SiteDeBucate » rozmarin

Retete cu rozmarin

 Prepelite umplute Prepelite umplute
Preparare: se spala si se curata bine prepelitele si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele un amestec facut din 100 ml ulei , 150 ml vin alb demisec, 100 ml apa, sare, piper, o lingurita boia, o lingura de ierburi maruntite ( eu am pus salvie ...
 Friptura de miel in vin rosu Friptura de miel in vin rosu
Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange.Punem uleiul in tava de friptura si ceapa verde maruntita.Carnea o impanam cu un catel de usturoi taiat fasii si o asezam in tava peste ceapa.Adaugam in tava restul de ...
 Cotlet de porc la tava in vin alb Cotlet de porc la tava in vin alb
Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la ...
 Iepure la cuptor cu sos de bere Iepure la cuptor cu sos de bere
Este reteta mea preferata in ceea ce priveste friptura de iepure preparata la cuptor. Am tot adaptat diverse retete si sunt gata sa va impartasesc aceasta minunata reteta incercata si verificata.Preparare : pregatim bucatile de carne de iepure le ...
 Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin. Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin.
Pieptul de pui se spala se taie fasiute subtiri,se adauga 2 catei de usturoi zdrobiti , piper, o lingura sos de soia si se da la rece 10 minute, pentru a se intrepatrunde aromele.Va recomand sa nu adaugati sare, deoarece sosul de soia este sarat.Se ...
 Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra
Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura, punem cartofii (curatati, spalati) taiati felii langa carne, stropim cu un pahar de bere neagra, condimentam cu condimentele mentionate, punem ...
 Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate
Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se "tavaleste" prin amestecul de ierburi(oregano,rozmarin,marar).Se ...
 Friptura de miel la cuptor Friptura de miel la cuptor
Luam o tava la care ne poate intra coasta intreagaAdaugam uleiul si carnea.Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin- usturoiul taiat marunt-sare-piper-berea-foile de dafinRasturnam peste carne Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind ...
 Friptura de porc cu cartofi natur Friptura de porc cu cartofi natur
Ceafa se spala, cartofii se curata si se taie in felii mai maricele. Ardeiul se taie julien, costita se feliaza dupa care o taiem fasiute de cca 1 cm.Usturoiul se curata, iar jumatate din catei ii transformam in mujdei pe care il amestecam cu vinul. ...
 PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE
Se ia o tava din yena,se spala pulpele de pui si se curata de piele,se aseaza in tava,si se condimenteaza dupa gust,iar la sfsrsit turnam zeama de lamaie si apa.Se baga la cuptorul incins la 200gCpentru 30-40 de minute.Cartofii se fierb ,se face un ...
 Carne de porc marinata la gratar Carne de porc marinata la gratar
Punem carnea intr-un recipient (cu capac )apoi saram ,piperam,adaugam usturoiul,cimbrul,rozmarinul,salvia,stropim cu vin,turnam si uleiul,aciperim si lasam la frigider o zi.Frigem pe gratar(eu fac de obicei pe aragaz).Puteti servi alaturi de legume ...
 Pui in aluat cu legume sotate Pui in aluat cu legume sotate
Se taie pieptul de pui in fasii. Se lasa la fezandat 1 ora intr-un amestec de vin cu 100 ml ulei, oregano, cimbru si putina sare. Din oua, faina, lapte si sare se pregateste un aluat asemanator celui de clatite. Se incinge uleiul. Se scurg fasiile de ...
 Pui umplut cu ciuperci Pui umplut cu ciuperci
Se curata si se spala puiul si ciupercile. Se separa piciorusele de palarioarele ciupercilor. Se inabusa in 50 ml ulei ciupercile impreuna cu ceapa taiata marunt. Se condimenteaza umplutura dupa gust. Se asaza puiul intr-un vas termorezistent. Se ...
 Friptura de ied impanata cu usturoi Friptura de ied impanata cu usturoi
Se curata de pielite, se spala bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru, rozmarin,boia.Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se pune ...
 Friptura asortata Friptura asortata
Preparare : spalam si stergem bine bucatile de carne, le condimentam cu sare si piper. Cu robotul maruntim impreuna toate legumele si verdeata pana obtinem o pasta de legume. Intr-un vas mai mare amestecam pasta de legume cu vinul si o turnam peste ...
 Friptura de porc cu mere si stafide Friptura de porc cu mere si stafide
Carnea se sareaza, se pipereaza, se da cu boia si o lasam de o parte. Intr un mojar punem frunzele de rozmarin si cimbru, usturoiul, un praf de sare si un pic de piper si apoi pisam. Adaugam uleiul de masline si pisam in continuare. Cu acest amestec ...
 Friptura de fazan Friptura de fazan
Pregatim fazanul: il curatam bine bine, il spalam, il stergem cu un prosop curat si il punem la fezandat. Intai il ungem cu ulei de masline si il condimentam (si in interior si la exterior) cu sare, piper, paprika, oregano, rozmarin peste care turnam ...
 Cotlet  de Porc la Tava Cotlet de Porc la Tava
Dupa ce carnea a stau 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 gr de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta ...
 MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE
Muschiul de vitel se portioneaza ( cate doua transe la o portie ), si apoi se bardeaza ( se impatureste de jur -imprejur ) cu felii subtiri de bacon, fixidu-se cu grija cu niste scobitori ( care inainte de servirea preparatului se vor indeparta ...
 Cartofi cu branza si busuioc Cartofi cu branza si busuioc
Pui cartofii taiati cuburi la fiert cu sare dupa gust. Cand sunt fierti fara sa se sfarme, ii scoti cu strecuratoarea intr-un vas termorezistent. Razi peste ei branzica pe gaurile mici ale razatoarei... Condimentezi cu piperul alb si busuiocul. ...
1-1011-2021-26
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu rozmarin - Pagina 20
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z