SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu fasole verde

 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu radacinoasele taiate in cubulete, in ulei, circa 10 minute, apoi adaugati fasolea verde taiata in bucatele. Dupa 10 minute adaugati 2,5 l apa, acoperiti oala cu capac si lasati sa fiarba la foc mic, 30 de ...
 Supa de busuioc Supa de busuioc
Rosiile se oparesc cu tot cu coaja si apoi se curata. Se taie in cubulete. Cartofii se spala, se curata si se taie si ei in cubulete. Apa se pune la fiert cu piper si sare. Cand incepe sa dea in fiert se pun rosiile, cartofii si fasolea. Se mai ...
 Supa crema de legume cu lapte Supa crema de legume cu lapte
Cureti morcovul, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, dovlecelul si cartofii de coaja si le speli. Decojesti si rosiile, iar fasolea o cureti de codite si le pui pe toate la fiert cu apa. Cand au fiert, le scoti din oala si le treci printr-o ...
 Ciorba de legume cu iaurt Ciorba de legume cu iaurt
Toate legumele se curata , se spala si se toaca.Se pun in apa rece la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga borsul fiert inainte, pasta de tomate si se potriveste gustul cu vegeta si piper. Se mai lasa sa fiarba la foc mic pana cand s-au fiert ...
 Supa finlandeza Supa finlandeza
Cureti zarzavatul, il speli, il tai in bucatele, iar conopida o desfaci in buchetele si spanacul il maruntesti fideluta.Pui toate legumele la fiert in apa clocotita cu sare si lasi sa fiarba timp de 30 de minute.Separat, desfaci 1 lingura de faina in ...
 Bors de pipote cu smantana Bors de pipote cu smantana
Pui sa fiarba pipotele si inimile in apa cu sare. Calesti legumele tocate, dupa care stingi amestecul cu supa de la pipote. Toci inimile si pipotele si le adaugi in oala din nou. Adaugi borsul, fiert in prealabil si mai fierbi totul timp de 5 minute ...
 Bors rusesc Bors rusesc
Legumele se curata, se spala si se pregatesc dupa cum urmeaza: varza se toaca, ceapa se taie cubulete, morcovul, sfecla rosie, telina si vinetele se dau prin razatoare, rosiile si dovlecelul se taie marunt, iar fasolea verde si ardeiul gras se fac ...
 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Ceapa si ardeiul gras se curata si se toaca marunt, morcovul se da prin razatoare, iar fasolea verde se taie in bucati cu lungimea de 3-4 centimetri. Rosiile se spala, se decojesc si se taie dupa preferinta. Ceapa, morcovul, ardeiul gras si fasolea ...
 Bors de zarzavat cu carne de porc Bors de zarzavat cu carne de porc
Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pune peste carne. Se curata morcovul, se da prin razatoarea ...
 Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pune mazarea si fasolea si ...
 Mancare de fasole verde Mancare de fasole verde
Carnea,carnatul si slanina bucatele se pun pe foc,cu f. putin ulei sau deloc.Se pune putina sare groasa si se lasa la foc mic.Adauga ceapa,usturoiul si morcovul ras,mai lasa putin...,apoi ardeiul,rosiile tocate fara pielita,foile de dafin,morcovii si ...
 Ciorba taraneasca de legume Ciorba taraneasca de legume
Se curata se spala si se taie marunt toate legumele.Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga).Carnea de curcan se spala bine si se portioneaza.Se pune apoi intr-o oala cu apa si putina sare si se lasa sa dea in clocot.Se spumeaza apoi se adauga ...
 Ciorba caleidoscop Ciorba caleidoscop
Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie ...
 Bors de zarzavat Bors de zarzavat
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem ...
 Bors de fasole verde Bors de fasole verde
Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavatul taiate se adauga apa necesara apoi fasolea verde. Punem sare si piper si frunzele de telina. Lasam sa fiarba bine toate si la sfarsit ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul ...
 Ciorba de legume cu carne Ciorba de legume cu carne
Carnea se prajeste cu slanina,sare mare si putin ulei,se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat,se pune capac,dupa cateva min.se adauga,morcovul,ardeiul,albitura,taiata cubulete( eu le tai mai mari),legumele congelate,rosiile tocate fara pielita sau ...
 CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT
Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul,albitura,telina taiate marunt,apoi fasolea verde rupta bucatele 1-2 cm,mazarea si varza.Cand ...
 Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza
Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se aduna spuma .Legumele se spala si se curata.Se taie cubulete sau julien, fiecare dupa cum doreste.Cartofii se taie cuburi.Rosiile se oparesc, se decojesc ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu fasole verde - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z