturile se curata si se taie cubulete (morcovul,telina,patrunjelul,ardeiul) se calesc 3-4 minute apoi se pun in ...
 Ciorba de sezon "Ciuri-Buri" Ciorba de sezon "Ciuri-Buri"
Tai toate legumele rondele sau cuburi.Cartofii daca-i gasesti mai mici poti sa-i pui intregi. Le calesti toate in putin ulei,pana incep sa-si schimbe culoarea,acoperi apoi cu apa cate portii vrei sa faci,lasi sa fiarba toate,condimentezi cu putin ...
 Cioba cu legume si perisoare de pui Cioba cu legume si perisoare de pui
  Preparare : punem apa la fiert si atunci cand sta sa clocoteasca adaugam legumele maruntite cubulete mici, fasolea verde am taiat-o bucati mici de tot si adaugam lingura de ulei. Saram dupa gust si lasam sa clocoteasca 10 minute cu ...
 Ciorba taraneasca de porc Ciorba taraneasca de porc
Spalam carnea si oasele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea. Cand ...
 Supa de mazare cu orez nedecortificat Supa de mazare cu orez nedecortificat
Se toaca ceapa marunt si se pune in oala de supa in cele 4 linguri de ulei de masline.Ceapa se dustuieste scurt pana cand incepe sa-si lase miros.Se adauga apa si orezul si se lasa cca 10 minute la fiert la foc mic sub capac.Se adauga pasta de rosii, ...
 Ciorba alba cu curcan si legume Ciorba alba cu curcan si legume
 Am taiat cubulete pieptul de curcan si l-am pus la fiert 10 minute, apoi am adaugat radacinoasele taiete julien fin, fasolea verde si mazarea. Am lasat 5 minute la fiert, apoi am pus ceapa tocata, ardeiul gras si rosiile taiate cubulete. Cand ...
 Supa rapida de rosii cu mazare si taitei Supa rapida de rosii cu mazare si taitei
Se curata morcovul si usturoiul. Morcovul se da pe razatoarea mare, iar usturoiul se toaca cubulete. Se calesc ambele in ulei incins aprox. 3-4 minute, apoi se adauga piureul de rosii si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba cca. 5 minute. Se fierb ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Am curatat, spalat si tocat toate legumele. Intr-o oala am pus putin ulei de masline si am pus legumele sa se caleasca usor. Cand s-au muiat legumele al adaugat apa, am potrivit gustul cu sare si piper si am pus perisoarele si mazarea cand apa a ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu mazare - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z