SiteDeBucate » rozmarin

Retete cu rozmarin

 Cotlet de porc cu cartofi la capac Cotlet de porc cu cartofi la capac
Se pun 3 linguri de ulei in tigaie la incins, apoi se adauga usturoiul pisat si se prajeste un pic in ulei.Se bate putin carnea(pentru fragezime), se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de porc si se pune in tigaie la ...
 Pulpe de pui cu legume by copilou Pulpe de pui cu legume by copilou
Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine.Rosia, ardeiul si lamaia se taie felii subtiri.Se aseaza carnea in tava se orneaza cu rosie, ardei si lamaie, apoi urmand ca in tava sa se puna uleiul si ...
 Antricot Vita Marinat Antricot Vita Marinat
Marinata: sarea, piperul, usturoi jumatati, busuiocul tocat, coriandrul, nucsoara, telina julien, chilli praf, ceapa verde tocata, morcovul julien, patrunjelul tocat, coaja de portocala razalit si salvia se pune intr-o punga etans cu fermoar, ulei de ...
 CURCAN LA CUPTOR CURCAN LA CUPTOR
Curcanul se spala, se curata daca este necesar, se sareaza, se pipereaza, se unge cu ulei de masline si in interiorul lui se introduce ceapa curatata, intreaga, marul intreg si telina curatata si intreaga. Se presara frunze de rozmarin peste curcan ...
 Picior de miel la cuptor Picior de miel la cuptor
Carnea se lasa 1 h la temperatura camerei.Se unge cu un amestec de ulei,1 lingurita sare ,1/4 lingurita piper si se da la cuptor intr-o tava cu gratar.Se coace 1 1/4 h apoi se intoarce si se mai lasa 1/2 h.Intre timp usturoiul se unge cu ulei , se ...
 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza ...
 friptura de miel friptura de miel
Carnea se spala si se impaneaza cu usturoiul curatat. Daca avem usturoi verde, il taiem marunt si il amestecam cu celelalte plante aromatice. Saram si piparam carnea si o punem intr-o tava de friptura iar pe deasupra punem rozmarinul, maghiranul si ...
 Friptura la cuptor Friptura la cuptor
Se ia carnea si se taie felii de 2 cm. grosime se condimenteaza cu piper, sare, vegeta, se aseaza intr-o tava unsa bine cu unsoare de porc, se aseaza ceapa si morcovul taiate rondele, la fel si ardeiul avand grija sa punem feliile rosii in combinatie ...
 Pui la gratar Pui la gratar
Se curata de carne si pielita partea inferioara a oaselor de la pulpe si se invelesc cu folie de aluminiu. Se presara peste pulpe condimentele pentru gratar si se pun deoparte.Se incinge untul intr-o cratita, se prajeste ceapa taiata marunt, dupa ...
 Pui basc cu ardei Pui basc cu ardei
O noua reteta din Turul Frantei, de data aceasta fara faina, in sfarsit, dar tot cu vin. O reteta din Tara Bascilor, din partea franceza a acesteia, mai precis din Navarra. Caravana turului a trecut pe acolo in etapele grele din Pirinei, cand au ...
 Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui
Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o ...
 Supa de nalba cu pui "Mlukhieh-Specific tarilor arabe Supa de nalba cu pui "Mlukhieh-Specific tarilor arabe
Se spala puiul si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa, rosiile intregi( doar crestate putin) si condimentele intr-o cratita de fiert sub presiune 30 de minute.Cand puiul este fiert se scoate intr-un vas termorezistent, se asezoneaza cu ...
 Aripioare condimentate(punga Knorr) Aripioare condimentate(punga Knorr)
Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe punga.Eu le-am tinut 40 de minute,dar inainte sa le ...
 Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi
Carnea de miel se curata bine de grasime si se spala.Se impaneaza cu usturoi.Se sareaza si se condimenteaza cu condimentul mixt, cimbru , tarhon, ulei de masline si sucul de lamaie. ( Se poate condimenta si cu condiment pentru fripturi sau miel daca ...
 Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc
Mod de preparare.Desaram castraveti.Se vor taia in patru si ii vom pune intr-o craticioara cu apa la desarat pentru cel putin 2 ore.Tocam ceapa rosie cat mai marunt.Tocam ardeiul copt in fasiute mici.Cum il scot din congelator il toc imediat,deoarece ...
 Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin
O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea mai mare si slanina mai marunt. Se condimenteaza si se ...
 Pastrama de caprioara cu tagliatelle Pastrama de caprioara cu tagliatelle
3 sau 4 frunze de salata verde,3 sau 4 frunze de andive,castravete verde.Curatam ciupercutele le spalam si le punem pe gratar.In fiecare ciupercuta picuram cateva picaturi de ulei extravirgin de masline(2 sau 3 picaturi sunt de ajuns).Pregatim ...
 Rulouri de curcan,cu cascaval si cremvusti Rulouri de curcan,cu cascaval si cremvusti
Fileurile de curcan bine batute se sareaza,se pipereaza,se pune un praf de tarhon uscat,un praf de rozmarin uscat,vegeta bio(plafar),se pun cateva boabe de piper rosu,patrunjel verde tocat subtire,peste adaugam o felie de cascaval si un ...
 Creveti cu sos dulce acrisor si cu mici la gratar Creveti cu sos dulce acrisor si cu mici la gratar
Se spala crevetii bine,se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Intr-o tigaie de teflon,punem 50 gr de unt,il topim bine pana se duce spuma pe care o face untul si apoi adaugam crevetii,pe care ii vom innabusi si apoi adaugam si smantana,zeama de la ...
 Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez
Se spala rosiile ,le taiem un capacel si le scobim cu o lingurita,scoatem miezul cu atentie sa nu le zdrobim.Separat dam cascavalul pe zazatoare,tocam sunca afumata de porc in cubulete mici,taiem si ciupercile.Amestecam intr-un ...
1-1011-2021-26
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu rozmarin - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z