SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu mazare

 Ciorba de perisoare cu mazare uscata Ciorba de perisoare cu mazare uscata
Pui mazarea sa se inmoaie in apa calduta, de seara pana dimineata. Inlocuiesti apa si fierbi boabele timp de 30 de minute, la foc mic, schimband apa de cel putin 2 ori.Intre timp, cureti morcovul, pastarnacul si ardeiul si le pui la fiert in 2 litri ...
 Crema de mazare Crema de mazare
Fierbeti in 2 l apa mazarea, ceapa si celelalte legume curatate si spalate. Luati vasul de pe foc si lasati-l putin la racit, apoi pasati supa prin sita metalica. Condimentati crema obtinuta si serviti-o calda cu marar tocat, crutoane prajite in ulei ...
 Supa crema combinata Supa crema combinata
Speli oasele, le fierbi in 2 l de apa rece timp de 2 ore, dupa care le strecori. Zarzavatul curatat si trecut prin razatoare il inabusi in 75 g unt, dupa care il adaugi in zeama de oase si il lasi sa fiarba pana cand este foarte bine patruns. Dai ...
 Supa ungureasca Supa ungureasca
Cureti zarzavaturile si le tai fasii. Pui intr-o cratita uleiul si zarzavaturile taiate. Mai adaugi mazarea, zaharul si putina apa, dupa care acoperi cratita, lasand sa se prajeasca incet, inabusit, pana scade zeama. Adaugi conopida in buchetele si ...
 Ciorba taraneasca acrita cu corcoduse Ciorba taraneasca acrita cu corcoduse
Intr-un vas se pune apa la fiert cu putina sare si ulei, se curata legumele si se spala sub jet de apa rece. Dupa ce apa da in clocot se adauga legumele in felul urmator: morcovul si telina date prin razatoarea mare, cartofii si ardeiul taiate cuburi ...
 Supa crema de mazare si spanac Supa crema de mazare si spanac
Fierbi mazarea cu apa si putina sare.Dupa ce a dat in clocot, adaugi si frunzele de spanac.Cand mazarea s-a patruns bine iei vasul de pe foc.Dupa ce s-a racorit, pasezi mazarea si spanacul prin sita cu ajutorul unui blender, adaugi supa strecurata si ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Fierbi carnea taiata cubulete si rasolul in 3-4 litri de apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza.Completezi cu apa din cand in cand si lasi sa fiarba la foc potrivit, circa o ora si jumatate.Cureti zarzavaturile, le tai cubulete, ceapa o ...
 Bors de zarzavat cu carne de porc Bors de zarzavat cu carne de porc
Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pune peste carne. Se curata morcovul, se da prin razatoarea ...
 Bors de loboda Bors de loboda
Se curata morcovul si telina, se dau pe razatoarea mica si se pun la fiert in oala cu apa rece. Se lasa pana sunt aproape fierte. In timpul acesta se curata prazul, se taie marunt si se pune peste morcovul si telina aproape fierte. Se pune si cana de ...
 Ciorbita bogata, pe aripi de curcan Ciorbita bogata, pe aripi de curcan
Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele de piper, sare si o punem la fiert. Dupa primele clocote, spumam si lasam sa fiarba la foc mic,pana se desprinde carnea de pe os, aprox 60’.Intre ...
 Bors din carne de porc cu oase date la fum Bors din carne de porc cu oase date la fum
Se pune carnea la fiert in apa rece si cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul. Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba. Cand este fiarta ...
 Ciorbita de zarzavat cu smantana Ciorbita de zarzavat cu smantana
Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful se taie patratele mici. Conopida se desface in buchetele medii. ...
 Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pune mazarea si fasolea si ...
 CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE
Se fierb zarzarele si prunele si zeama se strecoara.Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se lasa un pic la calit,se adauga rosia tocata,bulionul,varza,legumele si se mai calesc un pic dupa care se adauga apa.Cand da in clocot se pune ...
 Mancare de fasole verde Mancare de fasole verde
Carnea,carnatul si slanina bucatele se pun pe foc,cu f. putin ulei sau deloc.Se pune putina sare groasa si se lasa la foc mic.Adauga ceapa,usturoiul si morcovul ras,mai lasa putin...,apoi ardeiul,rosiile tocate fara pielita,foile de dafin,morcovii si ...
 Ciorba de vacuta in farfurie comestibila Ciorba de vacuta in farfurie comestibila
Mod de preparare pentru ciorba de vacuta:1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand incepe sa fiarba, aruncam prima apa si punem una noua.2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate ...
 Ciorba taraneasca de legume Ciorba taraneasca de legume
Se curata se spala si se taie marunt toate legumele.Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem ...
 Ciorba de conopida cu mazare Ciorba de conopida cu mazare
Cine doreste pote folosi si oase la ciorba. Atunci acestea se pun la fiert in apa cu sare pina cand curatam morcovii si ii taiem marunti.Ceapa, ardeii si rosia taiate marunt se calesc in putin ulei apoi adaugam morcovii care vor da o culoare frumoasa ...
 Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga).Carnea de curcan se spala bine si se portioneaza.Se pune apoi intr-o oala cu apa si putina sare si se lasa sa dea in clocot.Se spumeaza apoi se adauga ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu mazare - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z