SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu fasole verde

 Bors de zarzavat cu varza murata Bors de zarzavat cu varza murata
Se spala si se curata legumele. Se taie morcovii rondele, ardeii fideluta, telina si pastarnacul cubulete, cartogii in cuburi mari, fasolea bastonase, iar ceapa marunt. Se toaca frunzele de varza. In 1 l apa fierbinte se pun treptat la fiert ...
 ciorbita de legume de vara ciorbita de legume de vara
Intr-o oala se pune uleiul si toate legumele curatate, spalate si taiate dupa dorinta, se inabuse pt 5 min, se adauga apa, sare, se fierb 30 min, se adauga orez sau fidea dupa placerea fiecaruia, se mai fierb 10 min, se adauga rosiile si acreala, se ...
 CIORBA DE ZARZAVAT CIORBA DE ZARZAVAT
Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida o desfacem buchetele, restul taiem cubulete)si il punem la fiert intro oala de 3-4 litri cu apa.Cand totul este fiert, stingem focul, adaugam ...
 Ciorba de fasole verde Ciorba de fasole verde
Se rupe cat mai marunt fasolea. Se taie marunt morcovul si ardeiul. Ceapa se pune intreaga la fiert pentru ca la sfarsit sa o putem scoate afara. Se dau toate la foc, impreuna cu osul graf afumat. Se taie felii o rosie. se pune si frunza de telina, ...
 bors de fasole verde bors de fasole verde
Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata bucati, se lasa sa dea citeva clocote, se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si seminte, taiate felii. Se lasa sa fiarba pina este ...
 Ciorba de legume cu carne de vita Ciorba de legume cu carne de vita
Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul, patrunjelul, morcovii, ceapa, iar apoi se toaca in cuburi mici si ceapa se poate da pe razatoare.In timp ce fierbe carnea se ia spuma si apoi se pune ...
 Ciorba de fasole verde Ciorba de fasole verde
Se curata si se taie morcovii cubulete, ardeiul, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga boiaua de ardei, se toarna apa si se lasa la fiert. Cand incepe sa fiarba morcovul, se adauga fasolea verde curatata si taiata bucatele. Dupa ce s-a fiert fasolea ...
 Ciorba de zarzavaturi Ciorba de zarzavaturi
Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper si putin otet - pentru acreala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si ...
 CIORBA TARANEASCA DE PASARE CIORBA TARANEASCA DE PASARE
Punem la fiert carnea cu legumele curatate, spalate, taiate cubulete mici. Carnea fiarta se scoate, se taie marunt, se adauga iar in supa, adaugam si rosiile decojie si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga verdeata. ...
 ciorba de legume ciorba de legume
Tot zarzavatul se curata si se taie : ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul, varza si telina in fire subtiri, dovlecelul, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. În timpul fierberii se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Zarzavaturile se curată, se spala, se taie in forme neregulate si se inabusa in ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Pieptul de vaca sau ciolanul de porc proaspat se pune la fiert in 2 l apa rece cu o lingurita rasa de sare. Se fierb cca o ora, la foc mijlociu, ca sa nu se tulbure supa.Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, cu ...
 Ciorba ruseasca fara carne Ciorba ruseasca fara carne
Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba ½ ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile ...
 Ciorba de zarzavat si legume Ciorba de zarzavat si legume
Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita. ...
 Ciorba de fasole verde si legume Ciorba de fasole verde si legume
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de ...
 Ciorba cu carne de vita Ciorba cu carne de vita
Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o spumam cand e nevoie.Cand e aproape fiarta adaugam legumele(aici se tine cont de timpul diferit de fierbere al fiecarui tip de legume) si lasam sa ...
 SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN
Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper si apa.Se fac perisoare de marimea unei nuci si se pun pe o farfurie.Se acopera si se pun la frigider.Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se ...
 Supa de fasole verde Supa de fasole verde
Se curata zarzavatul si se pune morcovul la calit. Se adauga celelalte legume impreuna cu fasolea, se potriveste gustul de sare boia si piper si se pune crenguta de leustean.Se fierbe pina ce toate legumele s-au fiert. Daca doriti, la sfirsit se ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Ceapa se taie marunt si se caleste usor.Se adauga morcovii rondele, radacina de telina, ardeiul cubulete, mazarea, fasolea si cartofii cubulete si apa si se lasa la fiert.Cand sunt fierte legumele, se adauga rosiile cubulete, sare si piper dupa gust ...
 Supa alba Supa alba
Curatati cartofii, puneti intr-o oala untul, caliti fasolea si cartofii taiate cubulete pt citeva minute.Varsati lapte si dupa ce amestecati adaugati si supa si lasati sa fiarba la foc mediu. Lasati sa fiarba pt 10 minute cu capacul pus sau cit e ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu fasole verde - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z